- Poruka
- 397.387
Jedva nađoh Beograd, Tab se opet igrao![]()
dobro da si rekla...ja gledam jutros, pa pomislih - nije mi dobro, manta mi se
U poverenju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva nađoh Beograd, Tab se opet igrao![]()
dobro da si rekla...ja gledam jutros, pa pomislih - nije mi dobro, manta mi se
Ја ускочих "кроз прозор", преко обавештења, па сам морао прво да одем на почетну страну и да је боље погледам... и тамо видех (по ко зна који пут) да су неке целине на погрешној страни...U poverenjunamerno je to uradio da vas zbuni
![]()
ja odmah padoh u dilemu, ko je ovde zbunjen a ko ludU poverenjunamerno je to uradio da vas zbuni
![]()
Многи делују паметно и културно... док не дођу до изражаја...šokirana sam poganlukom ljudi iz okruženja.
sad kad smo se našli u ovoj situaciji se zapravo najbolje vidi ko je kakav.
ne mogu da se načudim ovome oko maski,rukavica,asepsola i alkohola.
nisam uspela da nađem ništa od toga i neverovatno mi je da postoje oni koji su "napunili podrume"
ne znam ali uspelo mu jeja odmah padoh u dilemu, ko je ovde zbunjen a ko lud![]()
prodaju maski i rukavica drzava treba da ogranici i kontrolisešokirana sam poganlukom ljudi iz okruženja.
nisam uspela da nađem ništa od toga i neverovatno mi je da postoje oni koji su "napunili podrume"
šokirana sam poganlukom ljudi iz okruženja.
KIćo, na rukavcu nije marina, nego prema Višnjici iza teniskuh tetena...brte..ne znam o čemu oni...Tamo gde je onaj splav/restorančić je i sasvim ok marina. bio sam pre 2 god. više puta.Ja sam odavno ovde pisala o veoma ubrzanoj divljoj gradnji na Huji. Svi oni očekuju da kad počne most da se pravi da će za to
verovatno dobiti neku lovu. Što se tiče đubreta koje je na samoj obali marine, nije mi jasno zašto se vlasnici čamaca ne
organizuju pa to lepo očiste nego pljuju, ne znam koga???
Laž ili neznanje je da Kartonka zagađuje. Oni se nalaze u rukavcu, ne na samom Dunavu, a
Kartonka je okrenuta prema Dunavu i
njene otpadne vode koje ulaze u Dunav se vide, i one su čiste.
Druga laž je da se samo tu izlivaju fekalije. U celom Beogradu fekalna kanalizacija se izliva u reke, to nije nikakva tajna.
Rukavac se zasipa legalno, nije to da sad svako dolazi pa tu izruči svoju zemlju. Tu postoje razne mašine koje ravnaju teren i ne može svako da uđe na taj prostor. Tu je čuvarska kućica i čuvar koji pušta one koji donose zemlju.
Zatrpavanje dela rukavca je već pre 2 godine dalo pozitivne efekte pa se smrad koji je gušio i nas na Karaburmi više ne oseća.
Turisti koji prolaze Dunavom taj deo i ne mogu videti obzirom da kruzeri ne dolaze u rukavac, niti mu se mogu približiti jer tu nije
plovni put...
Dosta je od mene.
Da je lepo - nije, ali ne treba lagati.
KIćo, na rukavcu nije marina, nego prema Višnjici iza teniskuh tetena...brte..ne znam o čemu oni...Tamo gde je onaj splav/restorančić je i sasvim ok marina. bio sam pre 2 god. više puta.
Bakić kaže da, gde je sada rukavac, da je još pre Drugog rata bila deponija, ne znam da li verovati...
asepsol je zakon..srecom imam ga uvek jer prskam wc solju i dasku i tus kabinu nakon ciscenjaКолико би значило да имаш асепсола да намочиш крпу испред стана да ту дезинфикујеш ђонове пре уласка...
Сад сам била напољу и изнела сам ципеле на балкон, ја други избор немам.
to je problem sa shop and goМуж је донео с посла један спреј иначе не бих имала ништа. НЕМА.
Сад сам ишла у Shop&Go, касирка и продавци тотално незаштићени. Питам касирку због чега нема маску и рукавице - она каже - "Не питајте, огорчени смо сви..." Бог нека нам је у помоћи, не знам шта друго да кажем.
nema potrebe dezinfekovati djonove..pa ne stajes u koronu.Колико би значило да имаш асепсола да намочиш крпу испред стана да ту дезинфикујеш ђонове пре уласка...
Сад сам била напољу и изнела сам ципеле на балкон, ја други избор немам.
nema potrebe dezinfekovati djonove..pa ne stajes u koronu.
I ja radim isto .asepsol je zakon..srecom imam ga uvek jer prskam wc solju i dasku i tus kabinu nakon ciscenja
ali ne u toj kolicini da mogu da natopim krpu , pa radim isto sto i ti..iznesem obucu na terasu pa je posle operem
realno veca je opasnost sto imas pundravce u doopetu i samo setas po prodavnicama nego sto nisi asepsolirala djonove cipela..Не стајем али желим да их дезинфикујем.
realno veca je opasnost sto imas pundravce u doopetu i samo setas po prodavnicama nego sto nisi asepsolirala djonove cipela..
ne staje, ali realno djonovima cipela se unosi sve i svasta u kucu i kada nije koronanema potrebe dezinfekovati djonove..pa ne stajes u koronu.