Negativa

avion mora da ide brzinom oko 1200km/h da bi gore probio zvucni zid..koja je svrha da ide visoko i da probije zvucni zid iznad beograda kad pri toj brzin on samo proleti iznad tebe?

ovo su leteli reprezentatvni avioni koji treba da upotpune dogadjaj.

to sto vi laici vecu buku smatrate probijanjem zida..to je druga stvar.

avion u niskom letu.

Nisi u pravu Tabe!!!
Jbt, nedelju dana ih gledam i slušam, lete mi iznad zgrade, a ti me ubeđuješ šta sam čula a šta ne?
Kakav avion u niskom letu može da zvuči kao bomba???
Bzvz...

Jutros sam snimila helikoptere, buče, drče, ali to nije to, avioni koji su leteli u niskom letu su se mnogo manje čuli od njih.
Zvučni zid su probijali oni koje nismo videli.

ne, nego nema razloga da se ubedjujemo po principu jedno u klin, drugo u plocu..meni nije kao tebi cilj da se ovde ubedjujem i dokazujem da sam u pravu..izneo sam ti cinjenice a ti ih prihvati ili odbaci..tvoj izbor.

Ako ti nije cilj, zašto me ubeđuješ?
Zar zaista misliš da ne znam šta je probijanje zvučnog zida?
Gde si bio za vreme bombardovanja?
Ja sam bila na istoj ovoj terasi gde sam i ovo snimala...

Ja ne spavam, pa ne mogu ni da sanjam, nalazim se na 8 spratu, 6 helikoptera i 2 aviona su vežbali iznad Huje...

Jutros je 2 puta probijen zvučni zid pre nego su izašli helikopteri.
Избројао сам 3 пробијања звучног зида. Обична бука од прелета је нешто друго.

avion mora da ide brzinom oko 1200km/h da bi gore probio zvucni zid..koja je svrha da ide visoko i da probije zvucni zid iznad beograda kad pri toj brzin on samo proleti iznad tebe?

ovo su leteli reprezentatvni avioni koji treba da upotpune dogadjaj.

to sto vi laici vecu buku smatrate probijanjem zida..to je druga stvar.
Пробијање звучног зида је кратак удар који тресе прозоре чак и при слабој чујности. Ако се у Београду слабо чује то значи да је пробијање било на пар десетина километара удаљености и на пристојној висини.
Општи утисак је непријатан и јасно препознатљив.

Као и Кики, научио сам за време бомбардовања шта је шта.

ma da.. ja idem jer volim uvek da kupim neke namirnice koje nosim kuci a koje nemam kod nas da kupim.
Plaćaš i hotel da bi doneo salame,majo neze,sirne namaze i šta već.
Vikend šoping tura do mađarske je jeftinija solucija :malav:

@tema
Videh u petak u gradu u dva navrata vozila Komunalne MILICIJE.
Koji su sad pa ti?

Poslednja izmena:
Matijevic otvorio hotel u kolarcevoj, ex zgrada jugoexport.....a njegovi su slavija hoteli
Masala
Матијевић је можда најпристојнији од те целе гарнитуре. Не гура се на тв. Једва да нека његова фотографија постоји на нету.

Videh u petak u gradu u dva navrata vozila Komunalne MILICIJE.
Koji su sad pa ti?
Клуб обожаваоца београдског Броја 2 :roll:
Он је најавио милицију, и ето је.

Уверен сам да је само неко са великим проблемом (или мањком морала) могао да поред комуналне полиције направи и комуналну милицију (и опреми их аутомобилима).

Матијевић је можда најпристојнији од те целе гарнитуре. Не гура се на тв. Једва да нека његова фотографија постоји на нету.
A 100% sa 'nase' farme?
Nije bitna njegova foto, bitno da nam u usima uvek njegovo prezime

A radnici u fabrici ginu
То је свуда исто. Све док буде некога ко ће да пристане на ропство... биће тако. Ако не буду нашли робове, мораће да промене услове.
Онај ко пристане у Београду да ради за 25000 није у случају да има малу плату, него уништава будућност и своју и целе своје околине.

Back