Negativa

danas sam prošetala terazijama i vidim da je zatvorena i ispražnjena kineska robna kuća u nekadašnjoj zgradi geneks kristala. a na njoj reklama karića.
videla sam prošlog meseca iz tranvaja kad je prelazio most da blješti svetleća reklama sa njegovim logom ali nisam mogla da procenim sa koje zgrade. ranije sam
ranije, dok sam radila u gradu, imala sam običaj da posedim na klupici na platou pored te geneksove zgrade jer mi se dopada dvorište i balkon krsmanovićeve kuće (koja je i spomenik kulture).
danas,vidim dvorište ograđeno,napravljena bašta za restoran koji su otvorili u kući.
ovo je prevršilo sve mere.
ko li je to uzeo.
eto, zadužbinu nikole spasića uzeo gaša knežević,ovo uzeo ko će ga znati. videh da su skinuli tablicu sa oznakom spomenika kulture sa hotela bristol,nisam se setila da pogledam i na ovim zgradama

p.s. šokirala sam se kad sam videla da je srušena zgrada nekadašnjeg beka ispod kalemegdana i kad sam videla zgradurinu koju digoše na njenom mestu i koje dižu unaokolo.
videla sam i da nešto prave ispod crkve ružice.
šta rade više ti ljudi? ko to dozvoljava?

danas sam prošetala terazijama i vidim da je zatvorena i ispražnjena kineska robna kuća u nekadašnjoj zgradi geneks kristala. a na njoj reklama karića.
videla sam prošlog meseca iz tranvaja kad je prelazio most da blješti svetleća reklama sa njegovim logom ali nisam mogla da procenim sa koje zgrade. ranije sam
ranije, dok sam radila u gradu, imala sam običaj da posedim na klupici na platou pored te geneksove zgrade jer mi se dopada dvorište i balkon krsmanovićeve kuće (koja je i spomenik kulture).
danas,vidim dvorište ograđeno,napravljena bašta za restoran koji su otvorili u kući.
ovo je prevršilo sve mere.
ko li je to uzeo.
eto, zadužbinu nikole spasića uzeo gaša knežević,ovo uzeo ko će ga znati. videh da su skinuli tablicu sa oznakom spomenika kulture sa hotela bristol,nisam se setila da pogledam i na ovim zgradama

p.s. šokirala sam se kad sam videla da je srušena zgrada nekadašnjeg beka ispod kalemegdana i kad sam videla zgradurinu koju digoše na njenom mestu i koje dižu unaokolo.
videla sam i da nešto prave ispod crkve ružice.
šta rade više ti ljudi? ko to dozvoljava?
Код Бека је требао да буде некакав делукс хотел... али ће да буду стамбене зграде. Станови од три хиљаде евра по квадрату, кажу, било пре неки дан на тв.

Отварање куплераја на месту споменика културе... боље да не напишем шта мислим.

Ови изгледа не умеју другачије да перу паре, него преко кафића тј. ресторана. Ничег другог се нису сетили.

Чуо сам да је чак и Франш променио власника... не зато што је овај хтео да прода.

Извадила сам јоргане, овако више не иде. Ми спавамо са широм отвореним прозорима и, богами, синоћ ми фротир није био довољан.

@тема

Неко је у згради у сред ноћи пекао паприке и мирис је био тако јак да се није могло спавати. Који је то морон, ја не знам, сумњам на комшиницу испод.

Ти не можеш да верујеш који је то атак био. Ја тај мирис чак и волим али не у тој мери и у то време.
Verujem ti..to je intezivan miris koji cak ume i da iritira..zato sam i dala paralelu sa uprzenim lukom u 6 sahata sabajle
..sto u mojoj zgradi ume da se desava..srecom ne cesto, samo kada komsijama dodje staramajka

Verujem ti..to je intezivan miris koji cak ume i da iritira..zato sam i dala paralelu sa uprzenim lukom u 6 sahata sabajle
..sto u mojoj zgradi ume da se desava..srecom ne cesto

Али убедљиво је најстрашније кад некоме загори млеко. Могу одмах да се изригам колико ми је то гадно.

Back