Negativa

Vec 5 dana nisu praznili kontejnere u naselju. Gomile ko bregovi :roll:
ne znam jel mozda gosn platin obavesten o cemu je rec posto su na njima izlepljeni papiri sa natpisima PODRZAVAM VINCU! Jel znas sta se desilo sa vincom gosn platine? Neke komsije su se "snasle" tako sto su ispraznile kontejnere pored i pune ih ispocetka. Mada, ne znam koja je svrha toga. :roll:

Pitala sam jednog malog koji prazni kante na ulici o cemu je rec, kaze da je zatvorena deponija. Ali ceo dan nema da prodje ni njihov shef ni neki sa metlom da pitam njega posto ovaj mali ciga ciji je ovo reon ima govornu manu a pomalo je i zaostao pa nije bas mnogo lako da se prica sa njim.

Vec 5 dana nisu praznili kontejnere u naselju. Gomile ko bregovi :roll:
ne znam jel mozda gosn platin obavesten o cemu je rec posto su na njima izlepljeni papiri sa natpisima PODRZAVAM VINCU! Jel znas sta se desilo sa vincom gosn platine? Neke komsije su se "snasle" tako sto su ispraznile kontejnere pored i pune ih ispocetka. Mada, ne znam koja je svrha toga. :roll:

Bilo je na vestima. Stanovnici Vince se bune zato sto su videli da ce dalekovodi da im prolaze blizu.

Oko 18h je deponija odblokirana.

Stvar je da dalekovodi budu na 50 metara visine, po standardu. Ovo kod Vince prave na 125 metara (ako sam razumeo izraze 'standard 50' i 'standard 125'). Dalekovodi moraju negde da prodju i da povezu trafostanicu Beograd 20 pored Mirijeva da bi grad imao stabilnije snabdevanje. Grad je narastao ali broj velikih trafostanica nije. To mora da bude uradjeno. Kazu da mirijevska stanica kasni jedno 30 godina.
Prethodno je bila halabuka oko mesta za samu stanicu, pa je pomerena par stotina metara (sada je prakticno pored Lesca groblja).

Poslednja izmena:
Nije to jos nista. Tek nam se sprema propast kad na jesen pocne haos. Procicemo ko bugari pred ulazak u eurupu. Penzije 70-80 € plate ce da padnu na 150, hiljade ljudi ostaje bez posla. Sve u svemu crno nam se pise. Ovi nas za prvih 5 meseci godine unistise, a za 2 godine su unistili vise nego svi njihovi prethodnici za 12. propadamo nacisto.
@platin- pa odluka o tom dalekovodu sigurno nije doneta ove godine. Sta se bune? Trebali su da se raspitaju o svemu pre nego sto su kupovali placeve i dizali kuce. Ne znam jel i vinca ista kao kaludjerica po pitanju legalizacije. Tek onda nemaju prava da re bune. :roll:

Bilo je na vestima. Stanovnici Vince se bune zato sto su videli da ce dalekovodi da im prolaze blizu.

Oko 18h je deponija odblokirana.

Stvar je da dalekovodi budu na 50 metara visine, po standardu. Ovo kod Vince prave na 125 metara (ako sam razumeo izraze 'standard 50' i 'standard 125'). Dalekovodi moraju negde da prodju i da povezu trafostanicu Beograd 20 pored Mirijeva da bi grad imao stabilnije snabdevanje. Grad je narastao ali broj velikih trafostanica nije. To mora da bude uradjeno. Kazu da mirijevska stanica kasni jedno 30 godina.
Prethodno je bila halabuka oko mesta za samu stanicu, pa je pomerena par stotina metara (sada je prakticno pored Lesca groblja).
Pa brate kad grade nelegalno ko blesavi a posle se prave toše..Neće da može...

Nije to jos nista. Tek nam se sprema propast kad na jesen pocne haos. Procicemo ko bugari pred ulazak u eurupu. Penzije 70-80 € plate ce da padnu na 150, hiljade ljudi ostaje bez posla. Sve u svemu crno nam se pise. Ovi nas za prvih 5 meseci godine unistise, a za 2 godine su unistili vise nego svi njihovi prethodnici za 12. propadamo nacisto.
@platin- pa odluka o tom dalekovodu sigurno nije doneta ove godine. Sta se bune? Trebali su da se raspitaju o svemu pre nego sto su kupovali placeve i dizali kuce. Ne znam jel i vinca ista kao kaludjerica po pitanju legalizacije. Tek onda nemaju prava da re bune. :roll:

...kukala nam majka:sad2:
...isla danas da uzmem racun za infostan jer vec drugi mesec ne stize na vreme, da bih mogla da iskoristim 5% popusta...e tamo sam se naslusala tek svega i svacega...smanjili
subvencije pa red onoliki:eek: sve u svemu tesko je svima...a tek nama koji ne radimo...strasno...

Onda idemo u Euroziju nema nam druge.
www.adme.ru/vdohnovenie-919705/psih...schadki-665405/?fb_action_ids=650804471679004
:):mrgreen:

Naravno, i na stranici te vesti je bilo komentara da se u stvari ilegalci bune. Svi oni samo uskacu, ne pitajuci se zasto je neki plac ostavljen prazan.

Obavestenja radi, dva najveca mesta nelegalnih gradjevinskih radova u Beogradu su... Kaludjerica i Dedinje, sasvim pouzdan podatak.

- - - - - - - - - -

...ne daju vise peznionerima pomoc koju su dobijali 4x godisnje...e pa ako ce na tome da ustede i da pokrenu privredu i drzavu neka im vala..:evil:

Pre mislim da ce da je prepolove nego da ukinu. Mnogima je to bila cela 13. penzija.

......isla danas da uzmem racun za infostan jer vec drugi mesec ne stize na vreme....
Džaba gubiš vreme... samo odeš na ovaj sajt
http://online.infostan.co.rs/Upit/

ukucaš 6 cifara svog IDENT broja (imaš ga na svakom računu) i svoj JMBG i lepo dobiješ spisak svih računa u poslednjih X godina, uključujući i onaj koji tek treba da stigne.

Meni čim stigne ovaj papirni u pošti, bacim ga u đubre bez otvaranja, pošto je plaćen već mnogo pre nego što je stigao... :mrgreen:

10371475_242085725915826_4626127350019313967_n.jpg

Naravno, i na stranici te vesti je bilo komentara da se u stvari ilegalci bune. Svi oni samo uskacu, ne pitajuci se zasto je neki plac ostavljen prazan.

Obavestenja radi, dva najveca mesta nelegalnih gradjevinskih radova u Beogradu su... Kaludjerica i Dedinje, sasvim pouzdan podatak.

- - - - - - - - - -

Pre mislim da ce da je prepolove nego da ukinu. Mnogima je to bila cela 13. penzija.

...znam, moja majka ima vecu 15.683.00 dinara:evil:
...mada da budem iskrena pristala bih i da mi toliku daju pa da znam sta cu i kako cu sa tim, ovako je jos gore...a opet znam koliko majka da na lekove i
sta joj ostaje i koliko joj znaci ta pomoc koliko god mala bila...
Džaba gubiš vreme... samo odeš na ovaj sajt
http://online.infostan.co.rs/Upit/

ukucaš 6 cifara svog IDENT broja (imaš ga na svakom računu) i svoj JMBG i lepo dobiješ spisak svih računa u poslednjih X godina, uključujući i onaj koji tek treba da stigne.

Meni čim stigne ovaj papirni u pošti, bacim ga u đubre bez otvaranja, pošto je plaćen već mnogo pre nego što je stigao... :mrgreen:

...znam za tu opciju i pregledam je redovno ali posto sam prolazila pored Infostana, jer sam morala da se javim na Biro da me kojim slucajem ne izbirsu sa evidencije,
za koju iskreno ne znam za sta sluzi, namerno sam svratila da uzmem racun, imala sam srece da je ispred mene bilo samo dvoje pa sam sacekala inace isto tako
platim kao ti...nije mi njihov pisani racun mnogo znacajan...

- - - - - - - - - -

Kako nije meni otvara.

...nije bio, sad vidim da je isprevljen...

opravili mi monitor u nekom servisu,mastan je do zla boga,ko da je u auto servisu opravljan,i plus neko se trunje vidi na njemu,kad su ga otvarali,napadalo izmedju samo tako.mrzi me da im vracam da ga otvore i isciste od trunja.
jezim se:evil:

Videh malo pre, curka voda niz zid ipsod prozora iznad vrata od terase :roll:
prijavila sam gazdarici, ali ništa dok kiša ne stane.
Ja natrpah dole kese, karton, novine i krpe. Šta bude biće. Ja da dežuram celu noć, ne mogu.

Back