- Poruka
- 28.785
odobravam muvacinuOdobravas muvacinu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odobravam muvacinuOdobravas muvacinu?

Vec 5 dana nisu praznili kontejnere u naselju. Gomile ko bregovi
ne znam jel mozda gosn platin obavesten o cemu je rec posto su na njima izlepljeni papiri sa natpisima PODRZAVAM VINCU! Jel znas sta se desilo sa vincom gosn platine? Neke komsije su se "snasle" tako sto su ispraznile kontejnere pored i pune ih ispocetka. Mada, ne znam koja je svrha toga.

Pa brate kad grade nelegalno ko blesavi a posle se prave toše..Neće da može...Bilo je na vestima. Stanovnici Vince se bune zato sto su videli da ce dalekovodi da im prolaze blizu.
Oko 18h je deponija odblokirana.
Stvar je da dalekovodi budu na 50 metara visine, po standardu. Ovo kod Vince prave na 125 metara (ako sam razumeo izraze 'standard 50' i 'standard 125'). Dalekovodi moraju negde da prodju i da povezu trafostanicu Beograd 20 pored Mirijeva da bi grad imao stabilnije snabdevanje. Grad je narastao ali broj velikih trafostanica nije. To mora da bude uradjeno. Kazu da mirijevska stanica kasni jedno 30 godina.
Prethodno je bila halabuka oko mesta za samu stanicu, pa je pomerena par stotina metara (sada je prakticno pored Lesca groblja).

Nije to jos nista. Tek nam se sprema propast kad na jesen pocne haos. Procicemo ko bugari pred ulazak u eurupu. Penzije 70-80 € plate ce da padnu na 150, hiljade ljudi ostaje bez posla. Sve u svemu crno nam se pise. Ovi nas za prvih 5 meseci godine unistise, a za 2 godine su unistili vise nego svi njihovi prethodnici za 12. propadamo nacisto.
@platin- pa odluka o tom dalekovodu sigurno nije doneta ove godine. Sta se bune? Trebali su da se raspitaju o svemu pre nego sto su kupovali placeve i dizali kuce. Ne znam jel i vinca ista kao kaludjerica po pitanju legalizacije. Tek onda nemaju prava da re bune.

sve u svemu tesko je svima...a tek nama koji ne radimo...strasno...
 sve u svemu tesko je svima...a tek nama koji ne radimo...strasno...Onda idemo u Euroziju nema nam druge.Nije to jos nista. Tek nam se sprema propast kad na jesen pocne haos. Procicemo ko bugari pred ulazak u eurupu. Penzije 70-80 € plate ce da padnu na 150, hiljade ljudi ostaje bez posla. Sve u svemu crno nam se pise. Ovi nas za prvih 5 meseci godine unistise, a za 2 godine su unistili vise nego svi njihovi prethodnici za 12. propadamo nacisto.
@platin- pa odluka o tom dalekovodu sigurno nije doneta ove godine. Sta se bune? Trebali su da se raspitaju o svemu pre nego sto su kupovali placeve i dizali kuce. Ne znam jel i vinca ista kao kaludjerica po pitanju legalizacije. Tek onda nemaju prava da re bune.

Naravno, i na stranici te vesti je bilo komentara da se u stvari ilegalci bune. Svi oni samo uskacu, ne pitajuci se zasto je neki plac ostavljen prazan.@platin- pa odluka o tom dalekovodu sigurno nije doneta ove godine. Sta se bune? Trebali su da se raspitaju o svemu pre nego sto su kupovali placeve i dizali kuce. Ne znam jel i vinca ista kao kaludjerica po pitanju legalizacije. Tek onda nemaju prava da re bune.
...ne daju vise peznionerima pomoc koju su dobijali 4x godisnje...e pa ako ce na tome da ustede i da pokrenu privredu i drzavu neka im vala..
Džaba gubiš vreme... samo odeš na ovaj sajt......isla danas da uzmem racun za infostan jer vec drugi mesec ne stize na vreme....

Kako nije meni otvara...nije dobar link...
Naravno, i na stranici te vesti je bilo komentara da se u stvari ilegalci bune. Svi oni samo uskacu, ne pitajuci se zasto je neki plac ostavljen prazan.
Obavestenja radi, dva najveca mesta nelegalnih gradjevinskih radova u Beogradu su... Kaludjerica i Dedinje, sasvim pouzdan podatak.
- - - - - - - - - -
Pre mislim da ce da je prepolove nego da ukinu. Mnogima je to bila cela 13. penzija.

Džaba gubiš vreme... samo odeš na ovaj sajt
http://online.infostan.co.rs/Upit/
ukucaš 6 cifara svog IDENT broja (imaš ga na svakom računu) i svoj JMBG i lepo dobiješ spisak svih računa u poslednjih X godina, uključujući i onaj koji tek treba da stigne.
Meni čim stigne ovaj papirni u pošti, bacim ga u đubre bez otvaranja, pošto je plaćen već mnogo pre nego što je stigao...
Kako nije meni otvara.