- Poruka
- 28.785

vidjala sam svasta,ali je ovo stvarno strasno!koji je ovo kraj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...ako imas u blizini neku mesaru ili market gde prodaju meso, onda su kosti odatle, oni imaju obavezu da to spakuju kako valja i da tako i ostave u kontejneru,
mozes da slikas to pa da tu sliku prosledis komunalcima...stvarno uzas, sta ce biti kad ugreje ako budu tako ostavljali..uzas...
Bele vode
Sklonili su.
Nisam obratila pažnju kakve su prodavnice u okolini. Dobro si me podsetila.

Palisadska.
Ono što mi sad pade na um je da su ih možda izbacili iz restorana... Ima neki restoran malo niže
Stvarno ne mogu da se setim jel ima prodavnica. Obratiću pažnju sutra
Pogledaću sutra šta je prekoputa kontejnera, jer tu ima jedan lokal koji često menja namenu. Čas obična prodavnica, čas voće, čas sve za 180...Videću šta je sad.
Inače, ta strana ulice nema trotoar pa ne idem njom.

u neku ruku ima logike..beograd sve vise daje na turizam..upisan je kao jedna od obaveznijih destinacija u turama evropskih gradova.
taj novac ce biti vracen vremenom kroz turizam

Da li su ovi ljudi normalni?
Jel moguće da posle svega što se desilo, oni misle o ovome?
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/469362/Vesic-Rekonstrukcija-Trga-Slavija-u-martu-2015
gos'n platine, mislim da sada ima mnogo prečih stvari od uređenja gradskih trgova pogotovo kad se na to doda nebuloza da može da koristi u turističke svrhe. isto kao što je još debilnija bila ideja beograd na vodi
a ko ti kaze da nece biti kao na Temzi da se dize?![]()