Negativa

Bele vode

...ako imas u blizini neku mesaru ili market gde prodaju meso, onda su kosti odatle, oni imaju obavezu da to spakuju kako valja i da tako i ostave u kontejneru,
mozes da slikas to pa da tu sliku prosledis komunalcima...stvarno uzas, sta ce biti kad ugreje ako budu tako ostavljali..uzas...

Sklonili su.
Nisam obratila pažnju kakve su prodavnice u okolini. Dobro si me podsetila.

Palisadska.
Ono što mi sad pade na um je da su ih možda izbacili iz restorana... Ima neki restoran malo niže :think:
Stvarno ne mogu da se setim jel ima prodavnica. Obratiću pažnju sutra

Pogledaću sutra šta je prekoputa kontejnera, jer tu ima jedan lokal koji često menja namenu. Čas obična prodavnica, čas voće, čas sve za 180... :roll: Videću šta je sad.
Inače, ta strana ulice nema trotoar pa ne idem njom.

Pogledaću sutra šta je prekoputa kontejnera, jer tu ima jedan lokal koji često menja namenu. Čas obična prodavnica, čas voće, čas sve za 180... :roll: Videću šta je sad.
Inače, ta strana ulice nema trotoar pa ne idem njom.

...hm, to je znaci jos dole nize? ako sam shvatila dobro....
...nisam isla na tu stranu ne pamtim...znam da je bila jedna prodavnica koja jeste menjala namenu cesto...
...onda ili Nesa ili neki koji su suput iz kola izbacili dzak sve je moguce..mi smo lud narod definitivno:(

u neku ruku ima logike..beograd sve vise daje na turizam..upisan je kao jedna od obaveznijih destinacija u turama evropskih gradova.

taj novac ce biti vracen vremenom kroz turizam

tabe... ja više od 4 godine radim u firmi čiji se prihodi zasnivaju na turizmu.
te priče o njegovom "procvatu" možete da okačite mačku o rep. po tom pitanju, pali smo na dno jer je samo za prvih 5 meseci ove godine priliv turista opao za barem 30%
da ne pričam o tome šta se dešava otkako nas je zadesila ova katastrofa. trenutno, turiste uglavnom čine oni stranci koji su došli da pomognu u spašavanju poplavljenih .
zato i po pitanju poplava, ne verujem u priče lažova iz naših medija. više verujem timovima poslatim iz norveškea, rusije, belorusije i slovenije a kojih je barem kad se o mojoj firmi radi bilo najviše među mušterijama

Da li su ovi ljudi normalni?
Jel moguće da posle svega što se desilo, oni misle o ovome?
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/469362/Vesic-Rekonstrukcija-Trga-Slavija-u-martu-2015

To je trebalo da bude napravljeno 2013. godine, ali je zelja za otimanjem vlasti bila jaca od zdravog razuma.

Po slikama koje sam video, to je fenomenalno resenje.
- automobili ce da ostanu gde su
- trasa gspa ce da bude na samom obodu trga
- ako se dobro secam, pesaci ce da prelaze preko ulica koristeci podzemne prolazime (bice 'prsten' u krug, poseban nivo od saobracaja) (za ovo trece ne garantujem)

Nisu uzeli samo jedno resenje, nego su dva najbolja kombinovali. Ovo je jedno od ta dva:
Idejno-resenje-Trg-Slavija-fontana-2.jpg

Poslednja izmena:
gos'n platine, mislim da sada ima mnogo prečih stvari od uređenja gradskih trgova pogotovo kad se na to doda nebuloza da može da koristi u turističke svrhe. isto kao što je još debilnija bila ideja beograd na vodi

gos'n platine, mislim da sada ima mnogo prečih stvari od uređenja gradskih trgova pogotovo kad se na to doda nebuloza da može da koristi u turističke svrhe. isto kao što je još debilnija bila ideja beograd na vodi

Ne rade se sve stvari u mirna vremena.

Podseticu na jednu stvar, ne tako popularnu. Krajem 2011. godine je most koji je sluzio samo kao cevovod (Obrenovac - Surcin) pretvoren u pravi drumski most, sa 1+1 trakom. Uzimajuci u obzir skorasnje poplave i prekid puta Bg - Obrenovac, to je bio odlican put ka Obrenovcu. Taj most se nalazi malo uzvodno od TENTa (a TENT je malo uzvodno od samog Obrenovca). Ka Beogradu je put bio poplavljen, ka Surcinu nije.
most-obrenovac-surcin-1.jpg

2011. nije bilo sjajno vreme, ali je uradjena stvar od kapitalne vrednosti.
Jednako je i sa ovim za Slaviju.

Beograd na vodi... koji ce za 50 metara da suzi Savu je vrlo losa ideja. Onaj niski most sa "milion" stubova je potpuna katastrofa. Tamo mora da postoji dovoljno sirok razmak radi plovnog puta (i to medjunarodnog), ali nikoga to nije briga.

Poslednja izmena:
...ma kakav most koji se diže, pa to je zastarelo... ima premijer da nam napravi luku sa direktnom teleportacijom na željeno mesto... samo još malo da se približe idući izbori, razumećete valjda da sad i nema neku motivaciju za tako kapitalan projekat

Back