Negativa

mnogo je ljudi koji postuju tradiciju,i idu sve od reda...kako ti njima da objasnis da treba da `izradis` popa?
Pa lepo rekoh "dok je ovaca bice i sisanja".
Postovanje i vera u boga nema veze sa ovim popovima dripcima

- - - - - - - - - -

Najsmešnije od svega je što je simbol Maseratija đavolov trozubac.
Valjda vladika nije imao pare za Lamborghini DIABLO.

Ali daće Bog. :pop:

Nece bog, dace vernici :lol:

Ma ovo je bila mala šala, onaj Maserati nije vladikin nego Bodirogin... a Kurir ko Kurir, oni ne bi bili najljigaviji list u Srbiji kad ne bi sve izvrnuli.

evo prostije-kako ja mami i tati,koji imaju oko 80-god da objasnim da `zavrnu` popa kad dodje da im sveti vodicu?

Njima ne mozes kao sto ni ja mojima ne mogu. Pored takvih roditelja osudjeni smo na crkveni reket :(

No ja po tom pitanju ne hajem za roditelje pa ako se ljute nek se ljute

- - - - - - - - - -

nije tacno.jeste njegov

Covek biznismen, ima tezgu na buvljaku :lol:

Imate vi svoj e živote ili samo gledate popove???:mrgreen:
ru20U41175.jpg

Mis'im ako je to stvarno auto vladike Grigorija ja sam na istoj frekvenciji kao i ti to se zove bitti bezobrazno bogat:roll:...Ali kao je auto od nekog drugog možda i stranca i ako je sve izvađeno iz kontexta...

E upravo se desilo na uglu Resavske i Kralja Milana... idem uzbrdo Resavskom, crveno svetlo, kolona čeka, debeli bumbar u CLS-u se ubacuje nepropisno iz Masarikove, ajd' dobro to svi rade... staje ispred svih nas na sred pešačkog, i dalje je crveno, on dodaje gas i kroz crveno prelazi Kralja Milana... čim je prešao koči, i munjevitim manevrom pokušava da se uparkira u rikverc na sred trotoara ispred Big Pizze, i isto tako munjevito opaljuje vratima u semafor koji očigledno nije video.

Schadenfreude, znam, ali je izmamio osmeh barem petorici vozača koji su videli šta se desilo.

http://www.pressonline.rs/info/hron...ao-nikolicev-mercedes-vredan-milion-evra.html
Kad smo kod kola...Ne bih mu bio u koži...:sad2:

- - - - - - - - - -

E upravo se desilo na uglu Resavske i Kralja Milana... idem uzbrdo Resavskom, crveno svetlo, kolona čeka, debeli bumbar u CLS-u se ubacuje nepropisno iz Masarikove, ajd' dobro to svi rade... staje ispred svih nas na sred pešačkog, i dalje je crveno, on dodaje gas i kroz crveno prelazi Kralja Milana... čim je prešao koči, i munjevitim manevrom pokušava da se uparkira u rikverc na sred trotoara ispred Big Pizze, i isto tako munjevito opaljuje vratima u semafor koji očigledno nije video.

Schadenfreude, znam, ali je izmamio osmeh barem petorici vozača koji su videli šta se desilo.
Božija kazna!

...a penzionerima nema pomoc 4.000:evil:mamicuimlopovskudaim mamicu....:besna:

...jooooooooooooooooooooooj Srbijooooooooooooooooooooo:besna::besna:

- - - - - - - - - -

...sto ne pogiboh kad sam se vracala u tebi da zivim...stoooo stooooooooooooooooo:besna::rida:

...hebes ti rodnu grudu ako u njoj ne mozes da zivis ni skromno...sta imas od toga? nista, bas nista, u stvari imas,
bes, tugu, nezadovoljstvo, jednom recju jad, u kom si se nasao nicim izazvano....i ne vidis kraja tome niti ista sto
ce se u neko dogledno vreme promeniti na bolje, naprotiv, bice sve gore i gore...bem ti sve ti bem, dodje mi da
stanem pred skupstinu i da lelecem iz mozga nad svojom sudbinom i sudbinom velike vecine nas..pa neka me apse zabole me bas:besna::dash::sad2:

...eto tako :rida:

milion evra :eek: pa šta radi taj auto, daje savete nikoliću? ne kapiram...neka ga je slupao....i nikad više tako skup auto da se ne kupi za naš novac.
Ok je to što mi ovde pričamo ali kada si na poslu moraš da se staraš o svakom autu tebi poverenom sa jednakom pažnjom posebno ovom autu...Mis'im ili je bio pijan ili totalno neodgovoran da ga tera na ''joy ride'', oni to inače rade, da ih isprobaju i hvale se društvu posle ali ovaj ili nije dobar vozač ili ko zna šta je umislio u svakom slučaju teško će mu biti...

Back