Negativa

Kako znaš da je BAŠ njegov??? Meni baš on deluje kao naj ok od svih popova i velikodostojnika...:D
jok moj je.
znam osobu iz tog kraja,ovaj lik je jednostavno bog i batina.nista ne moze da se radi bez njegovog znanja,ne mozes ni na kiosku da se zaposlis ako on ne kaze :amen: bogat je ko krez..
a zene..poludele,padaju same-ko kokoske.
a bogme i jeste zgodan:zaljubljena:

Ne tvrdim "samo tako ili nikako". Skoda nije pojam luksuza, to je bila ideja.
Uopste ni ne znam kako je uredjeno, ko sve ima sluzbeni auto u crkvi.
pa privatni sigurno nemaju ako su monasi....koliko para - toliko muzike, toliko znam :)...i mislim da takve stvari svakako nisu ''uređene u crkvi'', kako ti kažeš :lol:

Poslednja izmena:
kako nije..mnogi nasi politicari vole "superb" :)

Da, tako nekako. To bi trebalo da bude najvise sto moze da se ima. Nisam tacno upucen u cene, ali to je tek pola cene audija i slicno.

A opet, crkva ne pravi nikakve pare biznisom (ako izuzmemo svece, kalendare i tako to) nego vernici daju priloge. Pitanje je odakle takvi prilozi, da se vladicanski vozni park ne bi ni u cemu postideo ni u silikonskoj dolini.

Da, tako nekako. To bi trebalo da bude najvise sto moze da se ima. Nisam tacno upucen u cene, ali to je tek pola cene audija i slicno.

A opet, crkva ne pravi nikakve pare biznisom (ako izuzmemo svece, kalendare i tako to) nego vernici daju priloge. Pitanje je odakle takvi prilozi, da se vladicanski vozni park ne bi ni u cemu postideo ni u silikonskoj dolini.

...ovo prosto nije tacno, popovi naplacuju sve, ali sve, i kad svete vodicu, a da ne pricamo o krstenjima, vencanjima, sahranama....tacno se znaju tarife koje su razlicite od mesta do
mesta..ali su svejedno velike...i malo koji pop radi to sve, a da pritom ceka prilog koliko ko da, za to das koliko imas oni ni da dodju nece...da se bzvz ne lazemo...
...prema tome eto odakle im te silne pare, od priloga bi mnogi isli peske u cipelama iz ko zna koje godine, kao vecina smrtnika ove drzave, medjutim popovi zive kao
seici dok sirotinja raja gladuje:evil:

vladika nije pop, on je monah. pop i može nešto da ima, ali monah ne bi trebalo :lol: meni je stvarno negativa taj maserati ili šta je već (ne razumem se u kola), odvratno mi je to razmetanje na ovakav krajnje bedan život naroda.

...svejedno, on je svesteno lice, a zna se da oni nemaju platu i da zive od naroda...e sad da li zive od dobrovoljnog priloga tog naroda ili do "dranja" istog to je vec pitanje,
vecina deru, a samo vrlo mali broj ceka na prilog...

Back