Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.737
I to je mnogo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jajare........to im bog dao
Treba da se propise... posto ocigledno radi ko sta hoce. Neka Skoda bude najvise sto mogu da imaju.
što ne dacia 
Jajare........to im bog dao
jok moj je.Kako znaš da je BAŠ njegov??? Meni baš on deluje kao naj ok od svih popova i velikodostojnika...![]()
bogat je ko krez..

e stvarno si caršto ne dacia
![]()
Ne tvrdim "samo tako ili nikako". Skoda nije pojam luksuza, to je bila ideja.
Uopste ni ne znam kako je uredjeno, ko sve ima sluzbeni auto u crkvi.

pa privatni sigurno nemaju ako su monasi....koliko para - toliko muzike, toliko znamNe tvrdim "samo tako ili nikako". Skoda nije pojam luksuza, to je bila ideja.
Uopste ni ne znam kako je uredjeno, ko sve ima sluzbeni auto u crkvi.
...i mislim da takve stvari svakako nisu ''uređene u crkvi'', kako ti kažeš 
jok moj je.
znam osobu iz tog kraja,ovaj lik je jednostavno bog i batina.nista ne moze da se radi bez njegovog znanja,ne mozes ni na kiosku da se zaposlis ako on ne kazebogat je ko krez..
a zene..poludele,padaju same-ko kokoske.
a bogme i jeste zgodan![]()
ja to znam,alo.Лик је монах, ало!
ja to znam,alo.
sta sam rekla da nije u redu?
"Жене падају саме", мени то значи само једно.
nisam mislila da bukvalno padaju.nisam mislila da bukvalno padaju.
mnogim zenama se dopada,kao i meni.ja `padnem` kad ga vidim na teveu
kako nije..mnogi nasi politicari vole "superb"![]()
Da, tako nekako. To bi trebalo da bude najvise sto moze da se ima. Nisam tacno upucen u cene, ali to je tek pola cene audija i slicno.
A opet, crkva ne pravi nikakve pare biznisom (ako izuzmemo svece, kalendare i tako to) nego vernici daju priloge. Pitanje je odakle takvi prilozi, da se vladicanski vozni park ne bi ni u cemu postideo ni u silikonskoj dolini.

Treba da se propise... posto ocigledno radi ko sta hoce. Neka Skoda bude najvise sto mogu da imaju.
meni je stvarno negativa taj maserati ili šta je već (ne razumem se u kola), odvratno mi je to razmetanje na ovakav krajnje bedan život naroda.