...zar opet
i koliko placaju..
i koliko placaju..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i koliko placaju..nemoj pricatiOpet dileri masovno haraju ispred menjačnica...
Svet će se okretati i bez nas.

uvrnem i zatvorim flašicu.Postoji jedna firma na pocetku Slanackog puta, oni zaista recikliraju, bio sam tamo par puta, zgodno je ako ides autom. Mozda smo im odneli i svih 100 kila raznorazne crknute elektrike.
Plastika je vrlo stetna u prirodi, a baterije su jos gore - to je koncentrat kiseline.
Kada se malo bolje zagledate videćete da su neke terase i ranije bile obojene žutom bojom, ali fasada zgrade odavno je posivela od čađi i prašine.
Posluzicu se jednim pasusom iz linka:
Stanar je nesto preduzeo, nije cekao da mu padne plafon na glavu. A sasvim sam siguran da zgrada nije bila ovako jadno prljavo siva na pocetku.
Meni bi pre smetao onaj karambol zastakljivanja. Bolje je da su se dogovorili pa da su jednako radili, vec kad nisu svi. Ni klime na zgradi desno, na stilskoj fasadi, nisu nista bolje.
taj na uglu prote mateje i bulevara je bio i u nekim dnevnim novinama,i secam se da mu je nalozeno da hitno vrati u prvobitno stanje,medjutim,i dan danas stoji kako je ofarbao.Ја бих га казнила драконски,исто као и оног манијака који је офарбао зид балкона у жуто-зелено на Булевару код Правног.
taj na uglu prote mateje i bulevara je bio i u nekim dnevnim novinama,i secam se da mu je nalozeno da hitno vrati u prvobitno stanje,medjutim,i dan danas stoji kako je ofarbao.
Није морао да фарба дречаво жуто, одакле му право да нарушава боју зграде!
То са застакљивањем је посебна прича, имам посебно мишљење о ликовима који то ураде па направе шупетину од лође или балкона. То ми је тек врхунски примитивизам.
A koja to boja zgrade jeste? Sada se vidi samo cadj. Pa gde se prave tamno sive zgrade? Nigde.
A koja to boja zgrade jeste? Sada se vidi samo cadj. Pa gde se prave tamno sive zgrade? Nigde.
Које ствари држиш на тераси? Зашто чуваш старудију?
...ko kaze da je starudija?
...drzim ih u jednom ormanu....koji propada polako od kise, snega, sunca....
...od starih stvari imam samo sudje, u kuhinji ali je jos uvek upotrebljivo...