Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.737
Mora da im je pokojnik ostavio nesto lepo u nasledstvo pa slave ljudi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svakodnevica bar u krunskoj i poprecnim ulicama...nedelja pre podne, Dorcol pun pseceg izmeta...fuj...
svakodnevica bar u krunskoj i poprecnim ulicama
, a skroz mi je to novo, kod mene u naselju toga nema...valjda sto je u blizini veliki
Ma nije ni njima lako, smaraju ljude za sitne novce..Промотерке у Темпу.
- "Могу ли да вам помогнем?"![]()
Ma nije ni njima lako, smaraju ljude za sitne novce..
Знам да није али мене то ненормално нервира. И уопште не поспешују продају јер људи беже од њих.
Da, umeju da budu gnjavezi, ali to je njihov nacin da zarade dnevnicu.
Resenje je da gledas na drugu stranu ili u patos, da ocigledno ne gledas ni na istu stranu. Onda te puste na miru. Ali... to nije uvek moguce da uradis, jer mozda zelis da kupis isti tip stvari koje reklamiraju, samo drugu marku - sto se nalazi na 1 metar od devojke.
Nema ni kod mene a očekivao bih jer je periferija i ima dosta kerova...Ti ljudi iz centra su poludeli za životinjama a sramota ih da očiste za n jima...Brain dead ovi......ja sam sokirana kako to izgleda, bukvalno moras da gledas gde ces da stanes, a skroz mi je to novo, kod mene u naselju toga nema...valjda sto je u blizini veliki
park gde ima ogradjen deo za pse, i sto inace nesto nema puno tih "kuckara" koji setaju svoje ljubimce, a ne ciste za njima....
Nema ni kod mene a očekivao bih jer je periferija i ima dosta kerova...Ti ljudi iz centra su poludeli za životinjama a sramota ih da očiste za n jima...Brain dead ovi...

...nedelja pre podne, Dorcol pun pseceg izmeta...fuj...
Та патологија са псима ми није јасна. Неки ликови из моје зграде држе и по два примерка те животињске врсте и то не оне патуљасте наказе, већ крупне.
Можеш ли да замислиш колико псећих гована има по околном травњаку? Тим људима сам престала да се јављам у пролазу, сматрам их умоболнима.
..kod nas u zgradi toga nema, sem jednog smaraca sa mackama....ali znam da ljudi imaju taj problem, mi ovde svi precutnim dogovorom to resavamo tako sto zovemo
komunalce..pa kome se smuci...
..nemam ja nista protiv neko drze i slonove u svojim stanovima, ali neka time ne ugrozavaju ostali svet...
Знам да није али мене то ненормално нервира. И уопште не поспешују продају јер људи беже од њих.
ma šta te nervira..bilo to ovako:ulazi dualcore u tempo i neka klinka,obučena kao švajcarska čobanica a ionako sama prirodno plava,pepeljasta boja kose bolje reći sa nekom nosinom mi prilazi i kreće da cvrkuće 300/h o president siru
a dulcore je gleda i prasne u smeh"hahaa hebote,kakva si kao da si sišla sa alpa,ma ista si,kako se zoveš,helga garant,gde su ti krave,koja si likuša,kraljice!"
a ona,jadna,u sekundi odustade od onoga cvrkutanja 300/h,spustila nosić i zbunila se,naljutila se
kada sam shvatio šta sam uradio počeo sam da joj se izvinjavam"e,šalio sam se,izvini ovo ono,brate-seko"
...nedelja pre podne, Dorcol pun pseceg izmeta...fuj...
Lik nema ni decu, usvojio dvoje male, ima stanare tu, brat m u je u Švabiji pa jedino kao se on vratio mada nikog novog nismo primetili...A nije ni ispracaj u vojsku.

У томе је проблем. Непријатно ми је да не купим оно што рекламирају јер управо желим нешто друго исте врсте.
А ја не желим да се осећам непријатно. Не желим да осетим обавезу.

Промотерке у Темпу.
- "Могу ли да вам помогнем?"![]()