Миша
Domaćin
- Poruka
 - 3.363

Кратко и јасно: нада се да ће и они који нису то постати. "Стопут поновљена лаж ваљда постаје истина."zar stvarno neko misli da smo generalno svi debili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кратко и јасно: нада се да ће и они који нису то постати. "Стопут поновљена лаж ваљда постаје истина."zar stvarno neko misli da smo generalno svi debili
Mada jesu stvarno i svrake...Misim realno golubovi i vrapci ne doprinose nešto...vrane rulez![]()
sve ih je vise ali odlicne su uvek nesto majstorisu i nosaju
A ja veceras ........... cekala sam jedan E bezgranicno .... usla sam sledjena u njega
Gde uopste ima neki red voznje za te 'E"?

Salteruse....
Претеча тог посла су били мучитељи у средњовековним тамницама.Salteruse...
Претеча тог посла су били мучитељи у средњовековним тамницама.
Они су од вајкада постојали, па макар у виду претече рекета...Poreznici![]()
zvonila mi neka gospodja na vrata,kaze da je iz opstine i pravi mini anketu kako smo zadovoljni radom g-dina djilasa.gledajuci je kroz spijunku odgovorih da ne zelim da ucestvujem u anketi.rekla je `dobro`,i onda znacajno gledala u ime na vratima,i belezila na svoj papir.
virim i dalje kroz spijunku,zvoni komsiji preko puta,i on otvara vrata,a na njeno pitanje kaze `nista ne mislim`,ona ga upita za ime,i kad je covek zatvorio,ona opet nesto belezila.
i to je meni sad totalna negativa,ko je ovde spijun,da li ja sto virim kroz spijunku,ili oni koji znaju sve o nama

On ide kuda ide i ''evolucija'' al mene brine lažni moral kod nas kao mi smo ''mnogo iznad'' svega toga.
Šta nije lažni moral...Što se priča o ljubavi a svima oči sijaju od pohlepe...Ako to nie lažni moral ja ne znam šta jeste...
Ljudska rasa treba da nestane sa lica Zemlje
i istu prepuste drugim humanijim bicima...
plakala sam citajuci i gledajuci video zapis
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=29&nav_id=561793