Negativa

Лица и став овогодишњих бруцоша за које верујем да нису из Београда.

На тим лицима видим доста горчине, стреса и муке. Као да мрзе ово место, или потребу да дођу на њега. Разумем их. Али такође не осећам потребу да их дижем у небеса. У градском превозу се гурају, бахато угуравају своје торбетине, вичу и малтретира ме све то збирно. Верујем да верују да на тај превоз, којег махом не плате -- како пречујем из њихових разговора -- имају више права од оних који у Београду живе и плаћају га.

Слажем се, требало би им допустити да се неометано возе, уколико би се мање гурали и отимали за стојеће место које је већ заузето, мање довикивали са једног краја аутобуса на други, пробијајући уши сапутницима. Уколико би, укратко, схватили да су дошли у средину којој треба само малчице да се прилагоде, стварно бих се сложио да треба да се возе џабе.

Ал` и даље ме вуче депра кад помислим какви су животи студената при овој кулминацији капитализма, а камоли студената који су отишли у други град да стекну знање и звање.

:sad2::aha:

Pa nažlost smatramo da smo nešto mnogo bolji od ostatka Srbije a to nikako ne odgovara istini.Pre svega zbog bolesne potrebe za kontrolom svega i centralizacije koja više postaje psihijatrijski problem nego politički.Naravno govorim o strukturama zarđalim koje to guraju ne o ljudima ili ''duhu grada''.

Evo, malopre je bio u Beogradskoj hronici na rts1, valjda direktor... nuklearni objekti Srbije ili tako nesto se zove firma - i kaze: mi smemo da se bavimo samo svojim otpadom, po zakonu ne smemo da uvozimo bilo ciji.

Sto se mene tice - ok.

Pogotovo sto su prethodna dva skladista stara po 40-50 godina - sto izgleda nikom nije smetalo. A sad kad se napravilo trece, e sad smeta :roll:

Sto me nervirate..gosn Platin...
Nije prica o tome da li je ok ili nije..jeste ok novo,savremeno skladiste
po svim standardima ALI nije ok da je pored Beograda
sto ga nisu napravili negde u nekoj vukojebini ( treci put vec koristim ovu rec)
i tamo premestili i ono staro iz Vince..
O tome ja pricam..Skladiste nuklearnog otpada porede samog Beograda
ma kako da je super napravljeno..shit je

Pitanje za milionera..

Da li takvo nuklearno skladiste se nalazi desetrak
kilometara pored Pariza..Londona..Beca..Amsterdama..Berlina i tako dalje..

i Zasto je skladiste najvece u Evropi ako smemo da skladistimo
samo nas otpad..kao da ga imamo kao one zemlje koje imaju
nuklearne elektrane i jos kojesta sto i ne znamo..

Poslednja izmena:
То што нисмо имали струје од 8 до 14 ал опет то ме и истерало напоље боље тамо него унутра...

Данас сам у градском доживео људку прљавштину и људски смрад као ретко кад. Све сами старци са торбетинама са материјалом намењеним за препродају, штрокави, назнојени, а неки од њих је пуштао гасове као да му је у стомаку хидрогенска бомба. Још кад сам био стигао на посао, имао сам жељу да се пре работе темељно оперем.

Back