goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Magla...Mada mi se i sviđa posebno kako sunce izgleda kroz nju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лица и став овогодишњих бруцоша за које верујем да нису из Београда.
На тим лицима видим доста горчине, стреса и муке. Као да мрзе ово место, или потребу да дођу на њега. Разумем их. Али такође не осећам потребу да их дижем у небеса. У градском превозу се гурају, бахато угуравају своје торбетине, вичу и малтретира ме све то збирно. Верујем да верују да на тај превоз, којег махом не плате -- како пречујем из њихових разговора -- имају више права од оних који у Београду живе и плаћају га.
Слажем се, требало би им допустити да се неометано возе, уколико би се мање гурали и отимали за стојеће место које је већ заузето, мање довикивали са једног краја аутобуса на други, пробијајући уши сапутницима. Уколико би, укратко, схватили да су дошли у средину којој треба само малчице да се прилагоде, стварно бих се сложио да треба да се возе џабе.
Ал` и даље ме вуче депра кад помислим какви су животи студената при овој кулминацији капитализма, а камоли студената који су отишли у други град да стекну знање и звање.

Pa mogli bi u Boru u slobinom ''tajnom'' skloništu na planini...Al zabranjeno...Zemlja nam je...

Necemo sada po mom rodnom gradu..
mada ima istine i u tome sto si rekao
ali ne dam na Beograd..makar crkla..![]()
Naravno da nisam odusevljen... Bice nesto bolje nego pre - mogu da zivim sa time.
Niko nas nije ni pitao da li zelimo i mozemo da zivimo sa tim..

dr nada macura je na odmoru,i jutros nije bilo izvestaja i saveta iz sluzbe hitne pomoci.
neki ljudi jednostavno nemaju zamenu.
posle njih-potop
dr nada macura je na odmoru,i jutros nije bilo izvestaja i saveta iz sluzbe hitne pomoci.
neki ljudi jednostavno nemaju zamenu.
posle njih-potop

Ja bih nju prvo propustio kroz djetu, jedno 30 kila da se smanji, pa da pricamo. Ovako mi ne uliva poverenje, kad prica o zdravlju![]()
pa kad je kolege uhvate u tom "zlodelu" kazu joj da ce da je tuze nama(medijima)