goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nama je u hodniku...Tako je.... Meni je uvek sve u.....cak i strujomer...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama je u hodniku...Tako je.... Meni je uvek sve u.....cak i strujomer...![]()
negativa je sto ce doneti naredbu da moramo da menjamo postanske sanducice i sami snosimo troskove
p.s.mora da je neciji kum otpoceo proizvodnju istih,pa otud ideja o zameni
Mozda to i ne bude tako lose... samo moraju da imaju otvor odredjenih dimenzija... Mislim da nece svi da menjaju. Najpre ce da budu na udaru oni koji su sami sklepali nesto.
Mozda to i ne bude tako lose... samo moraju da imaju otvor odredjenih dimenzija... Mislim da nece svi da menjaju. Najpre ce da budu na udaru oni koji su sami sklepali nesto.
Nama je u hodniku...
Vas dvoje bas zapeli za postanske sanducice......
Jel vam pise neko pisma, razglednice, cestitke, .? Meni niko.
....

Ni meni bas ne pise. Svih 100% stvari koje zateknemo u sanducetu su reklame i racuni. Reklame stizu skoro svaki dan, racuni onda kada stizu. Ne bojimo ih se, jer je najveci infostan, a on je stalan (dok ne postskupi, al to prvo cujemo na tv). Ostali nisu veliki i ne 'setaju' mnogo.
Iskreno, poslednji put sam rukom pisao pismo kad sam bio u vojsci (isto i za primanje pisama). Nit' pre nit' posle toga... Otislo sve na elektriku, kao sto i sama kazes.
Samo nam fali Radovan.....Treci![]()
pa zgodno im tu,nema automobilaOpet utisak poput afričke zabiti...Psi lutalice u sred Knez Mihajlove...

Zgodno za Afriku...Kongo recimo...pa zgodno im tu,nema automobila

Na vestima B92 veceras saznadoh da postoje marketi za siromasne !
Gde su ti SOS marketi i da l je moguce da su nas tako podeli ?

Ima kod mene u kraju al tako zavučen da većina ljudi ne zna gde je...Ustvari malo veća trafika ona izdužena je pretvorena u SOS market...Na vestima B92 veceras saznadoh da postoje marketi za siromasne !
Gde su ti SOS marketi i da l je moguce da su nas tako podeli ?
Ima kod mene u kraju al tako zavučen da većina ljudi ne zna gde je...Ustvari malo veća trafika ona izdužena je pretvorena u SOS market...
@tema...
Pričala mi mama danas u njenoj školi klinac,4.-ti,5.-ti razred namerno ubacio šibicu u školski kontejner koji se nalazi u prizemlju škole zamalo da je zapalio celu školu...I još ga snimila kamera...Ovde se ništa ne menja...Ja da sam na mestu Evrope ne bi nas primio ni za 50 godina...

Čudi me da nisi čula.Bilo u medijima valjda ima godinu dana,možda i jače da su otvorili...Al sve negde što ti kažeš bogu iza tregera...Nekada su postojale prodavnice, tipa Gorica, gde su cene bile nesto nize nego u Centropromu i ostalim poslugama, ali nikad nije bilo prodavnica za siromasne.
U te Gorice smo isli svi, bez obzira na finansijski status, jer je tu bilo cesto bolje i svezije robe nego u ostalim prodavnicama..
.Pa, stvarno, nemam reci......Bagra jedna..
Meni je skoro iza kuce, tako da tu kupim sta mi treba...Primecujem ovih dana da je prazan....ne znam sta je razlog...a, za velike, sad sve manje, kupovine idem u Metro...
...dobro dosao u stvarni svet....
...tih marketa ima vec rekla bih 2-3 godine, i ima ih u celom gradu, u svakom
naselju...cak i po nekoliko ako su naselja veca...inace pisali smo o tome na
dip-u ima tema kako sastavljate kraj sa krajem...
Čudi me da nisi čula.Bilo u medijima valjda ima godinu dana,možda i jače da su otvorili...Al sve negde što ti kažeš bogu iza tregera...
Kod mene u kraju nema.....
.Rekli bi mi komsije da znaju za to, majku mu...![]()
Meni smeta ta socijalna podela....Jedan komsija ide u prodavnicu za siromasne, a drugi u koju, za bogate?
Zar nam nije dosta podela ...barem podela imamo koliko hoces, sad nam treba jos i ovo?

Pa nema tu.Podela iz 90.-tih na extremno siromašne,polu-siromašne.bivši srednji sloj sa jedne i razne lopove tajkune i kriminalce,različitog nivoa bogatstva sa druge je zadržana...Meni smeta ta socijalna podela....Jedan komsija ide u prodavnicu za siromasne, a drugi u koju, za bogate?
Zar nam nije dosta podela ...barem podela imamo koliko hoces, sad nam treba jos i ovo?
...to moze da smeta, ali penzioner sa penzijom od 11.000 ili 13.000 ne moze
da pazari u Maxi-ju, ili moze, ali koliko puta..vec smo mi podeljeni odavno, i
sta mislis gde kupuje oviliki ne zaposleni narod....samo neka ih otvore sto
vise...inace ce mnogi od nas od pola meseca grickati samo nokte...![]()