Negativa

P o n e k a d ..

Ponekad ...

kada plačeš ...

niko ne vidi tvoje suze .

Ponekad ...

kada je život težak ...

nema nikoga da vidi tvoju bol .

Ponekad ...

kada si zabrinut ...

nema nikoga da vidi tvoju tugu .

Ponekad ...

kada si srecan ...

niko ne vidi tvoj osmeh .

-

-

-

-

-

-

-

-

ali PRDNI, samo jednom ...

i svi ce znati !!

ma to je sigurno samo faza... svuda podji krsti uvek dodji :D
ovaj forum možda ima svoje uspone i padove, ali definitivno ima svoju dušu. malo ljudi znam da je otišlo zauvek. ili se odmore na neko vreme (što je normalno) ili evoluiraju u drugi nick. jednom krstaš uvek krstaš, oujee!! :D

krsta je definitivno najbolji forum
zao mi je sto je odabirom nekih moderatora,i njihovom bahatoscu i anemicnoscu rasteran forum,i nikada se povratiti nece (psiho,i dullle na fotografiji)
nisam zavisna od foruma,idem tu po navici,ali nije ni za uporediti od pre par godina..a za sve je kriv administrator.....ali neka mu...ako je njemu ok,meni jos vise

to je negativa

meni je krsta bila najjača 2007 kad sam tek došla. možda je to zbog toga što sam tad bila tek mlad i zelen forumaš pa mi sve bilo nooovooo i zanimljivooo z:shock:
pa sam se onda bila nešto smorila, pa sam smanjila pojavljivanje na forumu,.. (dok nisu smenili onu famoznu postavku i diktatorski režim ,). gde nisi mogao da napišeš post ko čovek a da te ne opomenu ili da ti ga ne cenzurišu.
forum treba da bude mesto razonode,
definitivno mislim da je sada krsta neuporedivo bolja i opuštenija.
sad osim toga što imam obavezu da ga obilazim zaista ga volim, i radosna sam što učestvujem u bilo kakvom doprinosu ovom sajtu.

Back