ne znam vama ali meni ..ova susnezica...
...isto......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam vama ali meni ..ova susnezica...

osecam se k`o pijana kokos..pritisak mi 103/77![]()
Au... pa ti imas pritisak kao devojcica... pa i jos manje... premalo.

A mini boga mi ovo vreme..oce da padne vise ili nece..a tako je pre podne bilo ssuncano
DOLE anketari, ulični promoteri i "može samo jedno pitanje" likovi !!
Imam strah od vas! Kloni te me se! Neću vaše knjige, ni karte za pozorišta i nezbrinutu decu!
Oću mirno da šetam ulicom, bez straha da ćete da me zaskočite!
Oću da ne mora da me peče savest svaki put kad vam odbijem dečiju slikovnicu i da ne moram da pričam skuza ma non parla serbo..
Jeste li za to da osnujemo pokret otpora ovim likovima?
Kriju se iz stubova, žardinjera..iskaču iz šahti i oluka, prerušavaju se, stapaju sa okolinom, samo da bi nam u par sekundi preispitali našu savest i pokazali kakva smo đubrad od čoveka..
Kako da jedem moj doručak mirno? Kako da progutam sledeći zalogaj a da se ne zapitam da li sam možda trebao da stanem..Možda sam pogrešio...Gde će mi duša?!
Želim da ih nema!
Molim lepo.Želim da ne moram da se pravim ljut ili da menešto boli ili da mi je baš tad zvonio telefon..Želim da idem slobodno!
Ja nisam kriv. Ja sam samo ovca, kao i svi. Potrošač i sebični zombi!
Da sam hteo da budem dobar radio bih za crveni krst ili u narodnoj kuhinji..
MANTE ME SE BRE!
I ja sam dete nezbrinutih roditelja..
I ja volim slikovnice..
Imam i ja pravo da odem u ušće i kupim sebi neku nepotrebnu stvar. Da se obradujem!
I ja ustajem svako jutro da radim posao koji nisam sanjao kad sam bio mali! Kiša, sunce, sneg..šta ću, idem, da me naguze...
Ja sam prostitutka! Kao i većina vas..
Što NAMA neko ne pomogne? Nama prostitutkama tojest..
Znaju li oni kakvu mi žrtvu podnosimo dok blejimo 8 sati u dosadnoj kancelariji?
Znaju li oni da se od toga umire?
I da nam je mozak upravo postao takav, izjeden, sebičan i malodušan..sa nešto malo savesti na dnu tek da se pogrebe kašikom..jer smo robovi savremenog doba..?
Ne znaju..dabome da ne znaju.
Oni misle da nas ništa ne košta tih pola minuta i tih dvesta dinara..
E pa - KOŠTA!
Košta mnogo više nego što misliš prikane!
Zato..nemoj da sam te video još jednom da mi prilaziš sa osmehom!
Šutnuću te u jaja.
Oću svega mi..
ala si se nalupetao nego mani se ti kancelarije izadji na gradjevinu pa ti nece niko smetati dok jedes dorucak jer ces biti gladan a svi koji iskacu pred tobom bi dali sve da mogu da umiru u kancelariji od dosade i ako nisi za crveni krst ne ocekuj od drugih da budu crveni krst za tebe

Je sto sedim veceras kuci ..sto mi je hladno i duva ova vetrina i sto
bih opsovala nekoga ali nemam koga..svi su fini i dobri prema meni ..
pa mi uskracuju..zelju da onako socno..kazem..![]()