Negativa

ja ne slusam medije..vidim kad se setam...u centru stalno neke grupe prolaze

u svakom slucaju daleko vise nego ranijih godina.
To je i meni utisak...Misl i m da je priliv turista više manje isti od 2000-te kada se drastično povećao...Čak mi se čini da ih u poslednje vreme ima i više pre svega zbog raznih cikloturista i drugih specijalizovanih grupa...

Nece.

Sumanuti most, ravan ko Vojvodina, bez icega u / na sebi:
pazi ako je to jedini problem grada na vodi onda je to smesno..u svakom slucaju bi se to tokom razrade sredilo..mene vise zanima gledajuci sve ovo sobzirom da pruge vise nema kako ce se onaj ugalj transportovati do stovarista uz obalu, kako ce luka beograd biti snabdevana sinskim saobracajem i slicno..ta pruga je i dan danas aktivna..svakodnevno prolazi nekoliko kompozicija sa podosta vagona tim putem

xdsc4818jpgpagespeedicauUDorWN3E-1.webp

pazi ako je to jedini problem grada na vodi onda je to smesno..u svakom slucaju bi se to tokom razrade sredilo..mene vise zanima gledajuci sve ovo sobzirom da pruge vise nema kako ce se onaj ugalj transportovati do stovarista uz obalu, kako ce luka beograd biti snabdevana sinskim saobracajem i slicno..ta pruga je i dan danas aktivna..svakodnevno prolazi nekoliko kompozicija sa podosta vagona tim putem

http://1-ps.googleusercontent.com/x...qkZ/xdsc4818.jpg.pagespeed.ic.auUDorWN3E.webp

Od ovih sadasnjih je preveliko ocekivanje ako ocekujemo da koriste pamet. Ide se grubom slepom silom a svako ko se suprotstavi je barem tajkun i lopov (moze i izdajnik, nece da skodi).

Prvo je trebalo da se napravi most kod Vince, drumski 3+3 i zeleznicki sa 2 koloseka, pa da se prica o izmestanju pruge.

bg-sa-okolinom-1.jpg

1.videh zmijurinu na placu
2.preminuo komsija na placu,jedini koji je stalno ziveo tamo,i sad njegov ogromni vucjak baulja tamo siroma sam i gladan...a nema tamo ni ko da ga nahrani,skoro i nema ljudi

ja ne slusam medije ..vidim kad se setam...u centru stalno neke grupe prolaze

u svakom slucaju daleko vise nego ranijih godina.

more ako ih iko sluša, slušaš ih ti

To je i meni utisak...Misl i m da je priliv turista više manje isti od 2000-te kada se drastično povećao...Čak mi se čini da ih u poslednje vreme ima i više pre svega zbog raznih cikloturista i drugih specijalizovanih grupa...

Važi...
Ti/vi znate najbolje
ok.gif

Ja koja živim od njih ne znam

@goxy
kao što napisah, trenutno (cca 2 nedelje) ih je više jer su došli da učestvuju u akciji spasavanja u obrenovcu. ali odlaze polako....

Poslednja izmena:
Sunčaja kako ti možeš da kontrolišeš i budeš upoznata sa kretanjem SVIH stranaca koji posećuju Beograd ili prolaze kroz njega?
I drugo te grupe koje sam pomenuo dolaze biciklima odsedaju u Bg i idu dole prem Đerdapu ima ih ko pleve...Muž i žena, dečko i devojka, prijatelji sa bisagama idu i voze, to traje već dugo otkad je Beograd stavljen na biciklističku mapu sveta kao ''bike friendly'' a putevi u Srbiji ocenjeni kao pogodni za vožnju...

Ima veze sa istinom. Vozni park se ne smanjuje nego obnavlja.
Ne prodaju se automobili zato sto nikome nisu potrebni, zato sto su visak, nego zato sto su stari. Umesto njih ce biti kupljeni novi, lepsi i skuplji. Naravno, samo ako ste platili infostan.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/469376/BAHATO-Duzni-milione-a-vozni-parkovi-pravi-luksuz

Stvarno ne razumem sta radi javni tuzilac. U pitanju je bahato prekoracenje ovlascenja od strane direktora javnih preduzeca, a clanova stranke.
Znate,
kada je preduzece u minusu 283 miliona dinara, znaci da najmanje 282 miliona mora biti u blokadi. Ipak, javno preduzece u blokadi preko racuna kupuje automobil za direktora.
Banana.
Veeelika.

SVOM SNAGOM
PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA !

Poslednja izmena:
Hvala Platine.
Onda linkuj i moj komentar, jer je istinitiji od pisanja Blica. (danas je izgleda sve postalo istinitije od pisanja Blica :) )

Ustvari nisam zapoceo temu pa da postavim obavezan link, nego sam napisao sta vidim kao negativu.
Bezobrazluk infostana je nesto sto ce se prepricavati.

Hvala Platine.
Onda linkuj i moj komentar, jer je istinitiji od pisanja Blica. (danas je izgleda sve postalo istinitije od pisanja Blica :) )

Jedino Politiku dozivljavam kao makar nekakav list, mada imaju polutabloidne faze... Sve ostalo dozivljavam kao tabloide. Neki se ipak drze kulture izrazavanja, a mnogi su beskrupulozni.

Back