Negativa

Negativa je to što je jedna tema na pdf.-u Beograd ubedljivo najposećenija u odnosu na ostale,iako je potpuno nebitna,kao i oni o kojima ta ista tema govori. :confused:

Na zmajevom! Al' mi ne odgovara lokacija gde je komp (skuceno mi!) i u njegovom racunaru je svinjac i meni to pravi haos u glavi. Razumes? :mrgreen:
On ne razume, rekao je da sam malo luda. Malo samo.
Meni to isto kao da delimo gace. Mogu njegove da nosim za ne daj Boze, al' nije to to. :lol:

grdna negativa - na svim stanicama, od delta sitija do mene je izlepljen plakat ''traži se'' i na slici jedan mali dečko koji se zove vuk :(
ej bre gde smo to stigli? deca nestaju.
strasno!
slabo gledam tv,pitam se dal` u udarnim vestima objavljuju potragu.
ako ne,mislim da bi trebalo

Poslednja izmena:
a u cerkinoj skoli sinoc bio horor. trojica mafijasa otela jednog decaka, jednog gadno povredili, profesorku udarili... ovo su samo sture informacije, detalje koje mi je ispricala su jezivi

Poslednja izmena:
nema nista, gledala sam. ali su zato u blicu, u onom delu: tema dana od 0-24, uredno zabelezili da su se stanari bunili zbog glasne muzike :roll:
sad cu da ti na pp napisem detalje

malo sutra cu, sta ti je sa pp?

Poslednja izmena:
nema nista, gledala sam. ali su zato u blicu, u onom delu: tema dana od 0-24, uredno zabelezili da su se stanari bunili zbog glasne muzike :roll:
sad cu da ti na pp napisem detalje

malo sutra cu, sta ti je sa pp?

ma, neko mi nešto brljao po kontaktima...uopšte ne znam šta se desilo...nekoliko ljudi mi nema, a među njima si i ti.
probaj da se ponovo sprijateljiš sa mnom i biće ok :heart:

Zbrisala mi stanarka. Ostavila dugove i sprave kao za teretanu. I knjige. Citat iz jedne> bolje vojska magaraca sa lavom na celu nego vojska lavova sa magarcem na celu~

Back