- Poruka
- 28.784
jes negativa aliNegativa 120%..zakljucani toaleti na Adi Ciganliji i nudisti na pola metra od pesacke staze..i jos bezobrazni raspali matori egzibicionisti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes negativa aliNegativa 120%..zakljucani toaleti na Adi Ciganliji i nudisti na pola metra od pesacke staze..i jos bezobrazni raspali matori egzibicionisti.

Negativa 120%..zakljucani toaleti na Adi Ciganliji i nudisti na pola metra od pesacke staze..i jos bezobrazni raspali matori egzibicionisti.
Prošle nedelje sam sa drugaricom prošetala krug i svi se načičkali uz samu tarabu a pošto nadležnoj službi puca q. lozice koje bi trebale da se penju uz ogradu i budu paravan leže po putu. Nema ko da ih uspenje i uplete uz ogradujedne godine je jedan bradati golac doplivao do nase/druge strane,i ladno izasao i seo na obalu.
ja se nisam bunila
2.500,00 din za glas na ovim izborima

Sramota!NASA prikriva dokaze o vanzemaljcima..
Topčideraska reka.
Ovo đubre je zapušilo jedan deo, povadila sam đubre, ali nisam ga bacila u kantu. Na sred staze. Valjda će ga napokon radnici JKP-a Zelenilo Beogradu uočiti.
![]()
Prosto mi je neverovatno da tamo još uvek nije napravljena česma.
Slušaš rečicu kako žubori i umireš od žeđi

Topčideraska reka.
Ovo đubre je zapušilo jedan deo, povadila sam đubre, ali nisam ga bacila u kantu. Na sred staze. Valjda će ga napokon radnici JKP-a Zelenilo Beogradu uočiti.
![]()
Prosto mi je neverovatno da tamo još uvek nije napravljena česma.
Slušaš rečicu kako žubori i umireš od žeđi