Negativa

Negativa 120%..zakljucani toaleti na Adi Ciganliji i nudisti na pola metra od pesacke staze..i jos bezobrazni raspali matori egzibicionisti.

Đubre, građevinski otpad, alat, kolica i materijal po stazi... A stvarno ti golaći se nabiju uz samu ogradu :lol: Prošle nedelje sam sa drugaricom prošetala krug i svi se načičkali uz samu tarabu a pošto nadležnoj službi puca q. lozice koje bi trebale da se penju uz ogradu i budu paravan leže po putu. Nema ko da ih uspenje i uplete uz ogradu

jedne godine je jedan bradati golac doplivao do nase/druge strane,i ladno izasao i seo na obalu.
ja se nisam bunila

JKP Zelenilo Beograd.
Nedelju dana unazad, na adi iz lavande pored puta vadim po malo suvg opalog lišća (koje je nadležno JKP trebalo da ukloni još jesenas) na stazicu ne bi li im skrenula pažnju na to....
Reko, možda ne vide...
Njima je lakše da to ponovo zagrabe i bace u žbunje sa lavandom.
Stvarno ne kapiram za šta ti ljudi primaju plate.

Topčideraska reka.
Ovo đubre je zapušilo jedan deo, povadila sam đubre, ali nisam ga bacila u kantu. Na sred staze. Valjda će ga napokon radnici JKP-a Zelenilo Beogradu uočiti.

aPicture418.jpg

Prosto mi je neverovatno da tamo još uvek nije napravljena česma.
Slušaš rečicu kako žubori i umireš od žeđi

Topčideraska reka.
Ovo đubre je zapušilo jedan deo, povadila sam đubre, ali nisam ga bacila u kantu. Na sred staze. Valjda će ga napokon radnici JKP-a Zelenilo Beogradu uočiti.

aPicture418.jpg

ovo je istinska negativa

Topčideraska reka.

aPicture418.jpg

Ja sam tramo cesto.i ovako nesto se retko da videti..
uglavnom je uredjeno i jos uvek ga uredjuju..ciste reku
kao i jezero...

Ko zna koliko đubrišta ima ispod daski svih onih "mostića".
Ali AVAJ!!!!
Treba ih s' vremena na vreme podići te daske i sakupiti svo lišće i đubre koje zapuši tok (za koje je inače gore pomenuta služba i nadležna)

Poslednja izmena:

Back