Недостатак српског национализма је највећи проблем Србије!

Јел у томе што волим и верујем у Бога, што верујем у Српство и што сам велики противник свих оних који су против Бога и мог народа. А и комунисти, и нацисти и мондијалисти су оторени или прикривени непријатељи Православља и Српства. Тако да нема разлога да ниједну од те три туђинске идеологије подржавам.

Cekaj, sta cemo sa Srbima koji su ateisti? Ono, vole Srbiju, Srbe, ali ne veruju u Boga. Ili sa Srbima katolicima? Da li je Srbin=pravoslavac? Da li imamo naseg i njihovog Boga?

А да ли је и твој прадеда на својој капи стављао неки српски или туђински симбол, као што ти стављаш ту петокраку која са Србима и српским народом нема никакве везе?
Srbin nikad rado nista nije stavljo na kapu to odmah da ti kazem
Sajkaca je najbolja kad je bez simbola odnosno tad je srpski seljak bio svoj na svome

Cekaj, sta cemo sa Srbima koji su ateisti? Ono, vole Srbiju, Srbe, ali ne veruju u Boga. Ili sa Srbima katolicima? Da li je Srbin=pravoslavac? Da li imamo naseg i njihovog Boga?

Па сви који воле Србију и српски народ су добродошли, немам ништа против њих.

И тај Србин атеиста и тај Србин муслиман, ако воле Србију, српски народ, Веру и традицију- су добродошли свакако.

Е сад, таквих је углавном мањина, али то је сад друга тема.

Kako samo sa nacionalizma skrenuste na pravoslavlje,svetosavlje,hitlera,katolike..?

Ovaj narod ni ne zna šta je naconalizam,ali zna da ga veliča ili da ga se gnuša.Nije za nas da imamo državu izgleda.Treba da budemo kao Kurdi,pa da nas Bog vidi...

Pa treba odvojiti nacionalizam od nacizma i fasizma, a kao sto vidis pojedini daju fasisticke izjave...

Srbin nikad rado nista nije stavljo na kapu to odmah da ti kazem
Sajkaca je najbolja kad je bez simbola odnosno tad je srpski seljak bio svoj na svome

Немањићки симбол или симбол Православног Часног Крста је нешто што сваки Србин треба да носи на капи, јер то је у суштини наше, српско, Вера у Бога и тај немањићчки грб су нас сачували, такои да је то Србин увек стављао на капу и никада се није стидео тога.

Тако да то што ти мени желиш ,,одмах да кажеш", наравно није тачно. Србин се својих симбола никада није стидео и увек их је радо носио.

Е а јесте проблем са оним ,,Србима" који носе туђинскењ симболе и што је још горе убијају свој народ под тим симболима.

U vreme Svetog Save ljudi su jos bili uvereni da je Zemlja ravna ploca...

Treba li takva ucenja da sledimo?

Блајби...у време Светог Саве Венецуела није постојала.

да ли треба да верујемо да ни ти не постојиш?

Стварно само суманут човек може да пореди знања, обичаје, веровања од пре 900 година са садашњим...

и твији комунисти су говорили да ће "Америка и Енглеска бити земља пролетерска"...да ли треба да им верујемо а ти их и даље следиш?

Немањићки симбол или симбол Православног Часног Крста је нешто што сваки Србин треба да носи на капи, јер то је у суштини наше, српско, Вера у Бога и тај немањићчки грб су нас сачували, такои да је то Србин увек стављао на капу и никада се није стидео тога.

Тако да то што ти мени желиш ,,одмах да кажеш", наравно није тачно. Србин се својих симбола никада није стидео и увек их је радо носио.

Е а јесте проблем са оним ,,Србима" који носе туђинскењ симболе и што је још горе убијају свој народ под тим симболима.

Tipicna naci prica koja se svodi na bla,bla,kme,kme.:hahaha:

Srbi su danas rezultat mesanja avara,turaka,slovena,ilira,tracana,bugara,huna sa malobrojnim protosrbima.
Ima ih pravoslavne,katolicke,muslimanske,protestantske veroispovesti kao i ateista.
Tocka.

Драги моји гледаоци још један срећник добитник на лутрији који је оперисан од сваке памети.

За Тита и Клинтона си у праву, али за Хитлереа не!

Како не, исто ти је то. Сва тројица су били непријатељи Православних Срба. Не треба наше непријатеље сада да делимо на ,,добре" и ,,лоше", јер су сви они лоши.

Pa treba odvojiti nacionalizam od nacizma i fasizma, a kao sto vidis pojedini daju fasisticke izjave...

Naravno da treba.Nacionalizam je ljubav,dok nacizam i fašizam predstavljaju mržnju.Oni što pljuju nacionalizam to rade zbog straha od fašizma,a oni koji veličaju nacionalizam,misle da fašizam nije loš.Izgubili smo se kao narod.

- - - - - - - - - -

Srbi su danas rezultat mesanja avara,turaka,slovena,ilira,tracana,bugara,huna sa malobrojnim protosrbima.
Ima ih pravoslavne,katolicke,muslimanske,protestantske veroispovesti kao i ateista.
Tocka.

Srbin te napravio.

Tocka.

То је све невитно тОчкице.... Сви народи су мање више у истом сосу...

овде се говори о нечем другом...

- - - - - - - - - -

Tipicna naci prica koja se svodi na bla,bla,kme,kme.:hahaha:

Наци прича или коми прича....

Има ли разлике?

Naravno da treba.Nacionalizam je ljubav,dok nacizam i fašizam predstavljaju mržnju.Oni što pljuju nacionalizam to rade zbog straha od fašizma,a oni koji veličaju nacionalizam,misle da fašizam nije loš.Izgubili smo se kao narod.

To je zato sto su nas ucili da je nacionalizam=nacizam. Hteli su da ubiju sve nacionalno u nama. Pa pogledaj samo koliko spomenika, knjiga, filmova, sve vezano za Drugi svetski rat, a koliko paznje je posveceno Prvom svetskom ratu i slavi nase, srpske vojske?

Како не, исто ти је то. Сва тројица су били непријатељи Православних Срба. Не треба наше непријатеље сада да делимо на ,,добре" и ,,лоше", јер су сви они лоши.

Када би имао слободу говора рекао би ти шта заиста мислим о Хитлеру. Али се бојим да ме опет не банују јер величам фашизам. Као да је Хитлер био фашиста.

protiv boga i tvog naroda su kapitalisti ali ti oni ne smetaju
Ucenje Rastka Nemanjica je u suprotnosti sa onima koji se danas busaju u grudi nekim svetosavljem i zidaju mu hram
zamisli ona protuva Djindjic je bio jedan od glasnogovornika zavrsavanja hrama SV,Save
pazi ta nistarija koja je pozivala kopnene trupe NATO da se iskrcaju u Srbijju

Ма одакле бре теби то да ја ,,немам ништа против капиталиста"? Што ми бре подмећеш нешто што не стоји? И којих ,,капиталиста"? Јел мислиш на Мишковића, на пример, верног члана Титове партије, носиоца неколико комунистичких ордена, награда и признања? Јел на њега мислиш? Факт је да су сви бивши комунисти сада одједном постали ,,капиталисти" и наставили исти посао- пљачкање и уништавање Србије и, наравно, своје лично богаћење.

Ђинђић никада није био Светосавац, он је у почетку био левичар, па је после постао некакав неолиберал, да би на крају почео да се окреће неком национализму и Вери, због чега су га и убили. И не знам зашо ми причаш сада о њему када ја ни о њему, као ни о Милошевићу, немам баш неко високо мишљење?

Back