MocniRumendzer
Ističe se
- Poruka
- 2.578
То тренутно је око два века, тј откада постоји савремена српска држава.
dva veka je za narod kao što su Srbi mali period...200 god je možda amerima neko vreme..ili rvatima...no Srbi postoje mlogo više..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То тренутно је око два века, тј откада постоји савремена српска држава.
Сви који воле Србију исто тако знају да с обзиром на величину иста мора имати неког/неке на својој страни, јер и арнаути, Uјкани и новоизмишљене Бошње имају своје подржаваоце.
Тачно. Југословени су настали захваљујући Србима, Срби су направили југославију, да би данас ти исти југословени у много случајева били непријатељи Срба. Негде је направљена грешка, или више њих, вероватно.
А поменута удба није више баук ал чињеница је да и даље постоји нека тајна веза, видљива пре свега у културном сектору, где нпр на позоришним такмичењима у Србији награде добијају позоришта из хрватске, ту треба ударити снажно и бескомпромисно, растрати црвену банду.
Колико има оних који воле Србију. Мало. А оних који воле Русију нажалост много више.
Једном царском небеском народу као што смо ми Срби не приличи да љубимо буљу земаљско сили.
Не сери. Ја највише волим Србију,али после ње највише волим Русију. Наравно да Србију волим више од Русије, али ја сматрам да љубав према Србији и Русији не треба одвајати јер ми смо један Хришћански, Православни и словенски род.
Русофилија није исто што и русоманија. А ти то изједначаваш што говори да ти немаш појма о животу, ни о српском народу а уз то си и злонамеран.
Уосталом, за тебе се не може рећи да волиш Србију, будући да величаш њеног непријатеља- Хитлера који је убијао Србе и који је помагао усташама да убијају Србе. Свако ко било шта позитивно види у Хитлеру, Стаљину или Титу- тај не воли ни Србију, а ни Русију будући да велича најгоре крвнике српског и руског народа, а то су управо ова тројица.
Не сери. Ја највише волим Србију,али после ње највише волим Русију. Наравно да Србију волим више од Русије, али ја сматрам да љубав према Србији и Русији не треба одвајати јер ми смо један Хришћански, Православни и словенски род.
Русофилија није исто што и русоманија. А ти то изједначаваш што говори да ти немаш појма о животу, ни о српском народу а уз то си и злонамеран.
Уосталом, за тебе се не може рећи да волиш Србију, будући да величаш њеног непријатеља- Хитлера који је убијао Србе и који је помагао усташама да убијају Србе. Свако ко било шта позитивно види у Хитлеру, Стаљину или Титу- тај не воли ни Србију, а ни Русију будући да велича најгоре крвнике српског и руског народа, а то су управо ова тројица.
- - - - - - - - - -
Па што онда ти подржаваш оне који су љубили Хитлерову буљу током другог светског рата, а пљујеш по Дражи и равногорцима који су се супроставили Хитлеру и нацизму?
Hm, veći problem od nezaposlenosti koja je 30 posto? Veći problem od najnižih plata u Evropi?
Толико смо могли бити у контакту с Русима, сем што неки тупави другосрбијанци питају: А што нам Руси нису помогли у косовској бици???dva veka je za narod kao što su Srbi mali period...200 god je možda amerima neko vreme..ili rvatima...no Srbi postoje mlogo više..
Да, недостатк национализма је оно што је уназадило Србију у последњих 70 година...али да не идемо толико далеко у прошлост...кренимо од деведестих.
Србија деведесетих је на власти имала комунисте који су и даље бајали о светској револуцији, братству јединству, југославији........ Прдели су о стварима које у пракси нису постојале и које, реално није желео нико осим шачице залуђених идиота.
Док су други народи увелико радили на својим националним државама, док су јачали свој национални идентитет, српски комунисти су серкали о Титу ,о социјализму, о правом комунистичком путу.
када је почело пушкарање сви су већ имали разрађене националне војске, паравојске а Србија је се и даље клела у неспсобну ЈНА коју је дала хрвату кадијевићу на управљање.
Када смо се већ распичкали и распали и створили самосталне државе, једино је Србија терала инат себи и српски комунисти (СПС+ЈУЛ) су инсистрирали на накаквој СР Југославији........ док су сви добили своја национална обележја нас су терали да се дивимо некаквој плаво-бело-црвеној тробојци....... Док су остали увелико били Словенци, Бошњаци, македонци, спрски комунисти су инсистирали да ми и даље будемо југословени........ Свако је у бишој земљи ратовао за своју матичну државу једино Срби нису ратовали за Србију већ за Југославију......
Да, сви остали су успели да одраде свој посао и да напарве себи државу по мери захваљујући национализму, једино у Србији није било правог национализма већ пројугословенске комунистичке диктатуре брачног пара Милошевић који је живео за југославију а за Србију им је пуцао прслук.
Чак и по формалном паду комунизма 5.10.2000. у Србији се готово ништа није променило...на власт стижу деца комунистичких мешетара, отимају, грабе, краду, улизују се и спречавају да се у Србији коначно испољи неопходни српски национализам који је, пракса из окружења тако говори, основа опоравка нације и државе...... наши комунистички унуци и синовци се и даље посипају пепелом, све прихватају, сва аминују, са свима шурују, раде неке ствари које су отворено против српске државе и народа само да би добили алиби и заштиту за свој лоповлук и антидржавно деловање...Главни политички аксиом у Србији је "усрећити странца" а Србина ко ј.бе! Већ 15 година је у Србији постало небитно шта каже народ, већ је битно само оно што кажу "наши западни пријатељи" или понекад "наша руска браћа"....... гледамо друге а не себе, зато и јесмо у запећку....... јер ако сами себе не поштујемо, како можемо очекивати да нас неко други поштује?
Оно што је Србији потребно је да се коначно пробуди национализам, да се коначно боримо за себе свим дипломатским, економским, културним...средствима а да од свих са стране узимамо само оно од чега ћемо и ми имати користи.
П.С.
Србија је једина држава бише СФРЈ која у последњих 25 година није изменила националну структуру становништва.
Немој да си неурозан.LINK ili KLJUC!
Pretvaranje srpskog nacionalizma u šovinizam i nacionalni ekstremizam krajem 80-ih i tijekom 90-ih je najveći problem Srbije. Da tada nije bilo ratnog huškanja, mitomanije i šljivovice, danas bi Srbi imali puuuuuno manje problema.
Vracarac meni za svaku temu trazi link!
To nisi primetio?
Pretvaranje srpskog nacionalizma u šovinizam i nacionalni ekstremizam krajem 80-ih i tijekom 90-ih je najveći problem Srbije. Da tada nije bilo ratnog huškanja, mitomanije i šljivovice, danas bi Srbi imali puuuuuno manje problema.
Лепо и културно понашање достојно једног русофили и обожаваоца лика и дела Стаљина. Само неко са комунистичким менталитетом може овако да говори као ти.
Ni jedna politička stranka u Srbiji se devedeseti nije zalagala za nezavisnu državu Srbiju.
Tako da nije za sve kriv Milošević njegova baba JULa.
Srbija postaje nezavisna tek 2006-e,voljom 55% građana Crne Gore.
Toliko o srpskom patriotizmu,rodoljublju i nacionalizmu.
Није ми јасно како неко може да се боље осећа као Хрват али хајде пошто си ти војвођанин то је исто.
Ма ******* Стаљин, Стаљин и Хитлер су твоји, они су правили договоре и споразуме, Стаљин је пио у Хитлерово здравље, а Хитлер у Стаљиново. Они су били ортаци, савезници, све док луди молер није одлучио да раскине савезништво и нападне свог крвавог колегу Стаљина. Дакле, исти су ти они и један и други у били непријатељи Православних Руса и Срба.
Иначе, ја не обожавам Хитлеровог савезника Стањина, то више приличи теби. А реци ми шта није тачно у ономе што сам написао?
Da, smiješna anegdota.
... što je jasan pokazatelj da drugi narodi nisu vodili rat u Srbiji, već Srbi u drugim republikama (Slovenija, Hrvatska, BiH).
Нови удбаши су искључиво потомци старих, титових удбаша.... дакле исто васпитање, алавости и идеали се настављају...........са колена на колено...као народна песма.
Није ми јасно како неко може да се боље осећа као Хрват али хајде пошто си ти војвођанин то је исто.
Хитлер је био борац за белу расу и противник комунизма. А четници су енглески агенти толико о томе.
Sta ti nije jasno?
Hrvatska je drzava sredjenija od Srbije, plate su duplo vece, clan je EU.....
Zasto se ne bi bolje osecali kao Hrvati?
Pa 2 miliona Srba je promenulo nacionalnost u Kanadjane, Nemce, Australijance, Cileance.... u zadnjih 20 godina!
Zato sto im je TAKO BOLJE!
Isto tako ako zive u Hrvaskoj mogu da se pretvore u Hrvate da bi im bilo bolje.
Sta tu ima da ti je nejasno?
Smiješno kad napiše netko tko je dobio državu 2006.
![]()

Sta ti nije jasno?
Hrvatska je drzava sredjenija od Srbije, plate su duplo vece, clan je EU.....
Zasto se ne bi bolje osecali kao Hrvati?
Pa 2 miliona Srba je promenulo nacionalnost u Kanadjane, Nemce, Australijance, Cileance.... u zadnjih 20 godina!
Zato sto im je TAKO BOLJE!
Isto tako ako zive u Hrvaskoj mogu da se pretvore u Hrvate da bi im bilo bolje.
Sta tu ima da ti je nejasno?

Треба искоренити југословенство и титоисте, протерати их из Србије, на тај начин ћемо се ослободити и већине оних који повлаче конце
Smiješno kad napiše netko tko je dobio državu 2006.
![]()