Недостатак српског национализма је највећи проблем Србије!

У свему а посебно вртиш комјуњарску лаж да је Хитлер убијао Србе е па није већ само комунисте.

Хитлер је убијао Србе. Јел су и сва деца у Краљеву стрељана од стране Немаца били ,,комунисти"? Усташе су били Хитлерови савезници и уз помоћ Хитлера су усташе убијале Србе.

Тако да Србин који велича Хитлера или Тита не може да се назове српским родољубом, већ обичним одродом ком је идеологија попила мозак и који велича представнике неких идеологија (Тита или Хитлера, сасвим је свеједно) иако су ти људи убијали српски народ.

Sta ti nije jasno?

Hrvatska je drzava sredjenija od Srbije, plate su duplo vece, clan je EU.....

Zasto se ne bi bolje osecali kao Hrvati?

Pa 2 miliona Srba je promenulo nacionalnost u Kanadjane, Nemce, Australijance, Cileance.... u zadnjih 20 godina!

Zato sto im je TAKO BOLJE!

Isto tako ako zive u Hrvaskoj mogu da se pretvore u Hrvate da bi im bilo bolje.

Sta tu ima da ti je nejasno?

Да је Србија најасиромашнија земља на свету, и да је Хрватска милијарду пута богатија од Србије, ја бих опет радије био Православни Србин, а не неки Хрват.

Јер ја нисам материјалиста као ти и мене не занимају само паре као тебе.

Pazite samo dobro da oni vas ne proteraju iz Srbije.

Vreme radi za njih, a ne za vas. :aha2:

Глупост, да време ради за њих људи би то препознали и не би могло да се живи од њихове пропаганде, напротив, знају они колко су упрскали ствар, зато је покојни јкапичић и послао унука у америку, а и ти си зато дезертирао, да не би платио.

Српске комуњаре су, у договору са усташама, преко грбаче народа створиле рат и развукле га са ЈНА (Крајишници и добровољци би сами средили усташе) да би скренули пажњу од својих радњи.
Покрали су и сакрили паре, обезбедили децу, формирали нове партије, спречили декомунизацију и обезбедили пензије и привилегије, опет преузели приватизовану привреду, исцрпели енергију и мотивацију народа и изкомпромитовали Србију и Српство.

Ма какав ,,борац за белу расу", заболе ме за белу расу, тај Хитлер (који и није био припадник беле расе за коју се наводно ,,борио") је био убица Срба, исто као и Тито или Павелић. Тај Хитлер је помагао усташама да убијају Србе, окупирао је нашу земљу, стрељао 100 Срба за једног Немца, итд.

Сви они који бране тог србоубицу Хитлера не воле Србију, јер неко ко велича непријатеља Србије не може да воли Србију. Ко велича Хитлера или Тита не може се назвати српским родољубом.

Тако да ти брале не заслужујеш да се називаш српским родољубом, јер величаш непријатеља српског народа Хитлера и нема разлике између тебе и Србина који велича Тита или Руса који велича Стаљина. Исти сте ви.

Опет смо отишли у Други светски рат. Није нормално колико си ти острашћен и колико ти је мозак испран, али полако све долази на своје.

Тачно!!!!

Лопови у затворе - неспособни напоље.........

А црвене у кућу цвећа... да праве слет

Nacionalizam je u Srbiji ODIGRAO ULOGU koju mu je Zapad bio namenuo.

I danas vise NIKOME NIJE POTREBAN.

Vreme nacionalistickog BUSANJA U GRUDI je proslo.

Danas su NACIONALISTI POSTALI BALAST KOJI JE NEOPHODNO UKLONITI.

I to ce se dogoditi: spasce ubrzo na 3-5 % kao u svim ostalim evropskim zemljama.

Треба искоренити југословенство и титоисте, протерати их из Србије, на тај начин ћемо се ослободити и већине оних који повлаче конце

Тачно тако, брате. :ok:

Nacionalizam je u Srbiji ODIGRAO ULOGU koju mu je Zapad bio namenuo.

I danas vise NIKOME NIJE POTREBAN.

Vreme nacionalistickog BUSANJA U GRUDI je proslo.

Danas su NACIONALISTI POSTALI BALAST KOJI JE NEOPHODNO UKLONITI.

I to ce se dogoditi: spasce ubrzo na 3-5 % kao u svim ostalim evropskim zemljama.

Како? Метком у потиљакк.

Немој тако.

Блајби има мали проблем...Био је Слобин агитатор, љубио Кертеса, бацао јогурте, слао клинце у рат а онда, када се све то више није исплатило, схватио је да је матор и одбачен...да га нико неће, да га нико не воли,, не поштује...да и улични керови на њега дижу ногу........... и онда је покушао да промени средину ...али га ни тамо нису схватили ни прихватили већ је као лепрозан осуђен на даноноћно гледање шта се догађа у земљи одакле је прогнан.......... Вуку га гени да се поново укључи у целу причу али тестиси мало слабије раде.... Туга

Blajbi NIKADA Slobu nije gotivio od prvog momenta.

Blajbi je u pocetku gotivio Vuka i pisao za Srpsku rec...

Blajbi je bio 9. marta u Beogradu na mitingu...

I td.

Blajbi NIKADA Slobu nije gotivio od prvog momenta.

Blajbi je u pocetku gotivio Vuka i pisao za Srpsku rec...

Blajbi je bio 9. marta u Beogradu na mitingu...

I td.

... Блајби говори неистине.
сам је писао о својој љубави према Слоби...на овом форуму.

Ало ОК...љубав према Слоби је БЛАЈБИјево право.

- - - - - - - - - -

Nemam pojma, niti me je briga. Vaše komunističke su bile gore, nego nečije nacionalističke.

немаш појма а нешто тврдиш..........

Ех ти комплекси......:hahaha:

Опет смо отишли у Други светски рат. Није нормално колико си ти острашћен и колико ти је мозак испран, али полако све долази на своје.

Не, теби је мозак испран једном наказном идеологијом (нацизмом, исто као што је комунистима испран мозак комунизмом) а ја те разбијам чињеницама на које ти немаш одговор јер немаш аргумената.

Ни ви који волите Хитлера или они који воле комунизам, не волите Србију јер ви волите те ваше наказне идеологије и њихове идоле. Ја сам писао и о комунистичким и о нацистичким злочинима (на теми и Дражи сам много више од тебе писао о комунистичким злочинима над Србима) и осуђујем и једне и друге злочине над Србима, док ти једне злочине осуђујеш а друге прикриваш и негираш. Толико о томе колико ти ,,волиш Србију".

А најглупље је кад тврдиш да је Хитлер био ,,борац против комунизма", а тај исти Хитлер сарађивао са немачким комунистима и потписао са Стаљином пакт о ,,ненападању". Толико о теби и о твом ,,познавању историје".

Па боље бити Србин него припадник коњушарске поданичке вештачке творевине зване Хрвати, чији су највећи ,,хероји" Павелић и усташе.

Како ниси чуо да је краљ Артур био хрват? :hahaha:
А и чувени су њихови научници који су допринели општем напретку човечанства. Добро, сад не могу да се сетим ниједног ал наћи ће они већ неког који је измислио нпр аутоматско поткивање коња бечке коњице :lol:

A lupetam je li?

Zar Srbija nece u Evropu?

Zar se nije dogovorila sa Kosovom?

Zar nije resila da vise nikada ne ratuje?

Nacionalisti, gde ste vi u svemu tome? :hahaha:

Блајби...па тема је управо у томе.... Комунисти и даље трују.
Сви који су на власти имали националисте су напредовали.

Блајби...па тема је управо у томе.... Комунисти и даље трују.
Сви који су на власти имали националисте су напредовали.

Deca komunista ce vas PONOVO ZAKOPATI.

To je zato sto vi NISTE KADRI da se priblizite vecini u narodu.

Oni su uvek bili SPRETNIJI i PAMETNIJI od vas.

a lazni svetosavci sta su

Ти ни не знаш ни шта је свтосавац.

- - - - - - - - - -

Сваки Србин који велича комунизам, фашизам, нацизам или мондијализам или било коју туђинску идеологију- је исто што и аутошовиниста.

Ал си одвалио. Како те не боли глава?

a lazni svetosavci sta su

Ма какви лажни Светосавци, какви бакрачи?

У чему се огледа моје ,,лажно Светосавље", тобоже? Ајде објасни ми?

Јел у томе што волим и верујем у Бога, што верујем у Српство и што сам велики противник свих оних који су против Бога и мог народа. А и комунисти, и нацисти и мондијалисти су оторени или прикривени непријатељи Православља и Српства. Тако да нема разлога да ниједну од те три туђинске идеологије подржавам.

- - - - - - - - - -

znam to je bio moj pradeda

А да ли је и твој прадеда на својој капи стављао неки српски или туђински симбол, као што ти стављаш ту петокраку која са Србима и српским народом нема никакве везе?

- - - - - - - - - -

WoW!

Ovo ti je zakljucak parvo iz :guza:

Ко велича србоубицу Тита или Хитлера или Клинтона- тај је аутошовиниста. Шта ти ту није јасно?

Ма какви лажни Светосавци, какви бакрачи?

У чему се огледа моје ,,лажно Светосавље", тобоже? Ајде објасни ми?

Јел у томе што волим и верујем у Бога, што верујем у Српство и што сам велики противник свих оних који су против Бога и мог народа. А и комунисти, и нацисти и мондијалисти су оторени или прикривени непријатељи Православља и Српства. Тако да нема разлога да ниједну од те три туђинске идеологије подржавам.

- - - - - - - - - -

А да ли је и твој прадеда на својој капи стављао неки српски или туђински симбол, као што ти стављаш ту петокраку која са Србима и српским народом нема никакве везе?

protiv boga i tvog naroda su kapitalisti ali ti oni ne smetaju
Ucenje Rastka Nemanjica je u suprotnosti sa onima koji se danas busaju u grudi nekim svetosavljem i zidaju mu hram
zamisli ona protuva Djindjic je bio jedan od glasnogovornika zavrsavanja hrama SV,Save
pazi ta nistarija koja je pozivala kopnene trupe NATO da se iskrcaju u Srbijju

Back