Taote, svaka čast!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

definitivno nije vredna toga... 
Sto se bre ljudi jos smarate oko nje!?definitivno nije vredna toga...
![]()
To sam i ja rekla! treba je ignorisati posto ocigledno samo ceka da udje u raspravu sa nekim.
Pozz.

Ja vec kuvam
Kad nema pojma. Hoce da natera nekog da misli sto i ona ali to ne ide bas tak okako ona hoce.
Hocemo kuvati sta danas?Ja vec kuvam
![]()
mljac... obozavam ga!
misliiim KOD
) Espi kad sam bila u BGu... uskoro idem kod Zie u NS... milinaaa... treba da se vidim sa jos jednom forumasicom u Becuuu... i takooo Onda ostanete smo vi, sadisti ( ne maltretirate samo kockicu, već i ostale), još malo "gladite" jedan drugom..., pa tema zamre, jer više nema nikoga koga bi maltretirali.
Svi pobegli...na teme gde imaju prilike da izraze svoje mišljenje, a da ne budu "čoporativno" napadnuti zbog svojih stavova!
QUOTE]
Samo je meni smesno jer sam od skora pvde da je ovo slucaj koje god teme da uhvatim.
Bas svasta.
Ili neke glupe provokaciej da bi toboz bilo zanimljivije.
Mislim, meni kao udatoj zeni je najzanimljiviji pf Dom i porodica, a ovde smaracina u sesnaest!
I prepucavanja, i izlizanih tema, i ponekad zlonamernih likova...
I mnogo toga sto me nakraju odvrati da stavim post na neku temu
Ali koga briga, a ja cu sebi naci pametniju zabavu ili neki bolji pf
Samo je meni smesno jer sam od skora pvde da je ovo slucaj koje god teme da uhvatim.
Bas svasta.
Ili neke glupe provokaciej da bi toboz bilo zanimljivije.
Mislim, meni kao udatoj zeni je najzanimljiviji pf Dom i porodica, a ovde smaracina u sesnaest!
I prepucavanja, i izlizanih tema, i ponekad zlonamernih likova...
I mnogo toga sto me nakraju odvrati da stavim post na neku temu
Ali koga briga, a ja cu sebi naci pametniju zabavu ili neki bolji pf
retko kad u sustini ima prepucavanja, osim tako ljudi koji se odjednom ni od kuda pojave i kao nesto pricaju... bla bla truc u sustini!
kako si ti inace?! 
Meni grasak jos od juce!mljac... obozavam ga!
Jelice u kom si ti gradu, nikako da te pitam?! Ja sam vec jednom prespavala sa (UPS!misliiim KOD
) Espi kad sam bila u BGu... uskoro idem kod Zie u NS... milinaaa... treba da se vidim sa jos jednom forumasicom u Becuuu... i takooo
![]()
[/quote]Ja sam iz ns, pa svrati kad budes dolazila.
samo sto cu ja prvi put u zivotu doci za NS pa me prosvetlite gde da se nadjemo i tako to! 
Eh zenska ako je vec ovde tako ne idi nikakoooo na Ljubav&Sex ili tako nesto... tamo je havarija!retko kad u sustini ima prepucavanja, osim tako ljudi koji se odjednom ni od kuda pojave i kao nesto pricaju... bla bla truc u sustini!
ali istina, bolje naci neku drugu zanimaciju ja se sa dragim igram preko neta i pricamo i tako... eto pametnije zabave!
![]()
kako si ti inace?!
![]()
)

Hvala ti Kockice na pitanju,
dobro. Prosle nedelje sam imala niz pehova, ali je proslo.
I danas jedna losa vest al preziveh. Dajte mi savet kako da postavim blog, jer imam nesto zanimljivo da napisem (u stvari, nadam se da je tako)
Visim na ovom forumu kad sam na poslu, jer nemamo nesto posla, a ja se dosadjujem, dok od kuce ne pisem uopste - igram se sa mindjusicom, zezamo se s psom, pricamo, spremam, perem, i ostalo.
A za vikend se kacim na net samo da vidim poslovcice i tako....
Krstarica mi je zabava u toku radnog vremena kad nemam posla, bukvalno, ali mi je drago sto ima puno zanimljivih i dobrih likova ovde.
Tebi zelim da uzivas u trudnoci i svemu sto dolazi posle
I sve ce brzo proci, videces, uskoro ces biti sa svojim dragim, iako ti se cini da je tako daleko, sve prodje, a vi ostajete, to neka te greje oko srca
Pozdrav![]()

Ok its a deal!samo sto cu ja prvi put u zivotu doci za NS pa me prosvetlite gde da se nadjemo i tako to!
![]()
Kad nam stizes?Ma vazi. Na autobuskoj stanici gde drugdeKad nam stizes?
sta ti radis radnim danima?!Hmmm... paaa nemam pojma...sta ti radis radnim danima?!
Pa idem na faks ali ne moram ako necu.U sustini sta hocu.Pa idem na faks ali ne moram ako necu.
moras na fax... :nono: ajd videcemo nesto da isplaniramo za sledecu nedelju! 
vidim da se dogovarate sa Jelicom,pa mi posle javi znaš već,koliko sati i ostalo...cmok...
sve cu da vas uplaniram! 

Nadam se da se pehovi i lose vesti nece ponoviti! Drzim ti fige da sve bude kako treba i verujem u tebe...![]()
Blog!? Joj iskreno nemam ni ja pojma, ali cu sad malo da vrsljam pa ako provalim pisem ti!
Ma pametno je to sto radis, da ti je krstarica samo razonoda na poslu... ne treba to shvatati preozbiljno!
Hvala na podrsci, evo danas sam opet super posle igranja i pricanja sa dragim!
CMOK

Sta ima kockice. Jel te slusaju maki i muzic?
Kad nam stizes u ns?
ona mi sada u tibi pravi rusvaj... premesta mi organe i zanima se svacim non stop, tako da to zna da boli
ali jaki smo i trpimo pa se ona hvala Bogu malo smiri i takooo u krug!
muzic je dobro, sutra putuje u Macao na par sati i tako nista posebno ni novo kod njega... 

Ehej!evo slusaju... ustvari kako ko... bolji je i muzic od Maki danas!
ona mi sada u tibi pravi rusvaj... premesta mi organe i zanima se svacim non stop, tako da to zna da boli
ali jaki smo i trpimo pa se ona hvala Bogu malo smiri i takooo u krug!
![]()
muzic je dobro, sutra putuje u Macao na par sati i tako nista posebno ni novo kod njega...
Eeee to je tajna kad ja stizem!![]()
Sta ce dete dosadno joj tamo unutra pa se malo igra. Ne znam da li si mi rekla, jel ti malo frka od porodjaja?
Kako si mi sad jel nisi tuzna vise? Nemoj samo puno da mi se sekiras, dobro je njemu tamo i misli puuuuno na tebe i Maki i jedva ceka da vam dodje.
Kiss za vas.
)
od porodjaja mi za sad nije frka, iskreno ne razmisljam mnogo o tome...
cekam tek da ovo moje malo slatko krene da me ubija nogicama i rukicama danonocno pa cu onda 100% razmisljati!