"Nediplomatska izjava srpskog ambasadora, Drvar nikad neće biti srpski"

Naravno, evo jednog čistog kosookog Slovena :hahaha:

10qh3m0.jpg

I niko se ne otima za njih, mi samo kažemo da su naš otpad, ali to ne znači da ih želimo nazad, baš kao što ne želimo ni izmet koji iskenjamo u WC šolju.

Taj dio dole zapadne Hercegovine kao i dijelovi koji su sjevernije su sve isti ljudi koji su naseljeni i po Vojnoj krajini. Vlasi, Cincari, Morlaci, Arbanasi i ostali. Nema tu ni S od Slavena. Svejedno koja je vjera.

- - - - - - - - - -

Najočuvaniji... misliš, niko vas nije teo, pa ste nedirnuti? :lol:
Kad Mujo izbosne piše o Slovenima i etničkoj čistoći, otprilike kao onaj Hrvat kad piše o zločinima protiv NDH.

Ja znam da tebe to boli što je tako, ali najčistiji u smislu da nema miješanja puno. Mi smo čak i muslimane Podrinja, Bijeljine i nekih još dijelova nazivali bijeli Cigani.

Dobro je, vi ste ono najčistje u Evropi, vi ste nedostižni za sve nas ostale, bla, bla... nego, nisi mi odgovrio, pošto menjaš ventil na ekspres loncu?

Kao što rekoh, meni potomku onih kojima su tvoji preci padali na koljena i sklanjali se s puta ti tako nešto govoriš, to je jadno jer pokazuje tvoj nivo indoktrinacije raznim mitovima zbog kojih i jeste predmet sprdnje..

Pa vidiš do je greška vas naseljenih po Vojnoj krajini. Vi mislite da religija diktira naciju a ne krv, tj. genetika, što odgovara Crkvi ali nije tačno.

Mi smo Slaveni, i to najočuvaniji od svih, pogotovu mi sa područja koje je obuhvatalo srodnjovjekovnu Bosnu, a to da smo mi garavi ne znam odakle si izvukao. Opet ponavljam da je jadno kad ti pišeš o garavosti, poslije svih tih miksova.
Kako ste to najočuvaniji kad su vas Turci kerembečili?

Pa dobro onda gdje su se skrivali svi ti silni partizani iebote, ako su ustaše preorale cijelu NDH?

Pa ja ne znam kako vi to ljudi zamišljate, iebote, ko mala djeca, pa oko Zagreba su djelovali gerilski odredi a kamoli ne u Bosni, pa nije NDH bila država ko ove danas, bio rat, bila gerila, paravojne formacije, ne znaš ko pije ko plaća, NDH faktički nije držala vlast na pola nominalnog teritorija... :roll:

Ono, od sedam neprijateljskih ofenziva u WWII šest ih se vodilo na teritoriju NDH, iebote, šta misliš zašto?

Бисеру страдали су цивили обично одмазда а партизани као партизини већи дио рата по шумама и пећинама.
Дрвар и јесте познат по Титовој пећини.

Kao što rekoh, meni potomku onih kojima su tvoji preci padali na koljena i sklanjali se s puta ti tako nešto govoriš, to je jadno jer pokazuje tvoj nivo indoktrinacije raznim mitovima zbog kojih i jeste predmet sprdnje..

PA da, tvoji ušli u guzicu nekim Turcima i pomislili da su Turci. A moji digli ustanak i posekli i uništili takve. Ostalo vas nešto po Bosniji i malo po Raškoj oblasti. Nego beli belče, kakve ventile imaš?

Izmisljenih, da...jako smijesno...
Možda i nisu izmišljeni.Knez Pavle je dao Hrvatima kontrolu nad velikilm područjem u kojem je bilo mnogo Srba.Ne bi bilo čudo da su ih likvidirali jer je Hrvatska Seljačka Straža činila pogrome nad Srbima.

- - - - - - - - - -

To je još jedan od mitova kojima vam pune glave. Mi se nismo miješali sa tim narodima koji su došli iz Azije sa Osmanlijama. Bilo je nekih koji su ostali i zasnovali porodice u Bosni ali veoma malo.
HowYesNo.

Moj komšija je poreklom iz tog kraja , kaže da je Drvar još i super za Petrovac odakle je njegov matori rodom .

Општина Петровац је једним дијелом припала и РС али је већа од Дрвара, у принципу то је данас мртав крај, чак ни шуме више нема као што је било.

PA da, tvoji ušli u guzicu nekim Turcima i pomislili da su Turci. A moji digli ustanak i posekli i uništili takve. Ostalo vas nešto po Bosniji i malo po Raškoj oblasti. Nego beli belče, kakve ventile imaš?

Ne, tvoji su kmetovali do raspada AU monarhije, nećemo da se lažemo... A što se tiče tvojih današnjih sunarodnjaka, tek su postali slobodni kad su se Turci povukli, od nas su imali traume do 1915, pa su se vratili tek 1918 uz pomoć 3/4 zemaljske kugle...

*еботе ти стварно ово поставио као извор.Четници и партизани заједно побили католике у неком устанку?! :eek:

- - - - - - - - - -

Čak ni ovo što je on postavio mu ne ide u prilog. Odnosno, tekst počinje sa detaljnim opisom ustaških zločina tamo, navode se cifre i imena ubijenih, a onda se nastavlja tako što su ustanici zauzeli Drvar i proglasili ga slobodnom teritorijom, a u gradu je, "prema nekim tvrdnjama" (:hahaha:), ubijeno oko 300 Hrvata i muslimana, odreda pripadnika oružanih snaga NDH. Ni pomena, čak ni u ovom tekstu, o nevinim žrtvama sa njihove strane.

Не вјерујем шта човјек пише.
Партизани се дочепали пар усташа и овјерили их а они данас то превели под цивиле.Страшно...

Партизани се дочепали пар усташа и овјерили их а они данас то превели под цивиле.Страшно...
Možda i nisu svi bili ustaše ali ko će to da proverava kad vladaju zločini i anarhija?Hrvatska Seljačka Straža je bila naoružana i činila zločine i pre nastanka NDH-a.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_građanska_i_seljačka_zaštita

Poslednja izmena:

О чему ти колега, ко се коме предао?!У којем вицу су "потурице" и потомци "јаничара" најчистији Словени?
Па у босанском вицу бато!

- - - - - - - - - -

To je još jedan od mitova kojima vam pune glave. Mi se nismo miješali sa tim narodima koji su došli iz Azije sa Osmanlijama. Bilo je nekih koji su ostali i zasnovali porodice u Bosni ali veoma malo.

:lol::D

- - - - - - - - - -

Ne, tvoji su kmetovali do raspada AU monarhije, nećemo da se lažemo... A što se tiče tvojih današnjih sunarodnjaka, tek su postali slobodni kad su se Turci povukli, od nas su imali traume do 1915, pa su se vratili tek 1918 uz pomoć 3/4 zemaljske kugle...

Да само што си прескочио устанке и балканске ратове али не чуди, то вас ваша нова историја не учи.
Турци нису отишли него су до ногу потучени и побјегли са Балкана.Задња оаза Босна је само прешла из кметства у ново кметство АУ под притиском осталим сила тог времена.И ти причаш о кметству побратиме? :D:lol:
Да вас Срби нису ослободили још би били Аустријска колонија и дан данас.Толико о вашем слободном духу...
И први и други велики рат на погрешној страни агресора.И ти ми причаш о кметству! :eek:

О чему ти колега, ко се коме предао?!У којем вицу су "потурице" и потомци "јаничара" најчистији Словени?

- - - - - - - - - -

Opet si u nemoći zbog nemanja argumenata počeo da izmišljaš...

Janjičare nisam ni spomenuo, ali valjda bi trebao da znaš ko su sve bili janjičari tako da oni sa mojim narodom imaju veoma malo genetskog dodira.

Dalje, pitanje je veliko da li je poturica onaj ko je prihvatio religiju koju su donijele Osmanlije ili onaj koga je Osmanlija napravio dok je službeni otac šetao opanke oko štale...

Nemoj, makar ti da se javljaš na ovakve teme kad znamo i ti i ja ko smo i šta smo i ko je šta bio i od čega postao, a kod tebe za ponos nema baš mnogo, da se fino izrazim..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Да само што си прескочио устанке и балканске ратове али не чуди, то вас ваша нова историја не учи.
Турци нису отишли него су до ногу потучени и побјегли са Балкана.Задња оаза Босна је само прешла из кметства у ново кметство АУ под притиском осталим сила тог времена.И ти причаш о кметству побратиме? :D:lol:
Да вас Срби нису ослободили још би били Аустријска колонија и дан данас.Толико о вашем слободном духу...
И први и други велики рат на погрешној страни агресора.И ти ми причаш о кметству! :eek:

I pošto si dopisao da odgovorim.

Nisu Srbi nikog oslobodili, prestani sa mitovima, srpska vojska je slomljena 1915. godine i vratila se tek za 3 godine na krilima skoro cijelog dunjaluka i Jugoslavija je stvorena jer su tako htjeli oni koji su je i oslobodili. Da srpski kralj nije pristao na to, to bi se danas zvao Mavros i ja bih ti dolazio na odmor na Krf..

Opet si u nemoći zbog nemanja argumenata počeo da izmišljaš...

Janjičare nisam ni spomenuo, ali valjda bi trebao da znaš ko su sve bili janjičari tako da oni sa mojim narodom imaju veoma malo genetskog dodira.

Dalje, pitanje je veliko da li je poturica onaj ko je prihvatio religiju koju su donijele Osmanlije ili onaj koga je Osmanlija napravio dok je službeni otac šetao opanke oko štale...

Nemoj, makar ti da se javljaš na ovakve teme kad znamo i ti i ja ko smo i šta smo i ko je šta bio i od čega postao, a kod tebe za ponos nema baš mnogo, da se fino izrazim..

:lol::D Па побратиме твоји су се до пре непуних 30 година изјашњавали као Југоси, несвртани,муслимани, босанци данас бошњаци, *ичка материна , до пре 50 година Срби мсулимани ,Хрвати муслимани ово оно а ја знам своје претке најмање 6 кољена уназад.Чист као суза од српског презимена још из времена цара Лазара.И ти мени причаш о чистоћи.:worth:

*еботе ти стварно ово поставио као извор.Четници и партизани заједно побили католике у неком устанку?! :eek:

- - - - - - - - - -

Блајбург. :roll:

Nisu Srbi nikog oslobodili, prestani sa mitovima, srpska vojska je slomljena 1915. godine i vratila se tek za 3 godine na krilima skoro cijelog dunjaluka i Jugoslavija je stvorena jer su tako htjeli oni koji su je i oslobodili. Da srpski kralj nije pristao na to, to bi se danas zvao Mavros i ja bih ti dolazio na odmor na Krf..

Па јел марсовска војска ушетала у Сарајево или војска Краљевине Србије?

Hahahaha, e moj garaganko. Nisu se Turci povukli, već smo ih mi, zajedno sa ostalim pravoslavcima, tukli i dotukli. Oterali smo zločince daleko od nas. Ostalo vas malo po Bosniji da se ložite da ste beli Turci. :lol:

:lol::D Па побратиме твоји су се до пре непуних 30 година изјашњавали као Југоси, несвртани,муслимани, босанци данас бошњаци, *ичка материна , до пре 50 година Срби мсулимани ,Хрвати муслимани ово оно а ја знам своје претке најмање 6 кољена уназад.Чист као суза од српског презимена још из времена цара Лазара.И ти мени причаш о чистоћи.:worth:

Hehehehe ovo volim.

Prvo nije car. Drugo, znaš 6 koljena, znam i ja iz glave jedno 8, pa šta? Tebi je problem što ti ne znaš gdje si bio prije Osmanlija, i to je vas najveći problem, znaš ono o bogomoljama koje vam fale u historiji? A to što smo se tako izjašnjavali, pa nije moglo drukčije, mi kao najmanji smo najteže dolazili do svojih prava, s tim da jedino to izjašnjavanje Hrvatima nikad nismo uzimali kao nešto na silu jer s njima smo baš i genetski skoro pa isti samo religija nas dijeli ali oni su našu religiju uvijek prihvatali, tako da za taj period je narod to gledao kao na nešto što je rado prihvatao da bude dio hrvatske nacije.

Ali, to opet ne pomaže tebi da dokažeš da si doseljeni odnekle, jer ti pišeš da si iz Posavine, tamo je skoro sve doseljeno još od Osmanlija pa preko svake nove države, jedino su katolici tu i tamo starosjedioci.

- - - - - - - - - -

Hahahaha, e moj garaganko. Nisu se Turci povukli, već smo ih mi, zajedno sa ostalim pravoslavcima, tukli i dotukli. Oterali smo zločince daleko od nas. Ostalo vas malo po Bosniji da se ložite da ste beli Turci. :lol:

Nestalo argumenata pa padaš iz lapsusa u lapsus. Koga ste tjerali 1915?

- - - - - - - - - -

Па јел марсовска војска ушетала у Сарајево или војска Краљевине Србије?

Kraljevine Jugoslavije, tj. srpske krune, ali na krilima čitavog dunjaluka...Ta je vojska napustila svoju zemlju 1915. godine, toliko o junaštvu...

O zločinima partizana i četnika u Drvaru, Grahovu i okolici bi trebali malo više znati. Dio žrtava je pronađen, izvršena DNK analiza, i sahranjeno... U Drvaru je postojala i katolička crkva kao i groblje. Groblje barem dio onog što je ostalo od njega je obnovljeno. Tako da spika po receptu komunističke ideologije da tamo Hrvata nikada nije bilo ne pije vodu i ogavna je laž!
https://komunistickizlocini.net/201...10-djece-zivo-baceno-u-jamu-duboku-20-metara/
08-1.jpg

Back