Nedelju dana u hotelskoj sobi sa voljenom osobom

Da li bi sebe mogli da zamislite u situaciji da nedelju dana budete zatvoreni u nekoj hoteljskoj sobi sa voljenom osobom i da po ceo dan vodite ljubav i sa se ljubite i mazite? Pauze bi samo pravili zbog hrane koju bi donosilo osoblje hotela i naravno zbog tuširanja/kupanja. Da li bi uživali u ovakvom nekom mini odmoru ili bi vam bilo monotono i dosadno? ❤️🙂
eee, moji snovi,....................... kad sam imao 15 godina.

Зато што би између вас испливало и оно лоше у вама, а немате могућност да проветрите ментални простор.
"Na muci se poznaju junaci." Treba čovek ponekad da ostane sa sa sobom, pa i sa životnim partnerom naravno, a ne ceo život da provede u nekom trku i galopu.

Što snovi? To nije nešto šta ne može mnogo ljudi bar jednom sebi da priušti u životu.

Jel znas kolko je veza i brakova puklo za vreme pandemije 2020-te ?
Danasnji "romantizam" podrazumeva provod, dozivljaje, uzbudjenja, izlaske..................na to padaju apsolutno sve ribe.............moze i ovo o cemu ti sanjas, al preko agencije....200 evra za dan pa cepaj i dve nedelje ako oces.

Jel znas kolko je veza i brakova puklo za vreme pandemije 2020-te ?
Danasnji "romantizam" podrazumeva provod, dozivljaje, uzbudjenja, izlaske..................na to padaju apsolutno sve ribe.............moze i ovo o cemu ti sanjas, al preko agencije....200 evra za dan pa cepaj i dve nedelje ako oces.
Pa ne mora 7 dana može i malo manje, ali poenta je ista. Probaš jednom u životu da vidiš kako je ako ništa drugo.

Da li bi sebe mogli da zamislite u situaciji da nedelju dana budete zatvoreni u nekoj hoteljskoj sobi sa voljenom osobom i da po ceo dan vodite ljubav i sa se ljubite i mazite? Pauze bi samo pravili zbog hrane koju bi donosilo osoblje hotela i naravno zbog tuširanja/kupanja. Da li bi uživali u ovakvom nekom mini odmoru ili bi vam bilo monotono i dosadno? ❤️🙂
koja glupost jbt
možeš i kod kuće da se zaključaš ne moraš da platiš hotel onoliko para da bi samo ležao u krevetu.

koja glupost jbt
možeš i kod kuće da se zaključaš ne moraš da platiš hotel onoliko para da bi samo ležao u krevetu.
Kući nije to to, sve čovek mora sam da spremi i svakodnevne obaveze ubiju romatiku i strast na kraju. :)

Ja sam se tako dva-tri dana izležavao sam u hotelu i osećaj je bio fantastičan. Bio sam sa jednom osobom u Beogradu i pošao sa njom, ta osoba je po ceo dan bila na poslu i ja sam se bukvalno po ceo dan baškario sam u sobi u Zemunu. :)

Back