Nedeljni raspored serija i najave

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pocela je treca sezona Gothama odlicna epizoda. Pocela je i How to get away with murder treca sezona.

I gomila novih serija:
This Is Us - je najbolje ocenjena. Komedija-drama sa Milom Ventemigliom (Heroes) i Mandy Moore...
Designated Survivor - politicka drama triler o sluzbeniku vlade koji postaje novi predsednik USA nakon pogibije svih ispred njega. Dobra ekipa u najavi Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Maggie Q, Kal Penn (House), Italia Ricci (Supergirl)...
The Good Place - komedija. Kristen Bell, Ted Danson.
Notorious - drama, triler. Piper Perabo.
Pitch - sportska drama o devojci koja igra bejzbol. Kylie Bunbury (Under the Dome)
Kevin Can Wait - komedija. Kevin James.
Falling Water - drama
Better Things - komedija

Van Helsing - akcija, fantazija. U buducnosti, posle kataklizmickog dogadjaja, vampiri su zavladali svetom. Radnja prati ekipu koja cuva Vanesu Van Helsing. Niko ne zna zasto, ni od kakve je vaznosti/koristi Vanesa, ali ce klupko poceti da se odmotava kada vampiri provale u bazu i napadnu Van Helsingovu rodjaku. U glavnoj ulozi Kelly Overton zgodna vukodlacica iz True Blood-a. :)

Da dopunim - odgledao sam i drugu epizodu - odlicna je. U drugoj epizodi su objasnjeni dogadjaji pre erupcije vulkana i pocetka vampirske dominacije. Moze se slobodno odgledati druga epizoda pre prve. :) Preporuka. :ok:

Berlin Station - klasicna spijunska prica o lovu na novog Snoudena smestena u Berlin. Pocetak je bio malo razvucen i bez dogadjaja, ali je kraj epizode doneo malo zivosti. Druga epizoda ce odluciti da li je serija gledljiva ili ne. Richard Armitage (The Hobbit), Michelle Forbes (Star Trek, True Blood), veteran Richard Jenkins...

Poslednja izmena:
Evo sad odgledah,i deluje mi predvidivo,tj hopkins namerno forsira promene u robotima oni ce polako da se bude, a on hoce da stvori novu rasu koja ce da zameni ljudsku,i na kraju ce da bude neko ludilo zatvorice park vlada,i verovatno ce dolores da ima hepiending tako sto ce joj neko pomoci da pobegne,
mada opcija 2 posto je to ipak hbo ima roboti sve da ih pokolju i da vladaju svetom...:lol:

Evo sad odgledah,i deluje mi predvidivo,tj hopkins namerno forsira promene u robotima oni ce polako da se bude, a on hoce da stvori novu rasu koja ce da zameni ljudsku,i na kraju ce da bude neko ludilo zatvorice park vlada,i verovatno ce dolores da ima hepiending tako sto ce joj neko pomoci da pobegne,
mada opcija 2 posto je to ipak hbo ima roboti sve da ih pokolju i da vladaju svetom...:lol:
Rađeno je po filmu sa Jul Brinerom iz 1973. Manje više se zna radnja samo je realizacija upitna.5 sezona je već rezervisano. Imam jednostavno dobar osećaj. Biće krvavo bez sumnje :mrgreen:

Morali su dobricu nekog da ubace :dosadno:...Ed Haris glavni bad ass....:worth:

Ona prangija što je Dolores našla...javlja mi se da je prava...kome li će presuditi :lol:

Fine te robotice voljne da usluže...dok ne popizde :per: (kontam u sledećoj)

Poslednja izmena:
Black Mirror - nova sezona odlicna. Steta bi bilo prepricati bilo koju epizodu i tako umanjiti dozivljaj. San Junipero mi je omiljena epizoda Gugu Mbatha-Raw i Mackenzie Davis pokidale, Nosedive prava Black Mirror epizoda sa aktuelnom temom, Hated in the Nation futuristicka krimi-horor prica, Playtest cist horor. Shut Up and Dance je previse brutalan, Men Against Fire je imao odlicnu ideju - vojnicku horor pricu, ali i najslabiju glumacku ekipu. Preporuka... :D

Poceo takodje i Supergirl - druga sezona. Prva epizoda nije bila nesto posebno, ali su se popravili u nastavku.

2 Broke Girls - odlicne kao i uvek u 6. sezoni... :)

Ovo je jos zivo? Kako ti se cini, jos od Lost-a trazim nesto slicno, znam da ovo malo vise vuce na tinejdz dramu ali mozda bi mi se svidelo.

Moja omiljena serija od novijih. Jos je ziva mada je moja omiljena glumica Alycia Debnam-Carey presla u Fear of the Walking Dead.

Ovo je luda kombinacija Firefly-a, Mad Maxa i Fallouta. Avantura, akcija, malo SF-a, malo horora.

Moze se reci da pocinje kao tinejdz nesto jer prvih 100 koji dolaze na zemlju su tinejdzeri delikventi ili protivnici rezima. Posle dodju svi pa je to sad neki miks raznih likova - mladih, starih, virtuelnih...

Ne znam da li ce ti se dopasti. Ali bar je sigurno da nema serije koja moze da se meri po lepoti sa ekipom Lindsey Morgan, Marie Avgeropoulos, Alycia Debnam-Carey... :D

Back