Januar
1. januar
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts - specijal gde ce se okupiti svi glumci iz HP filmova
3. januar
9-1-1: Lone Star - 3. sezona
The Cleaning Lady - pisao sam ranije o ovoj seriji. Doktorka iz kambodze dolazi u USA da spase sina i postaje cistac za mafiju. Elodie Yung.
Kenan - 2. sezona
Ncis
NCIS: Hawai'i
Ordinary Joe
4. januar
Action Pack - nova animirana serija
Black-ish - 8. sezona
New Amsterdam
Queens
Grand Crew
FBI
FBI: International
FBI: Most Wanted
American Auto
Abbott Elementary
5. januar
Chicago Fire - nastavak sezone

Chicago Med
Chicago P.D.
The Conners
The Goldbergs
Good Sam - serija o doktorki koja preuzima posao svog caleta koji je pao u komu. Stvari postaju cudne kad se cale probudi iz kome i hoce svoj posao nazad. Sophia Bush, Jason Isaacs
The Wonder Years
6. januar
Women of the Movement - drama o zenama u USA i pokretu za ljudska prava. Na ABC ce ici i dokumentarna serija istovremeno o tom vremenu i dogadjajima.
Star Trek: Prodigy
Law & Order: Organized Crime
Law & Order: SVU
The Blacklist
Bull
Young Sheldon
7. januar
Blue Bloods
Magnum P.I.
Nancy Drew
Search Party - poslednja sezona. Gosti Jeff Goldblum i Kathy Griffin.
8. januar
A Discovery of Witches - poslednja sezona jedne od najboljih supernatural serija u poslednje vreme.

9. januar
Call Me Kat - 2. sezona
Euphoria - 2. sezona
Pivoting - nova komedija Ginnifer Goodwin, Maggie Q
The Righteous Gemstones - 2. sezona
11. januar
The Kings of Napa - drama o crncima vinarima u Kaliforniji.
Naomi - nova CW serija o superherojki koja ce ukrstiti puteve sa Betmenom i Supermenom
Superman & Lois - 2. sezona
12. januar
Batwoman
DC's Legends of Tomorrow
13. januar
Peacemaker - spinoff The Suicide Squad. John Cena, Jennifer Holland, Robert Patrick.
Walker
14. januar
After Life - 3. sezona
Archive 81 - horor/misterija o arhivaru koji u kolekciji snimaka pronadje film o istrazi dogadjaja u sumnjivom kultu. Ariana Neal, Dina Shihabi, Martin Donovan.
The House - animirana crna komedija o tri generacije kojima se smuci zivot u istoj staroj kuci. Miranda Richardson, Helena Bonham-Carter, Will Sharpe, Matthew Goode, Mia Goth.
17. januar
The 4400
18. januar
How I Met Your Father - Hilary Duff, Kim Catrrall, komedija
20. januar
Single Drunk Female - ovo sam vec najavio kad je snimano. Drama/komedija o devojci koju glumi Sofia Black-D'Elia koja se vraca da zivi sa majkom koju glumi Ally Sheedy.
21. januar
Servant - 3. sezona
Ozark - 4. sezona
Fraggle Rock - reboot posle 30 godina
23. januar
Billions
24. januar
The Gilded Age - americka kostimirana drama u Downton Abbey fazonu. Louisa Jacobson (cerka Meryl Streep), Cynthia Nixon, Christine Baranski, Morgan Spector, Taissa Farmiga, Jeanne Tripplehorn, Nathan Lane...
Snowpiercer - prosto neverovatno da Snowpiercer pocinje vec trecu sezonu, a Upload koji je poceo pre Snowpiercera jos ni drugu.
26. januar
Resident Alien - 2. sezona
27. januar
grown-ish
28, januar
The Afterparty - Rashomonijada u fazonu Only Murders in the Building. Krimi, komedija, misterija ispricana iz ugla vise likova.
In From the Cold - krimi/drama/triler o ruskoj spijunki koja mora da zastiti svoju porodicu.
The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window - krimi/komedija/misterija Kristen Bell i Shelley Hennig. Znate vec sta mislim o Shelley, bivsa Miss Teen USA i jedna od glumica u nikad prezaljenoj seriji The Secret Circle.
30. januar
Monarch - drama o kantri muzickoj dinastiji kojoj preti da bude unistena ako isplivaju tajne iz proslosti. Susan Sarandon, Anna Friel...
U februaru stizu
Raising Dion,

Raised by Wolves,
The Marvelous Mrs. Maisel,
Vikings: Valhalla
U martu
The Orville posle 3 godine cekanja stize nova sezona