Nedefinisani odnosi

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Radikalnom iskrenošću, dobrom komunikacijom i postavljanjem granica u startu. Ako poznaješ sebe dovoljno dobro (u suštini ako imaš dovoljno iskustava da znaš šta želiš u ovom sadašnjem momentu ili u budućnosti samo fali nešto skilla kako to da prezentuješ). Kada povališ ovo, praviš granice i provaljuješ ko sve može upasti u njih, ako niste po nečemu bitnom kompatibilni naznačiš to osobi i svako ide svojim putem.
Neki moj lični primer granica:
Ne želim imati decu, protiv sam braka, preferiram partnerke svojih godina/nešto starije, zajednički život 24/7 mi je noćna mora, treba mi po nekoliko puta nedeljno free time za hobije i sl kako ne bih sišao sa uma...
Recimo upoznajem devojku koja je mlađa od mene. Pitam je šta je interesuje, kakva su njena prethodna iskustva i na osnovu toga (ne)formiram neki odnos koji bi bio u realnim okvirima. Uglavnom mi se dešavalo da nalećem na devojke koje žele brak decu momentualno + da se uselimo... Ono kažem u startu da me to ne interesuje iz tog i tog razloga. Priča se nekada nastavi u casual fazonu, a nekada stane u potpunosti.
Upoznam devojku mojih godina plus, postavim ista pitanja kao i gore. Na prva 2-3 dejta pomene bivše (više puta) - već mi je u glavi da je ovo komplikovano... Ako procenim da vredi ulagati u zajedničko vreme, pa sada mogu da sačekam da sredi te odnose ako je u mogućnosti. Ako priča krene u prijateljskom tonu, verovatno ću se otvoriti za neku drugu osobu i raditi na tom odnosu, sa ovom potencijalno ostajem u prijateljskoj komunikaciji.
Šta znam, nije ovo sve toliko komplikovano za razumeti/praktikovati. Fora je ne uletati u nešto što može potencijalno da ostavi neke neugodne posledice.
Ti lepo rece da strejt postavljas stvari i da te zbog toga upravo brzo smore?

Ubrzo me smore? Ovaj deo nisam baš razumeo
Kazme ti da sam lik, koji je znao sta zeli jos od srednje. Ajde tu i tamo, naravno periodi u zivotu, ali pogotovu sa zenama. I kazem koliki je to izazov. Bas zbog toga iskustva ti kazem da je i u napred iskljucivost zeznuta, iako si ti mozda gotovo 99 posto siguran. Na pr to za brak, decu, ozbiljnu vezu. To je br 1 turn of za 90 posto zena. Pogotovu u nasoj sredini. Dakle, ili si baja ko bred pit/visok crn plave oci, misitcan pogled, zmijsko telo, ili se bas boris sa arsinima?

Koliko često vam se dešavaju nedefinisani odnosi, u smislu imate nešto sa nekim, sex ili samo priču ili maženje bez penetracije ili flertovanje bez nečeg konkretnog ili vi mislite da ste u vezi on ne, on misli da je ozb vi neozbiljno, vi mislite veza on misli kombinacija, i tako dalje. Ne znate praktično u čemu ste. I koliko vas to smara ili se lepo zabavljate
jel, jel to realno postoji, mazenje bez penetracije, a da su ucesnici stariji od 16 god:)))

jel, jel to realno postoji, mazenje bez penetracije, a da su ucesnici stariji od 16 god:)))
Pa postoji. I to sam čula iz više izvora. Skinu se, oral sve, ali penetracija ne. Koja je to fora ne znam. Jedan planinar mi pričao kako tako može mnoge nahvatati za to, ljubljenje diranje, oral, ali neće kažu do kraja. Valjda da se ne bi moglo reći da su se sexale sa njim. Ne znam.

Pa postoji. I to sam čula iz više izvora. Skinu se, oral sve, ali penetracija ne. Koja je to fora ne znam. Jedan planinar mi pričao kako tako može mnoge nahvatati za to, ljubljenje diranje, oral, ali neće kažu do kraja. Valjda da se ne bi moglo reći da su se sexale sa njim. Ne znam.
budi bog s nama. ok, svako moze da laze sebe kako mu se svidja.

U osnovi je ovo petting. Možda bi se moglo prevesti kao predigra kod nas, mada je prilično specifično. Suštinski u ovo spada ljubljenje, maženje, dodirivanje delog tela, obožavanje, korišćenje prstiju, igračaka (valjda?), obostrana masturbacija, stimulacija erogenih zona - vrat, ušne školjke, grudi...

Koliko često vam se dešavaju nedefinisani odnosi, u smislu imate nešto sa nekim, sex ili samo priču ili maženje bez penetracije ili flertovanje bez nečeg konkretnog ili vi mislite da ste u vezi on ne, on misli da je ozb vi neozbiljno, vi mislite veza on misli kombinacija, i tako dalje. Ne znate praktično u čemu ste. I koliko vas to smara ili se lepo zabavljate
ako ima nedoumica onda se resi razgovorom pjtanjem na cemu smo...

E imala sam jednom "ozbiljan" flert. I meni i njemu je to bilo jako zanimljivo. Trajalo je par meseci. Čak smo i bili na nekoliko pića.
Lepo sam se zabavila.

to mi je ok i svida mi se kao potencijalna mogucnost ako vec imam partnericu za sex , a drugacije nebi dugo trajalo

Back