Nedefinisani odnosi

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.302
Koliko često vam se dešavaju nedefinisani odnosi, u smislu imate nešto sa nekim, sex ili samo priču ili maženje bez penetracije ili flertovanje bez nečeg konkretnog ili vi mislite da ste u vezi on ne, on misli da je ozb vi neozbiljno, vi mislite veza on misli kombinacija, i tako dalje. Ne znate praktično u čemu ste. I koliko vas to smara ili se lepo zabavljate

Koliko često vam se dešavaju nedefinisani odnosi, u smislu imate nešto sa nekim, sex ili samo priču ili maženje bez penetracije ili flertovanje bez nečeg konkretnog ili vi mislite da ste u vezi on ne, on misli da je ozb vi neozbiljno, vi mislite veza on misli kombinacija, i tako dalje. Ne znate praktično u čemu ste. I koliko vas to smara ili se lepo zabavljate

meni ovo podseca na divan period kad sam imao 20-25 god ... pa sam se "trazio u koordinatnim sistemima svemira" sa srodnom dusom.

Tako da ne secam se kada sam poslednji put imao ne definisan odnos :(
nekako me asocira na mlados/ludost bem li ga

Jel ovo pitanje samo za zenski rod?

meni ovo podseca na divan period kad sam imao 20-25 god ... pa sam se "trazio u koordinatnim sistemima svemira" sa srodnom dusom.

Tako da ne secam se kada sam poslednji put imao ne definisan odnos :(
nekako me asocira na mlados/ludost bem li ga
Znači ništa skoro ti se nije desilo da ono ne znaš na čemu si sa nekim? Brzo to rešavaš?

ne razmisljam o tome. Nek shvati kako zeli , vazno je da nam je oboma lepo..........dok traje ovako nek traje.

Znači ništa skoro ti se nije desilo da ono ne znaš na čemu si sa nekim? Brzo to rešavaš?

pa jasni su znaci sa obe strane ... uvek neko povuce pricu unapred neko se napravi lud
ali DA znam na cemu sam sa ljudima... ne mogu da kazem da resavam brzo ali nekako se oseti da li ima prostora za
neku dalju pricu ili nema.
Ne zavisi sve od moje zelje i volje pita se i druga strana zar ne ?

Ali od njenog shvatanja će valjda i zavisiti odnos.
Ti recimo kažeš dok traje nek traje, što znači u prevodu zabole me q za nju, a ona recimo misli on je zaljubljen u mene i želim da potraje. Doći će do trzavica.
pa ne igramo se macke i misa ko adolescenti. Valjda je njoj jasno na cemu je i sta moze da ocekuje. Vazna je iskrenost pa onda nece doci do trzavica.

Back