NECU VISE U AMSTERDAM NI NA SPACE CAKES

Ma jok......citao sam da se 12 njihovih vojnika koji su bili u Srebrenici ubilo u roku od par godihna nakon tog pokolja, a ostali su mahom narkomani i pijanci.........ne mogu sebi da oproste sto su bili pic*ke........

Genocid u Srebrenici je veca trauma za Holandjane nego za Srbe, yebote.......:roll:

Po stoti put: Ubijanje islamskih kerova rata nije genocid niti zlocin. A ovo za 12 vojnika da su se ubili je naravno obicna laz.

Желим овом приликом да изразим братску захвалност далеком Холандском народу за велику услугу коју су учинили Српском народу удаљивши нас од европе али и разбивши нам било какве илузије о тој Европској унији.

Још једном,
ХВАЛА БРАЋО ХОЛАНЂАНИ!
ДАМОГДА НАМ ВИ НИКАД НЕ ДАЛИ ДА УЂЕМО У ЕВРОПУ!

:ok::ok::ok::ok::ok::klap::klap::klap::klap:

Da, cine nam uslugu. :ok:

Ma jok......citao sam da se 12 njihovih vojnika koji su bili u Srebrenici ubilo u roku od par godihna nakon tog pokolja, a ostali su mahom narkomani i pijanci.........ne mogu sebi da oproste sto su bili pic*ke........

Genocid u Srebrenici je veca trauma za Holandjane nego za Srbe, yebote.......:roll:

Otkad je pa to trauma za Srbe?
Opet Siftari vrsljaju krstaricom!

Holandjani nam yebase sve po spisku sa ovim yebenim Mladicem........opet su odbili da diskutuju na samitu o slobodnom trgovisnskom sporazumu sa Srbijom.........:evil:

Pa dodje mi da im dam da dovedu svoje yebene vojnike koji su onomad dozvolili da se pred njihovim ocima pobije 5 000 ljudi da ga sami traze, yebo ih on.........:evil:

to i jeste štos
nije da naši neće da ga izruče, nego ga neće oni

Сад имате заједнички (наркомански)интерес,па ти може послужити на легализацији ових отрова.
Али,док се не легализује,ево могу ти ја дати један који је легалан.Хоћеш мало мишомора?Бржи је и ефикаснији од свих врста дрога.:lol::lol::lol:

Holandjani nam yebase sve po spisku sa ovim yebenim Mladicem........opet su odbili da diskutuju na samitu o slobodnom trgovisnskom sporazumu sa Srbijom.........:evil:

Pa dodje mi da im dam da dovedu svoje yebene vojnike koji su onomad dozvolili da se pred njihovim ocima pobije 5 000 ljudi da ga sami traze, yebo ih on.........:evil:

Ma to je fazon da samo Holandija ne da...U pitanju su veće mućke iza koje stoji Vašington...

Сад имате заједнички (наркомански)интерес,па ти може послужити на легализацији ових отрова.
Али,док се не легализује,ево могу ти ја дати један који је легалан.Хоћеш мало мишомора?Бржи је и ефикаснији од свих врста дрога.:lol::lol::lol:

policajcu bez obrazovanja : U Srbiji od alkohola, svaki dan ginu i još ga nisu zabranili i ako je glavni uzročnik saobraćajnih nesreća i ubistava jednim delom
a kako si ti još živ, ako znaš kakav rad ima mišomor ?
a i ne bi taj tvoj, vidim da ne radi dobro

Poslednja izmena:

A ti? Ebote, ti enigma za mene. Ko si, j.e.b.o.t.e. ti?!
Izuzetan talenat samo usmeren u pogrešnom smeru.
Reci brate, jesi li bar od svega video neku kintu??

U svakom slučaju -- obožavam te... mada su ti ideje trule.. :zag:

A ti? Ebote, ti enigma za mene.
Ko si, j.e.b.o.t.e. ti?!
Izuzetan talenat samo usmeren u pogrešnom smeru.
Reci brate, jesi li bar od svega video neku kintu??

U svakom slučaju -- obožavam te... mada su ti ideje trule.. :zag:

"видигадова" први подстанар (онај пристојнији део) ...
Користи овај ник док је на клупици ...

:rotf::rotf::rotf:

..опет ФАТАМОРГАНА
confused-31.gif

.

Видиш, то је више него интересантан податак о коме немамо довољно информација. До данас ми не знамо КОЈИ СУ РАЗЛОЗИ толиких самоубистава војника??? Имај у виду да су управо они БИЛИ ЗАДУЖЕНИ ЗА МИР у том делу БиХ и да је под њиховом управом харао и убијао Србе Насер Орић ...

Да ли је неко од војника оставио неко опроштајно писмо, или нешто, ко је у ствари ИЗДАВАО НАРЕДБЕ ХОЛАНЂАНИМА... има ту доста неразјашњених и још увек нејасних догађања.

Какав, бре, "геноцид" хајде не лупетај...:roll::roll::roll:... Да ли је неко Америку прозвао што је због 11.септембра и погибије њихових грађана ПОБИЛА МИЛИОН ЉУДИ У ИРАКУ ' Да ли је неко прозвао болида Буша ШТО ЈЕ ЈАВНО ОБЕЋАО НАЦИЈИ ОСВЕТУ ???
Значи теби и осталим ментално поремећним ликовима је потпуно нормално да стока побије 1,000 000 потпуно недужних грађана у потрази за Бин Ладеном (који је још узгред и њихов човек).

А са друге стране исто тако ментално поремећним ликовима је "геноцид" ако Војска РС због побијених 3 500 недужних мештана (које је требало да заштити иста та говнарска Холандска војска) НАПРАВИ ОСВЕТУ И ПОБИЈЕ МУЏАХЕДИНСКЕ АЛИЈИНЕ ВОЈНИКЕ КОЈИ СУ ОДБИЛИ ДА СЕ ПРЕДАЈУ... доста више са тим сраћкама...

Back