necu vise da budem dobra riba!

• Začetnik teme Začetnik teme ribica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na stranu upadači, postovaću ponovo:

Za mnom se ne okreću na ulici
jer projurim brzinom svetlosti
pa se uplaše

al bila jedna olinjala vucibatina letos na Bulevaru,
sedi ispred dragstora
cirka zidarsko
prosi
5 dinara valjda
Prolazim ja
/leto, pa haljina/
a on kaže
-seko, daj 5 dinara da ti poližem pi.čkicu
:shock: :shock: :shock:

nisam ništa rekla
narednih 15 min se sabirala od šoka :)
sad mi smešno :lol:

ali volela bih da se za mnom okreću lepi majstori, kao u reklamama - perači prozora iz EU što liče na Kevina Kostnera, iiiii... :P

bilo toga u srednjoj školi, kad se mimoilazimo sa suprotnom smenom, uhuhuhuuu...bilo davno, al jes merak sećati se :D

a drugi slučaj sa Bulevara sumraka:
dok su se još pljuge prodavale na ulici
zastanem ja da kupim, ybg, bio ciga. Opet leto, haljina kratka na cvetove, bez brusa. U tom momentu poče da duva neki čudan vruć vetar, po zemlji, i raširi mi haljinicu (ja, jelte, stojim, a on sedi iza gajbice sa cigarama)
:wink:

kaže njemu žena
- vidi ovuuuuu...... :!:

a on kaže
- vidim! KAKAV VENTILATOR :shock:

:P Eto!

Pozdrav Gazdinki od malholland race car driver-ke :D

ribica:
smor mi je da me jure i dobacuju, startuju na ulici i cekaju ispred ulaza...ne mogu ni na pijacu da odem a da se ne hvataju za glavu i dosaptavaju! hocu da me ostave na miru!!!dosta mi je toga.i nije mi zanimljivo ni ne laska mi uopste.umorila sam se .

:wink: Sta je ovo EPP...SAMOREKLAMA? Pa to bar nije problem, ugoji se 20 kg, obuci nesto siroko i sljampavo i obuj cipele model: "seoska uciteljica" i svi ce primecivati ISKLJUCIVO tvoju inteligenciju(?)...

NenaS:
ribica:
smor mi je da me jure i dobacuju, startuju na ulici i cekaju ispred ulaza...ne mogu ni na pijacu da odem a da se ne hvataju za glavu i dosaptavaju! hocu da me ostave na miru!!!dosta mi je toga.i nije mi zanimljivo ni ne laska mi uopste.umorila sam se .

:wink: Sta je ovo EPP...SAMOREKLAMA? Pa to bar nije problem, ugoji se 20 kg, obuci nesto siroko i sljampavo i obuj cipele model: "seoska uciteljica" i svi ce primecivati ISKLJUCIVO tvoju inteligenciju(?)...
2.gif

napokon!
obrisane poruke,pa se eto ja prisljamcila da ne pisem jopet!

ribica:

...meni je smor da me ne konstatuju,vetjinom me onako nehajno,u prolazu,zgaze,udare ili mi pljunu na nogu a to i ne primete,mogu svuda da odem,ni sa kim se ne dogovaram,niko me ne cheka,ulaza i kutje nemam :cry: ...na pijacu ne idem jer nemam love a kada ipak i odem te probam da zapochnem bilo kakav razgovor,ne hvataju se za glavu vetj mene hvataju za istu te i dobijam batine da se "sve pushi"...samo shto ja netju da me ostave na miru,zhelim drushtvo,pa chak i ako boli :shock:... i nikada mi netje dosaditi,iako imam zdravstvene probleme zbog toga.Da ,ako me pitash,nisam se umorio... :shock:
Najvolejo bih te upoznati jer mi zhivot nema vishe smisla...jer ,bilo je i vremena kada su mene jurili i dobacivali mi,tada sam redovno bio krvav i napushavan te bih voleo da se to vreme vrati...u zdravlje snajke...tje se chujemo... :?

argumentum:
ribica:

...meni je smor da me ne konstatuju,vetjinom me onako nehajno,u prolazu,zgaze,udare ili mi pljunu na nogu a to i ne primete,mogu svuda da odem,ni sa kim se ne dogovaram,niko me ne cheka,ulaza i kutje nemam :cry: ...na pijacu ne idem jer nemam love a kada ipak i odem te probam da zapochnem bilo kakav razgovor,ne hvataju se za glavu vetj mene hvataju za istu te i dobijam batine da se "sve pushi"...samo shto ja netju da me ostave na miru,zhelim drushtvo,pa chak i ako boli :shock:... i nikada mi netje dosaditi,iako imam zdravstvene probleme zbog toga.Da ,ako me pitash,nisam se umorio... :shock:
Najvolejo bih te upoznati jer mi zhivot nema vishe smisla...jer ,bilo je i vremena kada su mene jurili i dobacivali mi,tada sam redovno bio krvav i napushavan te bih voleo da se to vreme vrati...u zdravlje snajke...tje se chujemo... :?
10.gif

ribica:
Pa normalno da ti smeta.Imas telo a nemas mozga a htela bi da te cene zbog onoga sto jesi ne zbog izgleda.I da te ne iskoriscavaju samo za sex...
Normalno je to...
Al je*iga to ti nece povisiti iQ.

Back