ribica:
smor mi je da me jure i dobacuju, startuju na ulici i cekaju ispred ulaza...ne mogu ni na pijacu da odem a da se ne hvataju za glavu i dosaptavaju! hocu da me ostave na miru!!!dosta mi je toga.i nije mi zanimljivo ni ne laska mi uopste.umorila sam se .
...meni je smor da me ne konstatuju,vetjinom me onako nehajno,u prolazu,zgaze,udare ili mi pljunu na nogu a to i ne primete,mogu svuda da odem,ni sa kim se ne dogovaram,niko me ne cheka,ulaza i kutje nemam

...na pijacu ne idem jer nemam love a kada ipak i odem te probam da zapochnem bilo kakav razgovor,ne hvataju se za glavu vetj mene hvataju za istu te i dobijam batine da se "sve pushi"...samo shto ja netju da me ostave na miru,zhelim drushtvo,pa chak i ako boli :shock:... i nikada mi netje dosaditi,iako imam zdravstvene probleme zbog toga.Da ,ako me pitash,nisam se umorio... :shock:
Najvolejo bih te upoznati jer mi zhivot nema vishe smisla...jer ,bilo je i vremena kada su mene jurili i dobacivali mi,tada sam redovno bio krvav i napushavan te bih voleo da se to vreme vrati...u zdravlje snajke...tje se chujemo... :?