necu vise da budem dobra riba!

Zak

Iskusan
Poruka
6.408
Anonymous:
Posetilac:
Ima jedan cika doktor - zovu ga PSIHIJATAR. Kako bi bilo da ga ti malo posetis? Idi leci se majke ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
he ehheh pa niko njoj nije pametnije ni napisao
e pazi ona kao sad tu neka riba ebote i njoj dobacuju, :arrow: BOLESNICE JEDNA
=====================================================
Nemo tako batice nije ona bolesna,samo je malo dusevno uznemirena. :wink:

Gost
Zak:
Anonymous:
Posetilac:
Ima jedan cika doktor - zovu ga PSIHIJATAR. Kako bi bilo da ga ti malo posetis? Idi leci se majke ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
he ehheh pa niko njoj nije pametnije ni napisao
e pazi ona kao sad tu neka riba ebote i njoj dobacuju, :arrow: BOLESNICE JEDNA
=====================================================
Nemo tako batice nije ona bolesna,samo je malo dusevno uznemirena. :wink:

:D :D :D :D :D

Milena_9

Primećen član
Poruka
501
:D
Ribice, svaka cast, provokacija je uspela.Skocise svi na noge lagane zbog tvog topika.

Samo si se malo praracunala u tekstu.
Na ulici se ne dobacuje dobrim , nego provokativnim ribama.
Na pijacama: tamo je publika neki vise porodicni ljudi ,a oni bas nisu skloni da pre podne , natovareni cegerima iz kojih viri luk i persun padaju u nesvest na dobre ribe. Oni sto prodaju pomenuti persun i luk, tek oni nemaju obicaj da se zabezeknu nad necijom lepotom.
Sto se tice cekanja ispred ulaza: cak je i Dzenifer Lopez sacuvala kao tajnu adresu svoga stana.
Paparace nisi spomenula, pa ne bih o tome.

Ja sam se slatko nasmejala na tvoj topik,fenomenalna udica za diskusiju od sledecih par meseci.Sigurna sam da iza tvog imena stoji jedna pametnica koja se sada isto tako slatko smeje dok cita repliku .

ventrusis

Početnik
Poruka
1
ribica:
smor mi je da me jure i dobacuju, startuju na ulici i cekaju ispred ulaza...ne mogu ni na pijacu da odem a da se ne hvataju za glavu i dosaptavaju! hocu da me ostave na miru!!!dosta mi je toga.i nije mi zanimljivo ni ne laska mi uopste.umorila sam se .
ej nemam pojma dal si to ti.. malo pre smo pričali na kazaa. :=) ajd kaži mi dal mi je uspelo posltai ovu poruku? :D

U

upropastitelj

Gost
Milena_9:
Ribice, svaka cast, provokacija je uspela.Skocise svi na noge lagane zbog tvog topika.

Na pijacama: tamo je publika neki vise porodicni ljudi ,a oni bas nisu skloni da pre podne , natovareni cegerima iz kojih viri luk i persun padaju u nesvest na dobre ribe. Oni sto prodaju pomenuti persun i luk, tek oni nemaju obicaj da se zabezeknu nad necijom lepotom.
Sto se tice cekanja ispred ulaza: cak je i Dzenifer Lopez sacuvala kao tajnu adresu svoga stana.

Ja sam se slatko nasmejala na tvoj topik,fenomenalna udica za diskusiju od sledecih par meseci.Sigurna sam da iza tvog imena stoji jedna pametnica koja se sada isto tako slatko smeje dok cita repliku .

JA ZNAM KAKO!!! budi ti samnomjedno 3-4 meseca pa da vidis kao cu da te porkam,niko vise nece ni u starackom domu da te pogleda :P :twisted: :D

Gost
ventrusis:
ribica:
smor mi je da me jure i dobacuju, startuju na ulici i cekaju ispred ulaza...ne mogu ni na pijacu da odem a da se ne hvataju za glavu i dosaptavaju! hocu da me ostave na miru!!!dosta mi je toga.i nije mi zanimljivo ni ne laska mi uopste.umorila sam se .
ej nemam pojma dal si to ti.. malo pre smo pričali na kazaa. :=) ajd kaži mi dal mi je uspelo posltai ovu poruku? :D

jooj ocu i ja kako to izgledash

G

gost30

Gost
Milena_9:

Ja sam se slatko nasmejala na tvoj topik,fenomenalna udica za diskusiju od sledecih par meseci.Sigurna sam da iza tvog imena stoji jedna pametnica koja se sada isto tako slatko smeje dok cita repliku .[/quote

Milena , ahha znaci ti si ta dobra riba ? Dobra riba dobra fora ...[/b]

G

gost30

Gost
Milena_9:

Ja sam se slatko nasmejala na tvoj topik,fenomenalna udica za diskusiju od sledecih par meseci.Sigurna sam da iza tvog imena stoji jedna pametnica koja se sada isto tako slatko smeje dok cita repliku .[/quote

Milena , ahha znaci ti si ta dobra riba ? Dobra riba dobra fora ...[/b]

A

anakin

Gost
svaka devojka ima pravo da izgleda najbolje sto moze...ali ne verujem da neko ima pravo tako bahato da dobacuje na ulici.
sta ste bre napali devojku? ok, slazem se da je malcice kretenski kukati u stilu "jao sto ja dobro izgledam" ali ovde se ne radi o tome. radi se o tome da ako devojka izgleda lepo, to ne znaci automatski da je lovina!
tipovi, nemojte da se nameracimo na nekog od vas na isti taj nacin. ah gle, ovaj se lepo obukao, idem da ga ustinem za dupe, pa da mu malo visim ispred ulaza, pa onda da mu dobacim par vulgarnih opaski, malo mu blenem u polni organ i procenjujem velicinu...iako tog tipa uopste ne interesujem. ali on se picnuo!!! i lep je!!! i zgodan!!
jasno?