tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ja mislim da svako treba da nauci da bude sam sa sobom...ne kazem da sam ja naucila
samo mislim da je to potrebno da bi bio srecan i sa nekim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok...ali ja mislim da čovek nije potpun ukoliko ne deli sebe sa nekim, ukoliko je sam...
Neka ravnoteža mora da postoji...opet sa druge strane mnogo je lošije kad si zavisan od drugih...kao da su ti drugi potvrda da vrediš...da "postojiš"...
Ali dobro...rastemo![]()
ja nisam ni rekla da covek treba da bude sam...
u ipravo zbog toga da ne bi zavisio od drugih i na taj nacin merio sebe covek mora da nauci da bude sam sa sobom,da prihvati sebe,da ceni sebe...
Malo slatko a ko je tebe nasekirao?
Slobodno mi šapni![]()
I živim bluz.i voliš bluz...
NIje poenta biti sam....čovek je nekako nepotpun ...prazan nekako dođe...nezavršen...
NIje poenta biti sam....čovek je nekako nepotpun ...prazan nekako dođe...nezavršen...
Ima u tome istine, naravno, medjutim, ako covek nauci da bude sam onda mu i nije neophodno da biva sa nekim. Mislim da je greska biti sa nekim samo da ne bi bio sam. Treba biti sa nekim ako postoji realan razlog za to. A ako ga nema onda je ipak mnogo bolje biti sam.
Bas me briga da li sam sama. Mislim,meni uopste nije frka da budem sama.
Frka mi je sto ne mogu da se zaljubim ludacki,iracionalno,bez razmisljanja za sutra...
To mi je frka...I pitam se da li je to iscezlo iz mog sistema ili vise ne upoznajem ljude koji me na to inspirisu.
I sada mi uopste nije frka da budem sama...Mislim da ce se desiti...
Tacno...meni je skroz ispunjen zivot...pa eto pozelim nekad svoj mir...samocu...
E,Trojanko,meni je bilo uspelo da se zaljubim i ludacki i iracionalno i divljacki i...bilo mi je uzvraceno istom merom.
EPILOG-sam nick ti govori. Pa juri u susret necem takvom![]()