Nećeš ti više nigde raditi, pobiću ti porodicu! Ili, kako mama popravlja ocenu detetu..

sto se toliko srdis :D
prvo znam jer sam dugo godina drzao matematiku, fiziku i informatiku privatno.
i znam koliko se (ne)radi u skolama.
Такође, само што сам ја знао да то није репрезентативни узорак јер они који су градиво савладали у школи нису долазили код мене. :lol:
Истини за вољу, налазио сам у свескама и глупости такве да сам морао провјеравати са осталима да ли је стварно то пиало на табли или је „овај мој” погрешно преписао па је испала глупост. Нажалост, често је било добро преписано с табле.

Jadne :zcepanje:kada si poslednji put pročitao da je negde, neki prosvetni radnik napao ili verbalno napao roditelje? Ja nisam, evo sad baš guglam...
pa stvarno nisam video da napadaju sebi ravne, ali sam video da napadaju decu, da maltretiraju decu koja imaju majke....a pošto ste uvele da svaka ludača ima zaštitu države sad se nosite s njima kad im dirate decu...

pa stvarno nisam video da napadaju sebi ravne, ali sam video da napadaju decu, da maltretiraju decu koja imaju majke....a pošto ste uvele da svaka ludača ima zaštitu države sad se nosite s njima kad im dirate decu...
Mi smo uvele da svaka ludača ima dete??? Je l si ti ozbiljan?? Maltretiramo decu i napadamo decu??? Ok, mislim da sam završila komentarisanje sa tobom :mrgreen: nije prvi put da čitam nebulozee...

Mi smo uvele da svaka ludača ima dete??? Je l si ti ozbiljan?? Maltretiramo decu i napadamo decu??? Ok, mislim da sam završila komentarisanje sa tobom :mrgreen: nije prvi put da čitam nebulozee...
a kako ti ide sa pisanjem nebuloza? Nije te onako profesorski sramota ničega? recimo od manipulacije decom, krivičnog dela profesorske branše....ne videh da si to osudila...

Najbolje da dobijete zaštitu države u vidu službenog lica....to je baš zgodno...neki dan videh kako neke žene iz vašeg soja tuku službeno lice i ne idu u zatvor, jer su slabe i nezaštićene žene...tako da je službeno lice kao crvena marama za zaštićen soj žena...
Dobili smo :mrgreen: izmene zakona konačno stupile na snagu, sad kad se probahatimo :zcepanje:

Rekao bih da je automatska politizacija baš svega što se dešava u Srbiji jedan od glavnih faktora koji utiču na stabilnost vlasti - demonstrirao sam protiv Zobe od prvog srednje i zbog toga redovno bežao sa časova pa je sišao sa vlasti tek kad je izgubio izbore.

Back