SrdjanSerbia
Početnik
- Poruka
- 22
Srecna Nova Godina svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna Nova Godina svima.
Их, када би нам модерација дозволила само мало да се "нашалимо" како ми знамо, а на рачун властодржаца, само на Нову Годину 1. јануара ето да нам дозволе, но свеједно МОДЕРАЦИЈИ "КРСТЕ" ЖЕЛИМ СРЕЋНУ НОВУ ГОДИНУ 2013!
Их, када би нам модерација дозволила само мало да се "нашалимо" како ми знамо, а на рачун властодржаца, само на Нову Годину 1. јануара ето да нам дозволе, но свеједно МОДЕРАЦИЈИ "КРСТЕ" ЖЕЛИМ СРЕЋНУ НОВУ ГОДИНУ 2013!
svim srbima i ostalim narodima koji nisu bili pripadnici ds klana želim bolju i zdraviju 2013 godinu.......
Pridružujem se čestitkama sa malom naduponom : i koji nisu članovi sns klana jer takvima ništa lepo niti mogu niti želim da poželim![]()
nema me u 2013 i kasnije.. ovo je moj poslednji dan
Nemoj da me žalostiš...znaš i sam kako bi tek to izgledalo , a vidiš i sam kako sad izgleda .
Sve naj naj i...resto znaš i sam![]()
![]()
nema me u 2013 i kasnije.. ovo je moj poslednji dan
takodje i tebi i celoj ekipi politicara sa ovog pdf-a bez obzira koliko nas prave ili lazne razlike delile po ovom ili onom stavu....
Naravno
...sem moderatora jer oni su ogledalo pdf-ova , a svi vidimo na šta ovo sada liči.
Ninašta kao i sns-ovska trenutna vlast ...nezapamćeno u istoriji u najnegativnijem kontekstu, da ti ono bivše čak i najgore sada deluje kao dečja igraonica.
moraju jer su ucenjeni...ako te neko uceni polozajem titilom ili zvanjem, posteno je ako si covek da operes obraz i das ostavku... problem sa ovim politicarima koji svi imaju toliko putera na glavi je sto ostavka za njih znaci izlazak sa nogama napred a to draga rebeka niko od njih nece da uradi ko sto ne bi nijedan zivi stvor pa ih ja razumem ali ih pritom sazaljevam kao nikog pre njih... jer, treba umeti biti covek i srbin, pa iako su ti muda u mengelama elegantno jaukati a ne hvaliti se kako su mengele za to i napravljene..a to je velika razlika.
Virtuoz rečima...pa me neko posle pita što te najvolem
Veruješ da mi ih više nije čak ni žao...ovih sada ne iako sam uvek gledala da nađem razumevanja za ljudske slabosti koliko god mi one bile ljudski odvratne.
Da svi odjednom nestanu ne bih se ni osvrnula.
ja ne znam zasto se ljudi uopste opterecuju zvanjem politicara... to je isti nivo ko pevaljka granda, fudbaler vise ili manje poznatog kluba ili lokalni mesetar koji se valja u nezakonito stecenoj lovi... kad bi znala napr. o cemu se prica kod karica kad bata sreten uzme rec to je da povratis... slicno je sa politicaraima ili grandovcima ili sportistima sa blagim izuzecima nekih koji su mozgovi za pomenute... dzaba gljivici to sto je najpametniji od svih za tri koplja, kad pravi od sebe klovna.. ja znam, ne da znam, siguran sam, da ce kad mu iza ledja bude armirani beton okrenuti curak i imacemo izlive narodnog odusevljenje na ulicama kakav je on mudonja i srbenda.... ali zasto mora prvo da se napljuje sve sto vredi da bi se posle stavljo ganc sjajn fil na praznicnu bajaderu koju si napravio sa crnim i lose samlevenim orasima...