znam x mladica koji se redovno depiliraju
što je super...
ovako mož' da se desi da ne znam da li je orangutan il samo nije skinuo džemper (ili helanke od mohera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam x mladica koji se redovno depiliraju
što je super...
ovako mož' da se desi da ne znam da li je orangutan il samo nije skinuo džemper (ili helanke od mohera)
Da li muskarci depiliraju intimne delove,osim onih na filmovima?
ne navodi zenu na pogresan putSvrati do pdf-a Ljubav i sex i saznaćeš.![]()
ne navodi zenu na pogresan put
tamo je sve naopako
Štooo, da ne dobije aktivnost pored nika kao ti?![]()
Pa nije valjda da hoćeš da mi kažeš da nije tačno da su forumaši uvek orni za sex, da im je min 25cm i da su neprevaziđeni tehničari koji se redovno depiliraju???
samo na to mislis
ne, mislila sam da tamo nista ne oslikava stvarno stanje stvari, razumes...sve sama fikcija i pomereni parametri...
ne znam, nisam imala sex sa forumashemPa nije valjda da hoćeš da mi kažeš da nije tačno da su forumaši uvek orni za sex, da im je min 25cm i da su neprevaziđeni tehničari koji se redovno depiliraju???
![]()
ne znam, nisam imala sex sa forumashem
a, ti?
![]()
Pa nije valjda da hoćeš da mi kažeš da nije tačno da su forumaši uvek orni za sex, da im je min 25cm i da su neprevaziđeni tehničari koji se redovno depiliraju???
![]()
Što, mrzelo te da se depiliraš pre susreta?
A ako nisi imala, kako onda tvdiš da tamo nista ne oslikava stvarno stanje stvari?
Pravilnikom foruma Krstarice ne smem da kršim poverljivost u odnosu forumaš-obojeni, tako da ćeš ostati uskraćena za odgovor.![]()
nije valjda da si kresnula obicnog forumasha???
e, gagili, gagili, na niske si grane pala
ali, ja te ipak volim
a, i pomalo ti zavidim![]()
necu
sad šta god da ti napišem neće valjati
p.s. ne spamuj mi više temu![]()