nece u selo oce u grad!!

nista od moju zenidbu,moja mi danas kaze da oce da se uda za mene al da prodamo imanje i ostavimo jednu malu kucicu koju imam na isto imanje da tu ostane mama a mi da kupimo stan i odemo u grad!!jel ona normalna,da ostavim mamu mucenicu samu da je nerviraju komsinice i prodam onako imanje sa sve njive kocine obori torovi jasle sve za zivotinjke i odem u grad da zivim u kartonski zidovi gde nemozes ni samar na zenu da opalis posteno a da se ne nakace razna drustva za red i mir i zastitu zivotinja oni sto samo serru i nista ne rade!

U gradu zene imaju monopol, pogotovu mladje, tako da je njihova prirodna teznja za sto boljim polozajem j b g.. Tuzna realnost.

Brzo se prebaci na temu : Isterivanje zla iz žena ; osećam da samo gurkaš
ne znam ciko ja to gledam analiticki
Zena u gradu=totalan monopol
moze spavati sa bilo kime, moze za sekund naci decka, moze raditi sta joj je volja
Cista praksa ai teorija pokazuju da je ovo ovako, osim u slucajevima ruznoce ili debelosti z:D
Ne mora da juri nikoga, moze naci decka kao sto rekoh vrlo lako, a pogotovu decka za sex z:D
Ja ne znam gde ti to zivis, da "jadna devojka" mora "trcati" za sex-om z:D z:D z:D

ne znam ciko ja to gledam analiticki
Zena u gradu=totalan monopol
moze spavati sa bilo kime, moze za sekund naci decka, moze raditi sta joj je volja
Cista praksa ai teorija pokazuju da je ovo ovako, osim u slucajevima ruznoce ili debelosti z:D
Ne mora da juri nikoga, moze naci decka kao sto rekoh vrlo lako, a pogotovu decka za sex z:D
Ja ne znam gde ti to zivis, da "jadna devojka" mora "trcati" za sex-om z:D z:D z:D

Slažem se ali k'urac i dobar k'urac su dva različita sveta.

Kad ti ženu krstiš dobrom kitom, može ona imati još j'ebača posle tebe ali za tobom će uvek trčati

ali mladi padavane, kada budes jos malo mastrirao puteve zena, shvatices da kada te juri zena, da to uopste ne mora da nista znaci, isto recimo kada te hvali, apsolutno ne znaci da ce ista od toga biti z:D
To ti je nesto sto ja zovem tehnikom pasivne agresije, koja ti onemogucava da im se odupres, tako sto ti daju odredjene ego boostove z:D

ali mladi padavane, kada budes jos malo mastrirao puteve zena, shvatices da kada te juri zena, da to uopste ne mora da nista znaci, isto recimo kada te hvali, apsolutno ne znaci da ce ista od toga biti z:D
To ti je nesto sto ja zovem tehnikom pasivne agresije, koja ti onemogucava da im se odupres, tako sto ti daju odredjene ego boostove z:D

Termini iz Need for Speeda....izgleda da ću morati ozbiljnije da pišem o j'ebanju

Back