Neće se ponoviti 90-e kaže vlada i u pravu su biće gore

Verujem da ce, s obzirom na tendenciju urushavanja srpskog bitja na ovim prostorima, svi oni koji imaju iole nacionalnog ponosa i dostojanstva zhaliti za bilo kojim proshlim vremenima Srbije pa i za devedesetim...

za 90-im sigurno nece zaliti vecina normalnih, narocito ne oni koji su ostali bez svoje dece,kuca i svega sto su ikada imali, a devedeste su i dosle sto su Srbi dozvolili da im se urusi nacionalni ponos mnogo ranije, pa kad su ga se setili doslo je do erupcije ludila.

Poslednja izmena:
ne znam kako poredis ubistva i klanja civila(ukljucujuci i decu) na sve tri strane 90-ih, sa jednim svirepim mafijaskim ubistvom, i to ti je jedan od argumenata da je isto tad i sad.
Koliko god ljudi ziveli lose, ne verujem da ce velika vecina Srba moci da kaze da im je gore nego 90-ih.

I bolje marioneta kojoj se ne uvode sankcije, nego marioneta koja se razara jos i bombama pored sankicja.

Axa naglasavas mafijasko,a oni su se klali jer su bili dokoni.........i da gde si ti videla klanja po srbiji 90-tih?osim kada su teroristi napali jug srbije?

A ja sam bigme video preklanog coveka u centru grada,kao i ubijenog demonstranta........i mnogo vise civila pobijenih na ulicama beograda nego 90-tih......

Sta ce ko ewci,receno je svakim izborima pocev od 5 oktobra pa do zadnjih iz kojih je uvek gubitnik izlazio kao pobednik ;)

za 90-im sigurno nece zaliti vecina normalnih, narocito ne oni koji su ostali bez svoje dece,kuca i svega sto su ikada imali, a devedeste su i dosle sto su Srbi dozvolili da im se urusi nacionalni ponos mnogo ranije, pa kad su ga se setili doslo je do erupcije ludila.

zhivi bili pa videli za chim bi zhalili kad se ameri, rusi il kinezi budu pokondirili i bombicama poceli da se prepucavaju preko nashih tupavih balkanskih glava...nece to biti odmah...ali bice:rtfm:

Back