Rešeno Nece da mi otvori jpg sliku

Damira35

Početnik
Poruka
3
Prebacivala sam slike sa C na E particiju i sada ne mogu ništa da otvorim, ovo je obavštenje koje dobijam:
1607024413949.png

Prebacila sam ceo folder sa slikama od 191GB sa C na E običnim cut/paste, jer sam dobijala obaveštenje da je memorija puna.
Ima li im pomoći, tu su nam porodične slike unazad 6 godina???

Mogu da ih ovorim preko Windows prikazivača, ne znam kada, kako i zašto je bilo izmenjeno da se otvara preko Acrobat readera, malopre sam ovo promenila i sada je ok.
A bila sam se oduzela! :sad2:
Sada ću ih sve prekopirati na spoljni hard disk da se ne bih više traumirala. Da li je bolje da ih kopiram po manjim pojedinačnim folderima ili da odradim za ceo folder od 191GB odjednom, ima li razlike?
Hvala u svakom slučaju.

Problem je bio u tome što je iz nekog razloga default program za otvaranje fotografija kod tebe postao PDF reader što je nemoguće. Ali, to se vrati tako što se odabere choose default program. Ali to se reši lako.

Kada prebacuješ nešto bitno, ja to radim deo po deo. Sigurnije mi je zato što je to ogromna količina podataka.

Mogu da ih ovorim preko Windows prikazivača, ne znam kada, kako i zašto je bilo izmenjeno da se otvara preko Acrobat readera, malopre sam ovo promenila i sada je ok.
A bila sam se oduzela! :sad2:
Sada ću ih sve prekopirati na spoljni hard disk da se ne bih više traumirala. Da li je bolje da ih kopiram po manjim pojedinačnim folderima ili da odradim za ceo folder od 191GB odjednom, ima li razlike?
Hvala u svakom slučaju.
prebaci sve od jednom, da ne dangubiš. Fajlovi se zapisuju jedan po jedan tako da i ako se desi da se prenos prekine to može da ima efekat samo na poslednji fajl koji se prenosio.

Back