Nebojša Vukanović: Samo ludom Srbinu ovakva BiH ne odgovara i samo srpska nesreća hoće treći entitet

Pokazali su i do sada! Krađu izbora. Koji se sada dio, ne mogu da se sjetim? Treći, četvrti...?!
Koju krađu? Na kom sudu i kako i kada je dokazana ta krađa, pa glasovi su se prebrojavali u Sarajevu!!!!???

Si ti normalna? Ko ti dozvoljava da iznosiš takve laži i ljagaš ljude te građane Republike Srpske nazivaš ološem?

Koju krađu? Na kom sudu i kako i kada je dokazana ta krađa, pa glasovi su se prebrojavali u Sarajevu!!!!???

Si ti normalna? Ko ti dozvoljava da iznosiš takve laži i ljagaš ljude te građane Republike Srpske nazivaš ološem?
Gledala sam ja i glasanje i prebrojavanje. Pričaj ti to nekom drugom. Meni te fore prodati nećeš ni da ih zlatnom mašnom vežeš. I nisu to građani! U stvari jesu, po ubrzanom postupku.

Poslednja izmena od moderatora:
Gledala sam ja i glasanje i prebrojavanje. Pričaj ti to nekom drugom. Meni te fore prodati nećeš ni da ih zlatnom mašnom vežeš. I nisu to građani! U stvari jesu, po ubrzanom postupku.
Pa jesi bila na Skenderiji gdje su se obrađivali glasački listići?
Je li Skenderija u Sarajevu?

Poslednja izmena od moderatora:
Pokazali su i do sada! Krađu izbora.
тако је , ниеј ово пви пут Изетбеговићу да муља...
Koji se sada dio, ne mogu da se sjetim?
на ово мислиш ?

Извештај Уједињених нација наводи да је СДА искористила контролу над неким изборним и правосудним институцијама како би ојачала власт. Посебно се помиње да је СДА, преко Изетбеговића, имала утицај на именовање челника Високи судско‑тужилачки савет БиХ и надзор над изборним процесима

:rtfm:

Treći, četvrti...?!

од 96те бакир то редовно ради... сад јел трећи четврти пети ...

Nisam. Bila kada su vadili iz vreća, zastrašivali prilikom glasanja, prenosili iz jedne vreće u drugu.... da ti nacrtam?
Pa ti ovde možeš da lažeš i da si lično zvonar crkve u Veneciji, lagati se može do sutra.

To je negdje moralo da se zabilježi od strane MUP-a inače smatram da lažeš. I sam sam bio član odbora i zato znam da lažeš.

Ti si ovim pokazala da si osvjedočeni srbomrzac i asocijalna osoba kojoj je potrebna stručna pomoć.
Nazvala su 30 000 građana ološem jer se to odnosilo na sve koji nisu glasali za onog nesrećnika Vukanovića.

Ako to nije fašizam ja ne znam šta je....
Ma ja. Sve si u pravu! :cepanje:

Pa ti ovde možeš da lažeš i da si lično zvonar crkve u Veneciji, lagati se može do sutra.

To je negdje moralo da se zabilježi od strane MUP-a inače smatram da lažeš. I sam sam bio član odbora i zato znam da lažeš.
Ma kako da ne?! Pa ko je primljen u MUP? Ko upravlja Mup-om, tužilaštvom i dr.

,,Njegovi ljudi,, i tamo i vamo!
Ne živim ja Kapetane u špajzu. :)
па добро, поново ћу упитати -

чији људи ????

ко је тај ????

јел мислиш на драгона форумаша ? нарвано да не мислиш било би глупо зар не

па ко онда ???

оптужујеш а не кажеш то је млаћење празне сламе зар не ?

Službenik?! Jesi ,,propo,,! A onakva momčina bio?! Kad se samo sjetim one slike ispred Zabele! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pomešala si nešto, ta slika je sa tajnog zadatka.
Uslikana je malo pre nego sam ulovio oficira hrvatske tajne službe uz pomoć njegove supruge.

Šta sve žena može da ti ispriča kada je dobro ljubiš po celom telu, ne bi verovala.. :)

па добро, поново ћу упитати -

чији људи ????

ко је тај ????

јел мислиш на драгона форумаша ? нарвано да не мислиш било би глупо зар не

па ко онда ???

оптужујеш а не кажеш то је млаћење празне сламе зар не ?
Nisi ti drug sudija, ti si kapetan Bele lađe. Drž čvrsto to kormilo, začas ga drugi stisne.

Back