- Poruka
- 52.195
VažiPa vi, borci za treći entitet.
AhaAha, kao što se Davor Dragićević onomad sam ubio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VažiPa vi, borci za treći entitet.
AhaAha, kao što se Davor Dragićević onomad sam ubio.
Ma da. Nemaju pametnija posla. Nego koji mi? E da. Zvanično auto mu se samozapalio.
Ma da. Izuzetno je bitan. Mukica umislio da će biti ministar.
sa avom se nema za šta zajednički boriti osim da se Šiptarima pomaže da unište sve srpsko na Kosmetu.
Sa Dodikom ima, da se ne dopusti muslimanskim institucijama da zabadaju nos u RS.
Izbori će sve pokazati.Trenutno je bitniji od Dodika, zamisli ti to, ko bi se nadao
Ja tebi mogu reći da staneš u front sa Vučićem, jer otprilike i ti si za ono što on sprovodi na Kosovu - davanje svega Albancima.Samo napred, slobodno ti stani u front sa Dodom, srećno
Kako je bitniji?Trenutno je bitniji od Dodika, zamisli ti to, ko bi se nadao
Tu leži tajna ljubavi prema Vukanoviću - nije za Treći entitet, koji bi muslimanima oduzeo nadu da će vladati celom FBiH.![]()

Kako je bitniji?
A Vukan se pita, svi hrle kod njega da pitaju šta će i kako će?zato što se Dodik ništa više ne pita,
nije ni on svestan toga ali uskoro će postati
Kako ga je odhebala opozicija, tako će i njegovi
zašto bi tonuli na dno zajedno sa Dodom

Izbori će sve pokazati.
A Vukan se pita, svi hrle kod njega da pitaju šta će i kako će?![]()
Dobro. I sve to ima veze sa Vukanovim ambicijama kako?Ti zaista živiš u iluziji da će trenutno Dodikovi ljudi nastaviti da ga slepo slušaju kada na izborima osvoje pozicije vlasti.
Čak ni Dodik ne veruje u to, vidiš da ne veruje nikom živom, hoće sinu da ostavi partiju, računa da ga jedino on valjda neće zahebati.
Pa tako sam i ja bitniji od Trampa. Mogu da se sam šetam ulicama, on baš i ne može.Polako, strpi se
Uzgred čovek je slobodan kao ptica na grani, može da radi šta hoće
Pogodi ko ne može i ko se osvrće i kada u WC ide

Po čemu bitniji lik osvojio 1300 glasova u svom Trebinju hej? Od 31 000 glasača!Trenutno je bitniji od Dodika, zamisli ti to, ko bi se nadao
Ima li većeg cirkusa od SNSD-a?!On je obični cirkusant. Koji niti će kad biti vlast, niti mu je to cilj.
Vjeruj mi da je do ljudi. Ljudi su dobrovoljno pristali da budu jeftin ološ.Po čemu bitniji lik osvojio 1300 glasova u svom Trebinju hej? Od 31 000 glasača!
Šta fali nama seljačinama?Ima li većeg cirkusa od SNSD-a?!
Dodik liječi svoje komplekse seoskog lole na način da forsira seljačine, a unižava gradske ljude i pravu inteligenciju. Fakultet više nema balge veze sa obrazovanošću. Uništeno je znanje i imanje. Uništen je ispravan i pošten čovjek. Za njega nema mjesta u društvu.
1300 pošetnih glasova od pravih ljudi nije malo! Ja mogu da nakupim 5000 ološa za kratko vrijeme. Em su jeftini, em se sami nude da budu ljudski otpad.I koji je faktor taj mrljavi Vukanović pa on je u svom Trebinju kao nosilac liste za skupštinu grada osvojio samo 1300 glasova.
Heeeeeej, u cijelom Trebinju gdje je pravo glasa imalo 31 000 glasača on osvojio 1300!!!
Pa taj lik treba da bude ložač u nekoj osnovnoj školi.
Lexi, pa ovi su još i dobri!Šta fali nama seljačinama?

Znači od 31 000 ljudi, 30 000 su ološi?Vjeruj mi da je do ljudi. Ljudi su dobrovoljno pristali da budu jeftin ološ.
Ti znaš da su tih 1300 pošteni a 5000 kupljeni?1300 pošetnih glasova od pravih ljudi nije malo! Ja mogu da nakupim 5000 ološa za kratko vrijeme. Em su jeftini, em se sami nude da budu ljudski otpad.
Pokazali su i do sada! Krađu izbora. Koji se sada dio, ne mogu da se sjetim? Treći, četvrti...?!Izbori će sve pokazati.
Neki se ne kupuju! Neki imaju karakter i mozak.Ti znaš da su tih 1300 pošteni a 5000 kupljeni?
Po čemu to znaš i kako? Zar nije logičnije da se kupi 1300 glasova, ujednp i lakšei jeftinije, nego 5000?
Pa vi više ne znate ni šta pišete ni šta pričate, ti si 90% građana Trebinja nazvala ološem, trebalo bi te banovati kao deklarisanog srbomrsca.
Ma ja. Uvijek ista priča.Pokazali su i do sada! Krađu izbora. Koji se sada dio, ne mogu da se sjetim? Treći, četvrti...?!