house
Početnik
- Poruka
- 18
Zelim da znam ako moja riba jednom u toku meseca ne popije anti bejbi pilulu da li moze da zatrudni.Pod uslovom da smo imali 2 puta pre toga sex 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
house:Zelim da znam ako moja riba jednom u toku meseca ne popije anti bejbi pilulu da li moze da zatrudni.Pod uslovom da smo imali 2 puta pre toga sex![]()
DA! Ali ono što je još lepše od svega može da napravi hormonalni poremećaj, a ond skoro bez povratka, a propratna debljina,brkovi,malje, itd. Ako je voliš Bolje stavi kondom, ili vodi računa kada vadiš.house:Zelim da znam ako moja riba jednom u toku meseca ne popije anti bejbi pilulu da li moze da zatrudni.Pod uslovom da smo imali 2 puta pre toga sex![]()
Gazdarica:Pravila sam pauze i nisam imala problema...
Ne, ok je sto si iznijela svoje iskustvo i upozorila da su moguci problemi, ali nije ok da pozivas druge da ne koriste...
Neka naprave pretrage prije koristenja...
majcheki:Izvini - subjektivno posmatram to sa pilulama i sama vidiš iz kog razloga. Ali prosto nema garancije da se to ne može desiti kao ni da hoće.