Ne znam kako da nazovem temu

LUDICA:
Nemam ja nista protiv proslosti...ako neko nema predrasuda, onda sam to ja...pa i ja imam proslost...svako ima...samo je stvar u tome ko je spreman da to zaista smjesti u proslost...
Ako ne zelis da dodjes u sukob sa nekim, nikad se ne vracaj u proshlost kaze jedna poslovica, shto je u praksi tesko izvodljivo.
U svakom slucaju ne treba je kriti, a jedino resenje je izgraditi zajednicki cilj
Pozz.

Petar_Pan:
LUDICA:
Ne mogu.... :( Tu dolazi sukob u meni izmedju onog macheta koje zeli da se mazi i bude voljeno, i onog zeljno provoda, promjena, ludosti, slobode...
Ma skroz zeznuto
36.gif
E svi imamo svoj jing i jang u nama...
Hmm, da li ovo neophodno mora da se odvaja...
Mozda je najbolje naci neku sredinu, ukinuti neke extreme, nesto izmedju pa kasnije videti kako vetar duva...

Zlatna sredina tj. umerenost/ravnoteza je majka zivota... :wink: Preterivanje i krajnosti su negativne i nepozeljne, jer stvaraju haos i destruktivnost. Jaka negativna energija stvara lose raspolozenje, depresiju, ravnodusnost (koja je veoma cesto izrazito losa po vase emotivno stanje svesti), nervozu, strah gubitka i/ili poraza... Jaka pozitivna energija stvara lazan osecaj srece, lazne sigurnosti i bezbriznosti, postajemo nerealni i veoma subjektivni, nepromisljeni, razvija sklonost reagovanja u afektu, jezik nam postane "brzi od pameti"... :roll: Pronadjite sebe tako sto cete usmeriti svoj zivot ka umerenosti... Tad cete znati kako se iskreno osecate (bez laznog zavaravanja i iluzija) i sta zelite u svom zivotu i sta ocekujete od njega...
Kiss

Back