Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
534171_612837305402981_529321025_n.jpg

:jede:

E ovako ljudi... Nasli smo se, video sam joj u licu da joj je bilo drago cak je i ono malo poskocila ljubili smo se otisli na kalis gledali zalazak sucna ljubili se jos malo duvao je vetar nije nam bilo vrucina sve je bilo do jaja. Onda sam ja izokola krenuo pricu sto se nije javljala i sve to. Ona kaze da nije imala odakle. Ja sam znao da su je roditelji pustili ako se bude javljala svaki dan. I onda mi je rekla da se cak ni svojima nije javljala i da su je ubili zbog toga i sve to. Reko sam joj da sam se do jaja pokidao ali ono kroz smeh da ne bude da sam ocajnik. Barem ne pred njom. Jaooo njen parfem na mojim rukama... Izgleda da je sve ok. Dok smo se ljubili ja sam je pitao da li je tamo bila nevaljala i ona kaze da jeste. Ja je pitam da li treba oko neceg da se brinem (sve smo to pricali dok smo se ljubili) ona krenula da se smeje i kaze a ti sumnjas u mene. Ja kazem nikako. I onda smo se jos ljubili drzali ruke onda smo malo pricali o nekim stvarima :D Pa smo gledali severnjacu. I onda je ona morala da krene da bi stigla da se vidi i sa drugaricama. Sve je bilo kao po starom sve je isto nije se nesto promenila samo je pocrnela. Dosla je malo pre mene iako smo se dogovorili u 8 ja sam dosao 15 min ranije a ona pre mene lol pricala je sa nekim na telefonu prvo sam prosao pored nje nisam mogao da je prepoznam :D
I malo sam obilazio to mesto gde me je ona cekala razmisljajuci o poenti zivota :D i o vama sta ste sve rekli da je radila. Iskreno mislim da me nije prevarila, i da cemo lepo nastaviti od sad.
Samo ima jedan problem... Ona 5. ide u Grcku sa celom porodicom i ostaje tamo 10 dana... U ebenu zdipu materinuu!!!!

dok smo bili zajedno 1 din nisam potrosio :D tj dao sam nekom umetniku na kalisu 100 kinti a kad smo se razili pojeo sam jednu pljeskavicu 2 piroske jogurt i kolu sto je ispalo 700 kinti koji sam cigan :D i reko sam joj da sam hteo da dodjem na stanicu ona je bila u fazonu cale njen ne bi meni nista kenjao negoo ona jednostavno ne govori svojim da ima decka jer su je jednom zesce smarali i krivili njenog decka za sve sto je ona lose uradila... I zbog toga ne govori svojima za mene :P
I obradovala se kad je cula da sam ustao zbog nje u 6 sa namerom da je cekam na stanici... Nekako je bila non stop nasmejana :D

oš sinko kukuruza...????? :deda2:

daj vamo, kad is tolko zapela...oce neko nektarine i sljive?

- - - - - - - - - -

dok smo bili zajedno 1 din nisam potrosio :D tj dao sam nekom umetniku na kalisu 100 kinti a kad smo se razili pojeo sam jednu pljeskavicu 2 piroske jogurt i kolu sto je ispalo 700 kinti koji sam cigan :D i reko sam joj da sam hteo da dodjem na stanicu ona je bila u fazonu cale njen ne bi meni nista kenjao negoo ona jednostavno ne govori svojim da ima decka jer su je jednom zesce smarali i krivili njenog decka za sve sto je ona lose uradila... I zbog toga ne govori svojima za mene :P
I obradovala se kad je cula da sam ustao zbog nje u 6 sa namerom da je cekam na stanici... Nekako je bila non stop nasmejana :D

cek, kakve sad ovo ima veze sa zivotom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back