ne znam da hodam

Dakle..posto sam ceo zivot provela u patikama ravnim cipelama i uopste obuci koja je uzasno udobna i siroka i da me nigde ne steze..odlucih ja da budem zena..pri tom..nemam taj trip oko cipela..obozavam bebironke i patike i dobre ravne kozne cizme...jahace..i to bilo to oko cipela i.....da..odlucih da budem zena i da kad obucem suknju da imam i cipele na stiklu
sta sam smislila to sam sprovela u delo
kupila ja cipele na stiklu........super..izgledaju ono..ma..nacisto seksi..kupim i carape..naraFski..i..sve ja to se lepo skockam i krenem u grad.......ajme ljudi.ja ne znam da hodam..lomatam se i izgledam kao da sam pijana...klatim se...pomagajte
i onda mi palo na pamet..ocito je da to nije za mene..ima li nesto eto sto ste vi sebi kupile i onda shvtaile da to nije za vas:D

Ja volim da promesam i potpisujem da je to najbolje resenje sa akcentom na ravnoj obuci...da je telo napravljeno da hoda na 8cm visine imali bismo stikle ugradjene jel...kako nemamo priroda nas je predodredila da hodamo peta - prsti, znaci stiklice da ali ne stalno, zbog zdravlja stopala pre svega, najvise zbog cukljeva, zuljeva, bola i svih ostalih nus pojava...drugi savet je da se ima obuca razlicite visine, ravna, sa malom ortopedskom, patike, visoke stikle, sve je jel zeni potrebno jer ukoliko nesto nedostaje desava se da devojke idu sa kraja na kraj grada u visokim stiklama a same stilice nisu za to napravljene, stikla je za automobil, bus, taxi i malo hodanja...ukoliko se u njima puno hoda onda sama stikla gubi oblik i pocne da se krivi i klima pa se na skali sexy look-a nalazi nezavidnom poslednjem mestu...Ja idem logikom ravne cizme za setnju, kikersice za sneg, cizme sa petom od 5 cm koje nosim kada idem na kafice i stikle od 12cm koje nosim ponekad kada idem u klubove...potrebno je prilagoditi obucu situaciji...

Носим штикле, али никад превисоке.
Највише волим оне од 5 цм. То ми је идеална мера- нога лепа у њима, а нису превисоке. Имам доста салонки на штикли те висине.
Имам и оне од 8 цм, али нема шансе да то носим. Обувам их само кад треба да одем на неку вечеру или седељку, где ћу буквално ући из кола у кућу (ресторан) и обрнуто.
Иначе, ни нога ми у њима није тако лепа. Некако се мишићи превише истакну, што је и логично.

Dakle..posto sam ceo zivot provela u patikama ravnim cipelama i uopste obuci koja je uzasno udobna i siroka i da me nigde ne steze..odlucih ja da budem zena..pri tom..nemam taj trip oko cipela..obozavam bebironke i patike i dobre ravne kozne cizme...jahace..i to bilo to oko cipela i.....da..odlucih da budem zena i da kad obucem suknju da imam i cipele na stiklu
sta sam smislila to sam sprovela u delo
kupila ja cipele na stiklu........super..izgledaju ono..ma..nacisto seksi..kupim i carape..naraFski..i..sve ja to se lepo skockam i krenem u grad.......ajme ljudi.ja ne znam da hodam..lomatam se i izgledam kao da sam pijana...klatim se...pomagajte
i onda mi palo na pamet..ocito je da to nije za mene..ima li nesto eto sto ste vi sebi kupile i onda shvtaile da to nije za vas:D

Ne savijaj kolena pri hodu,prsti,peta.Citava nauka.

Back