Ne znaci da ne mislimo na vas

Recimo necu uopste da pricam ni sa kim ukoliko mi u prvoj recenici ne kaze da je doziveo to o cemu pocnemo pricati i da osetim razumevanje,bas mi je pun k nadobudnih savetnika i samozvanih psihologa,kao gluvi teraju svoju pricu,kazem ne necu to znam sta pricam,ne vredi,drze monologe i onda ih nagazim jer ne vredi udavice me
zar svako mora da prođe kroz nečije iskustvo da bi mogao da da savet

Zelite da razgovarate o zivotu? O onim lepim I manje lepim stvarima? O ocekivanjima I realnosti? O razumu I osecajnosti? O problemima koji ometaju svakodnevno funkcionisanje? Pisite, posavetujte nekoga Ili ce neko posavetovati vas. Ili, pak, ako zelite dodjite da se druzimo, ne ujedamo....bar ne odmah :)
Pozdrav za najmladju moderatorku Krstarice...

Da me ne bi brisala. Tema je život...

Kajanje je suvišno i teret, ali taj tas se skida kad život dobije nastavak, promenu...

Koji vid života živite? A+(ne može bolje)
A plan(ono što želite),
B(ono što vam je maksimum ali možete i više), C(ono što smatrate da je trenutni maksimum skladnoj situaciji) ili D, E, F to vi definišite...

Pozdrav za najmladju moderatorku Krstarice...

Da me ne bi brisala. Tema je život...

Kajanje je suvišno i teret, ali taj tas se skida kad život dobije nastavak, promenu...

Koji vid života živite? A+(ne može bolje)
A plan(ono što želite),
B(ono što vam je maksimum ali možete i više), C(ono što smatrate da je trenutni maksimum skladnoj situaciji) ili D, E, F to vi definišite...
de bre ti odmah zauzimaš odbrambeni napad , obraćaš se ad homini , a raspravljaš uopšteno, zašto brisanje kad je tema život , u kojemu nema plan A ili plan B koji bi bili konačni rezultati ličnih postavki, u najboljem slučaju može se samo napraviti kroki u kojem pravcu bi vodili život a rezultat uvek je miks događaja i moći ili nemoći ličnosti da se ispravi naspram izazove života

@Manga Hilux u mom imam. Plan A je ono što želim. Plan B je ono što težim i uskoro opet. Plan C je trenutno, prosečna srpska muka..
A mogao sam imati B+ a ja pao na C-...
sve to ok , ali to je lično tvoj odabir TVOG toka života , ali mora se uzeti u obzir da najveći broj životnih situacija može se podvesti pod već utvrđenim stavovima i merilima, msm da prosečna muka srbska nije samo ekskluzivitet nego je to svakimomentni modus življenja ili ako oćeš i preživljavanja većini populacije na planeti

Ako nije prosao onda je obicno naklapanje i gubljenje vremena,al ne bi to bio problem ,nego sto je ljudima bitno da se prave pametni i zeljni su price i nekih priznanja da se uvazi njihovo misljenje e ja za to vise nemam tolerancije
Ili samo imaju sveziji I neutralniji pogled na sve. Kada neko nije ucesnik, uglavnom ima neutralniji I istinitiji pogled na sve

Ako nije prosao onda je obicno naklapanje i gubljenje vremena,al ne bi to bio problem ,nego sto je ljudima bitno da se prave pametni i zeljni su price i nekih priznanja da se uvazi njihovo misljenje e ja za to vise nemam tolerancije
imenjak ideš u ekstremu, u većini slučajeva postoji želja da se pomogne , a naročito od ljudi kojima je to profesionalna orijentacija , i ne mora da ti ljudi svaku situaciju okuse životno

Nesto drugo ja pricam ,o poznanicima koji se uopsteno prave pametni,kad im kazes problem a bez trunke empatije se nadovezuju nebulozom koja se kao poredi sa mojim problemom kao da je njihov veci
za to imaš pravo , a takve situacije se rešavaju tako što tim "prijateljima"fino lepoi direktno bez okolišanja ukažeš da preteruju sa "dobrim namerama", nema svrhe maltretiratir samog sebe zbog nečijih mišljenja :ok:

Back