Ne želim u EU, zato jer ...

ne znam verovatno zato sto nasi nisu poslali dokumenta , ono sto znam jeste da mu zlikovacka nacisticka EU daje imunitet.

samo glup Srbin posle toga moze da se zalaze za ulazak u EU , u tovrevinu koja stiti siptarske zlikovice i ubice Srba.

Podrzavati uclanjenje Srbije u EU, je jednako kao podrzavati 1944 godine uclanjenje u hitlerovu nacisticku alijansu

EU = NACISTICKI CETVRTI RAJH

ja jesam za to da udjemo u eu,ali prvo da nam vrate kosovo,i isplate stetu za bombardovanje Srpske Krajine,Rep Srpske,Srbije i Crne gore...a onda da razmislimo da li cemo u EU,to je zlocinacka organizacija treceg rajha.....

Sve ovo mogu da razumem kao posledica iskrivljene percepcije realnosti ( evo trce svi da skupe pare da ti plate odstetu za bombardovanje i da se javno poliju benzinom ):roll:

Ali, ne kapiram ovo sa odstetom za bombardovanje Crne Gore??:hahaha:
Pa te pare su tvoje koliko i one koje bi dobili Somalijci za bombardovanje yebene Somalije:hahaha:

ja jesam za to da udjemo u eu,ali prvo da nam vrate kosovo,i isplate stetu za bombardovanje Srpske Krajine,Rep Srpske,Srbije i Crne gore...a onda da razmislimo da li cemo u EU,to je zlocinacka organizacija treceg rajha.....
Контрадикторан си.
Ако је то злочиначка организација, (узгред, пази сад и ово, Трећег рајха, а не беше ли заправо Четвртог :roll: ), што онда да уопште улазимо, и ако нам врате Космет, и исплате све ово? :think:

Ma sta nam ovaj sve naprica u dve recenice..oce,pa nece,pa da razmisli....ove patriote nikako da se dogovore sami sa sobom..oli ce da im udje ili ne....:eek::per::hahaha1::hahaha:

Bugarska je treca zemlja EU koja odbija da izruci zlikovca Cekua pravosudnim organima nase zemlje.

I vi zelite da budete deo takve nacisticke tvorevine?

Bog s vama

Pa sta mislis, koliko je drzava spremno da se konfrontira sa Amerima zbog Srbije? Pa to nece ni Rusija (u koju se bez razloga kunete).Svaka drzava pazi na svoje nacionalne interese i nece uraditi nista sto bi joj sutra naudilo u odosima sa velikim silama. Iako se neku put zaobidje medjunarodno pravo ako su visi interesi u putanju.
Ali kako vidim na ovom forumu, grupica retrogradnih Srba se zalaze da Srbija tera kontru celom svetu i da je to nas nacionalni interes.
LJudi, to je demagogija Kostunice i Seselja ali oni to rade iz politikanskih razloga (jer nemaju uporiste ni u jednoj velikoj zemlji). Ni oni sami ne veruju u to sto pricaju.:worth::rtfm::think:

Back