"Ne želim da izgledam mlađe" - Šeron Ston gola u 66 godina

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211

Šeron Stoun SKINULA SE GOLA U 66. GODINI​

Nije tako legendaran prizor kao onaj kada prekršta svoje duge, vitke noge u filmu "Niske strasti",
ali Šeron Stoun definitivno je podigla puno prašine novom golišavom fotografijom.

Slavna glumica podelila je na svojoj Instagram priči prilično smelu fotografiju na kojoj pozira u toplesu!

Ovo je ZRELA LEPOTA žene neopterećene savršenstvom​

i poruka: "Evo kako se SLOBODNO STARI!"​

Holivudska diva objavila je golišavu fotografiju na kojoj je vidimo samo u donjem delu plavog bikinija
dok radi na novoj slici u svom domu u Kaliforniji.

Čini se da Šeron, koja se amaterski bavi slikarstvom, nije mogla da odoli zovu inspiracije, pa je iz bazena otrčala
pravo do slikarskog platna.

Šeron Stoun podelila fotografiju u toplesu

"Ponekad prosto moram pravo iz bazena da odem da slikam", prokomentarisala je uz eksplicitnu fotografiju
na kojoj vidimo kako uživa u svom hobiju golih grudi, to jest samo u gaćicama.

Glumica je pokazala da i dalje može da se pohvali vitkom figurom, a da pritom, kao većina Holivuda, nije
opsednuta savršenošću i idealnim proporcijama. Jasno je da je neopterećena i da uživa u svom telu.

Screenshot_133.png

"Tako sam zahvalna na svom telu.
Dok sam bila mlađa svi su mi govorili šta nije u redu sa njim - ovo ili ono.
Sad sam počela da shavatam da više volim stav žena u Evropi koje postaju
sve lepše s godinama i koje razumeju da su žene lepše od devojaka jer
imaju mudrost" - rekla je 2019. za magazin "Allure".

Šeron je uvek na visini modnog zadatka

Šeron je uvek na visini modnog zadatka....

Inače, Šeron je više puta otvoreno pričala o tome kako je prihvatiti to da starite
proces i da zahteva puno rada na sebi.

U 57. godini je ovako govorila:

"U 57. godini osećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala
selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta
svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila
mnogo ranije.

Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u
svojim godinama.

Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže,
ponosna sam na to što jesam".
Izvor: Blic žena

Alal vera slavnoj glumici, ali i svakoj ženi koja misli kao Šeron...

Screenshot_140.png

Nezaboravna Šeron Ston u filmu "Niske trasti"

Screenshot_135.png

:heart2:

telo se menja, naravno, al ne ide ne znam kakva transformacija kod ljudi iz ružnog pačeta u labuda...:roll: možda u mlađem periodu života, recimo.
ali kako si baždaren - tako ti je... ne možeš očekivati kosmičku lepotu sa starošću i dosledne proporcije koje furaju u nebo, jbg..
ako se zapustiš, godine će samo da te opleve ko plastelinsku igračku... ali ako pratiš neki prirodni balans u sebi, figura će ti samo preći u drugi vid lepote. :)
super primer za ovo mi je Dženifer Koneli. Kao klinka i kao mlada, atak za srce... Raspupela, svugde obline, fenomenalne grudi....:heart:
Sada: totalno drugi tip figure! :D Mršavica, koščata u licu, ali tim pre joj dolaze do izražaja sve njegove/njene lepe crte. :) ;) A i dalje- itekako- ona. ;)
00149-733347759-avalonTruvision_v31-photo%20of%20seductive%20(jg_jc0n-130_0.99),%20a%20woman%20as%20a%20sexy%20customer,%20closeup%20portrait,%20(tight%20decorated%20long%20sleeve%20white%20t-shirt).jpeg
image.jpg

telo se menja, naravno, al ne ide ne znam kakva transformacija kod ljudi iz ružnog pačeta u labuda...:roll: možda u mlađem periodu života, recimo.
ali kako si baždaren - tako ti je... ne možeš očekivati kosmičku lepotu sa starošću i dosledne proporcije koje furaju u nebo, jbg..
ako se zapustiš, godine će samo da te opleve ko plastelinsku igračku... ali ako pratiš neki prirodni balans u sebi, figura će ti samo preći u drugi vid lepote. :)
super primer za ovo mi je Dženifer Koneli. Kao klinka i kao mlada, atak za srce... Raspupela, svugde obline, fenomenalne grudi....:heart:
Sada: totalno drugi tip figure! :D Mršavica, koščata u licu, ali tim pre joj dolaze do izražaja sve njegove/njene lepe crte. :) ;) A i dalje- itekako- ona. ;)
00149-733347759-avalonTruvision_v31-photo%20of%20seductive%20(jg_jc0n-130_0.99),%20a%20woman%20as%20a%20sexy%20customer,%20closeup%20portrait,%20(tight%20decorated%20long%20sleeve%20white%20t-shirt).jpeg
image.jpg
Ko je dotična?

Nikad čula. Stvarno. Delovala je kao izobličena Penelopa K.
Bouvi/lavirint asocira na neki sf a to nije moj žanr.

P.s. Evo pogledah na guglu pominju se neki goblini, drugi svetovi a to me ne privlači
Ma, i čuveni Bilo jednom u Americi, klinka bila!...:D Auuu:eek:
Rekvijem za snove, helouu.. :) Blistavi um, s Raselom Krouvom, žena mu bila tamo..ccc.. a, ne verujem...:P:cool:

Back