Ne zaboravimo ni druge "Bajdene" koji su širili mržnju protiv nas: Da se potsetimo...

Tesla jke porijekolom pravoslavac...
on je austrougar, prema tada vazecim propisima, ali u hrvatskom nacionalnom ozracju
i on uopce nije toliko bitan kako smo mi ucili da je

Дакле стварно ??? :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Молим постављача да у списак дода и

slavoniju и Limunku Savić - зарадиле су, поштено !!!

Poslednja izmena:
ma pustite hrvate, sa njima nije ni raspravljati samo ignore i prica zavrsena...
MSN-Emoticon-132.gif

Samo ti sanaj.Tesla je Srbin, sin sveštenika srpske pravoslavne crkve. .Uli su i hrvati pripadnici srpske pravoslavne crkve?Prihvati već jednom istinu ma koliko ti bolna bila.

Ovo je tipichno za sve kompleksashe kao shto je ona. Po sistemu svoje nemaju,a otece tudje. Ej zamisli molim te u "hrvatskom nacionalnom ozracju" lol ili kako vec hebem li ga. Jadno da jadnije ne moze biti:thumbdown: Da je taj Tesla docekao 41-u u tom hrvatskom ozracju lepo bi se proveo:thumbdown:

Бјаденов развратни син ,у кампањи свог оца са садашњим председником Хусеином, хвали маторог криминалца и његову улогу у растурању Србије и Србе назива разбојницима,криминалцима одговорним за "геноцид".

Бјаденов развратни син ,у кампањи свог оца са садашњим председником Хусеином, хвали маторог криминалца и његову улогу у растурању Србије и Србе назива разбојницима,криминалцима одговорним за "геноцид".

Ето...можда нам Тадић није апдејтован информацијама!

citajuci i poznavajuci svoj narod u mnogim tim izjavama ni najmenje ne grese:think:
a mi kao nismo narod bez vere i bez azkona..mi kao ne trosimo resurese gore od svake izvotinje..mi kao nismo skloni prostakluku..nekulturi itd itd..:think:

Looool nemoj please da misljenje o sebi projektujesh i na druge;) Ti si mozda i zivotinja i bez vere,ali ja kralju sigurno nisam!;)

Ne zelim da te ubedjujem ni u shta. Gde ti zivish ja stvarno ne znam,ali ljudi koji mene okruzju su upravo sve ovo suprotno shto s ti opisao.
ja ti kazem da vecinu stanovnistva u zemlji cine upravo onakvi kakve sam opisao..moze da se neko vredja koliko oce

eto i ti si u prethodnom postu meni upucenom demosntrirao nekulturu..think about it;)

ja ti kazem da vecinu stanovnistva u zemlji cine upravo onakvi kakve sam opisao..moze da se neko vredja koliko oce

eto i ti si u prethodnom postu meni upucenom demosntrirao nekulturu..think about it;)

Na prethodnom postu demontrirao sam odbranu od neosnovanog vredjanja sa tvoje strane. Istu bi doziveo i od Belgijanca i od Eskima i od Engleza tako da please cut the crap;). No sad naravno ti imash pravo na svoje misljenje.

vi srpski patrijote svako malo citiirate nekog vaseg Ducica zatim nesto sto je rekao neki ofircic prije 100 godina, a zabpravljate ili ignorirate sto o vama kazu mjerodavni ovoga svijeta, ( barbari....)

Ajd pročitaj Blago cara Radovana.Bit ćeš kulturno i duhovno obogačena.Preporučam ti i Pogled sa Leotara.

Ovo je tipichno za sve kompleksashe kao shto je ona. Po sistemu svoje nemaju,a otece tudje. Ej zamisli molim te u "hrvatskom nacionalnom ozracju" lol ili kako vec hebem li ga. Jadno da jadnije ne moze biti:thumbdown: Da je taj Tesla docekao 41-u u tom hrvatskom ozracju lepo bi se proveo:thumbdown:

Pa Ličani su završili ili u jamama na Velebitu, ili u partizanima.

sta bi se desilo da je srbija na vreme---kad su to radile bivse republike vise poradila na plasiranju prave istine o stanju u SFRJ i tako uticala na svetsko javno mnenje da formira pogresnu sliku o srbiji.STA SU RADILE SRPSKE OBAVESTAJNE SLUZBE<MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA<AMBASADORI KADROVI IZ SRBIJE OCIGLEDNO JE NISTA.pasivno su posmatrali politicko propagandnu predigru ne cineci nista da se lazima suprostave.Svetske politicke vodje su znale istinu na kraju oni su i kuvali tu kasu,ali bilo je onoliko mesta da se iznese istina u javnost te da se mobilise javno mnenje tih drzava.posledice tih promasaja trpimo jos i ko zna dokle tako jer se jos uvek malo radi na prezentovanju prave i pune istine.

Back