Ne volim izlaske, problem sa ljudima koji izlaze

Mislim da si kognitivno svestan da imas slabiji socijalni zivot (i to je dobro), ali to projektujes na zavist/mrznju prema onima koji imaju bogate socijalne zivote (to je vec lose).
Pazi, ni ja ne volim one koji se ne vade sa klubova i splavova. Jasno mi je da se radi o debilima koji se orgazmicno uvijaju uz Shabana, Miu, Seku, Brenu.. napaljeni muskarci salju pice za sto kokoshki na drugoj strani kluba ne bi li ih privukli i mozda izvukli parenje... Ja licno u klubu (a najposeceniji klub u gradu mi je na 150m) nisam bio od osnovne skole!
Al' poenta je..
Negde mora da se izadje, moras da se druzis sa ljudima.Ok, ne mora to da bude klub ili splav.. ali sta fali kaficima? Imas zilion njih gde se pusta ambiental neobavezujuca muzika.. gde je mirno. Zabijes se sa ortakom, narucis sok, i pretresate dnevnoaktuelne teme :D
Ili.. imas ova jazz/rock/rege mesta.. neka te uputi neko... gde se okuplja ta alternativna ekipa.. gde mozes i da dodjes sam, nema frke, upoznaces nekog za 10 minuta, a kroz pola h cete jedan ili jedno drugom pricati svoje zivotne price :D
Letovanje.. ista prica...
Tacno je da uglavnom klinci danas idu iz pomodarstva... da bi se fotkali i kacili slike na fcb, al' ono.. more ko more.. lepo je otici, videti, ustanes u pola 6 ujutro, sednes sam na plazu, i uzivas u vetru i izlasku sunca. Probaj.

Ne dozvoli da se lisavas socijalnih kontakata i drustva sa nekim samo zato sto se tebi ne svidja sto ide na letovanje/izlazi itd. Samoca ubija, covek je stvoren za druzenje. Daj sansu tim koji su ti iz navedenih razloga "odbojni", ko zna sta novo i kvalitetno ta odluka moze da ti donese!

Back