hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
 - 127.263

pa stanovi uglavnom imaju vise od 4 zida tako da je to OK.
jedino kad stanovnici unutra pocnu da shize... hm kako onda?

jedino kad stanovnici unutra pocnu da shize... hm kako onda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a znas kako mozes gadno da nastradas unutar 4 zida.. jednom sam se opalila o stolicu i prst se iskrivio ne znam je l se ispravio na nozi
sta mi se jos desilo...
tako da nisi bezbedan i to iz neke banalnosti

Možda imaš agorafobiju, ali se može raditi i o nekom ozbiljnijem duševnom poremećaju.Znate li mozda ljude koji tako sede izmedju cetiri zida i ne vole da izlaze napolje, medju svet i ljude? Znaci nigde ne zele da idu, druzenje ih manje vise smara, letovanja, bioskopi, koncerti, kafici su mesta koja najvise mrze, i jedino kada izlaze napolje je do prodavnice/ posla/ skole (tacnije onda kada bas mora)?
Imam takav problem, pa da vidim ima li jos neko takve poznanike prijatelje u svom okruzenju.

Ako misliš da "ne vrediš" nemoj da gubiš vreme, baci se sa terase.
Ako misliš da ipak nešto vrediš, izađi iz ljušture i pokaži to drugima!
j b t, koliko ovde ima psihologa, još će ti uvaliti neke preparate.. :-)

Ne lupetaj,bre,baci se ti sa terase ako imas manjak samopouzdanja![]()
Moze terasa biti i na manje od metar od zemlje, pa bi to bacanje bilo "skok u zivot".
Na kojoj visini je terasa? Nemoj reci da je nemas?

da se sama povredis unutar cetiri zida, pa moze, samo zidovi ovi sluze da se zastitis od drugih, od spoljasnjih uticaja
samopovredjivanje, izvini ne sumljam da je bolelo ali
![]()
Ako misliš da "ne vrediš" nemoj da gubiš vreme, baci se sa terase.
Ako misliš da ipak nešto vrediš, izađi iz ljušture i pokaži to drugima!
j b t, koliko ovde ima psihologa, još će ti uvaliti neke preparate.. :-)
21 god imam a u kontaktu sa ljudima osecam neugodnost, ubrzano lupanje srca, znojave dlanove i stalno razmisljam o tome sta radim sta ce se desiti i da li ce mi se rugati, kritikovati ili fizicki napasti. Internet i programiranje, mada volim i psihologiju pomalo.
bar da je svesno nego sluchajno... :I
pa da prodjesh ko ema vinokuca ako izadjesh iz ljuzdhsture
pa razmisljal sam nekad da se bacim ali ne baca mi se, kad bi bio neki elegantan nachin... mada sad nije ta faza... ako te provale dolazi policija za srecu i odmah te shalje u psihoustanovu gde te uce da budes srecan 24h i da sanjas prijatne snove. tako da... pokusaj da se sakrijesh
mada... sta smeta ako si 24h srecan i sanjas samo prijatne snove?
Znam devojku koja jako malo izlazi, zachaurila se, nema posao a i kako da ga pronadje ako sedi u chetiri zida, a vreme prolazi. Osetila sam da, kao da ima strah od ljudi, od nepoznatog,od tog necheg shto mozhe da joj se dogodi van okruzhenja na koji je navikla.
Ono sto ce je sigurno stici, unutar ili van ta cetiri zida je starost.
Ako izadje napolje mozda joj se nesto lepo i desi.
Unutra su svi dani isti, jedan kao hiljadu, hiljadu kao nekoliko hiljada ...
. A kada ostari i slučajno izadje na ulicu neće je niko poznati niti će ona nekog  prepoznati. Pitaće se gde je bila, šta je radila...a odgovor će biti - Bila  u svoje četiri zida i sad vidim da nisam uradila ništa. Normalno je da je čoveku lepo u njegova četiri zida ali je lepo i da mu je lepo napolju i sa ljudima.Tačno tako. A kada ostari i slučajno izadje na ulicu neće je niko poznati niti će ona nekog prepoznati. Pitaće se gde je bila, šta je radila...a odgovor će biti - Bila u svoje četiri zida i sad vidim da nisam uradila ništa. Normalno je da je čoveku lepo u njegova četiri zida ali je lepo i da mu je lepo napolju i sa ljudima.

Moje samopouzdanje je čvrsto kao dijamant, i da se bacim, uništio bi pločnik. ;-)Ne lupetaj,bre,baci se ti sa terase ako imas manjak samopouzdanja![]()
Znate li mozda ljude koji tako sede izmedju cetiri zida i ne vole da izlaze napolje, medju svet i ljude? Znaci nigde ne zele da idu, druzenje ih manje vise smara, letovanja, bioskopi, koncerti, kafici su mesta koja najvise mrze, i jedino kada izlaze napolje je do prodavnice/ posla/ skole (tacnije onda kada bas mora)?
Imam takav problem, pa da vidim ima li jos neko takve poznanike prijatelje u svom okruzenju.